2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bybredd yapma ya 79-80 puanın sıralaması nedir ki ? gerçi haklı olabilirsin en dengesiz şehir bursa istikrarı yok her şey beklenir
-
Istanbulun göreceği max puan 77 hatta yeminle abarta abarta bitiremediniz kaç kisiyi korkutup vazgeçirdiniz yazmaktan bende dahil. Bi susun artık tuzu kuru olan yorum yazıyor.
-
@maliyeciniss
Ben de şeye ayar oluyorum:
A: şurası kaçla kapatır? (iyi niyetle soruyor)
B: XY ile ZT arası "gibi" gorunuyor.
Hey Allahim ya, "gibi" nedir, "gorunuyor" nedir? Etmeyin eylemeyin...
Hayirlisiyla su surec bi bitseydi... Istanbul yazdirmayanlarin cogu Istanbul'daki yasama dair en ufak bir bilgileri yok bu arada, kalibimi basarim. Neyse hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. -
@lucasinemmisi kesinlikle öyle kaç yaşında insanların yazılanları okudukça şaşırıyorum .. dediğiniz gibi umarım hayırlısıyla atlatırız
-
@duymhuyguy 8500 9000 makasın sonu olur dedığınız onumuzden atanmış 2000 kısının cekılmıs halı mı cekılmemıs halı mı
-
Arkadaş her kafadan bir ses çıkıyor özellikle şu İstanbulu yazıpda İstanbul çok yüksek kapatacak diyenleri görünceye üzülmem bir yana gülüyorum artık.
2000 kişi gitti bu iki bin kişi guy olanlar sadece bunun hakimi kaymakamı müfettişi uzmanı komseri polisi var oğlu var. Eee İstanbul 1500 kişi alacak sınava ulan sıralaması 2000-3500 arası herkes örgütlenip biz İstanbul yazacaz hepimiz dese 81 82 ile kapatır ancak oda en uç ihtimali yani bu neyin kafası ? Nerede görülmüş İstanbulu en yüksek kapatacağım şimdi gelir yazar birisi kime sorsam İstanbul diyor diye sorduğu kişi sayısı 10 u geçmez. Memlekette 4 kişiden 1 i İstanbulda yaşıyor Konya veya 25 15 20 kişilik kaç il varsa işte alıyor sınava 100 75 80 kişi İstanbul alıyor 1500 kişi tabi oran olarak yazan çok olacak bunuda mı hesaplamasınız hiç -
2-4 il ———> 12.000-15.000
10-8 il —-—> 10.000-12.000
6-8 il ———> 8.000-10.000
3-2 il. ——->5.500-7.000
çıkarsa 1 il —>5.000-5.500 (sanmıyorum)bazı arkdaşlar makasın sonunu 8000e getirmiş hiç aklınıza yatıyor mu ? öyle bişi olması için mükemmel dağılım şart yani x iline en son giren kişinin ardından başvuran o ile değil başkasına başvuru yapması o il için de en son girenden sonraki başka ile şeklinde olması gerekir çünkü bu sınava 3bin başvuru olmayacağını ve 5000 girişin kabul edileceğini varsaysan dahi 8000i mükemmel dağılımla erişebilirsin bu da mümkün değildir sayın dostlar.
-
@jkeynes yani il tercihi bile olmasa direk çağrılsa bile 8bini geçecek makas ama arkadaşın biri çıkmış tek il tercihi varken makası 8 bine getirmiş akla mantığa izana uymayan bi enrty girmiş dikkate almayınız.
-
@jkeynes ahaha keynes reyizden inciler yine bam bam bam aşırı derecede muharrem inceye benzetmeye başladım seni kardeş kulağımda 81 ilde diye başlıyor yazdıkların allah sonunu benzetmesin telefonları kapatıp gitme en sonunda umudumuz cesur yürek
-
Hocam biliyorum yorum yapmak istemiyorsunuz bu konuda ama sizin genel düşünceniz nedir il-siralama konusunda @paretowilfredo
-
@2iki valla kardeşim puan fikrimi yazdım ama laf yeriz diye uzatmak istemiyorum . Bekleyelim görelim . Ben Bursa’nın o civarda olacağını geri kalan illerin o puanın altında olacağını tahmin ediyorum . 77 79 arasında olanların vay haline ( ben dahil buna )
-
en düsük kapatacak illerden biri bursa olacak orası kesin
-
Arkadaşlar guy olarak atanilan yerde 5 yıl kalma zorunluluğu var ya. Peki daha sonradan hep o ilde calisabilirmiyiz. Daha önceden de sordum yalnız ne t yanıt alamadım şimdiden teskkurler...
-
@didi61 valla sana ve @bybredd arkadaşa katılıyorum desem bursayı özetler heralde bi tarafta düşük kapatıyor diğer tarafta guy rekorları bursaya ait ben pas diyorum çekiyorum elimi hayırlısı olsun. 6binlerde sıralamam riske girmek istemiyorum doğuya yönelim diyorum sonra herkes doğuya yöneliyor gibi geliyor gönlüm balıkesirde o da 80küsürle kapamış en son vazgeçiyorum, muğla ordan el sallıyor samsun göz kırpıyor hepsine öpücük dağıtıyorum ama tercih yapamıyorum. diyarbakır yazağım sanırım.
-
an itibariyle 81 puanla istanbula başvurdum aday no : 5097
-
Bende dün 82.86 puanla İstanbul’a başvurdum.
-
@maliyaz69 en son istanbulda bir arkadaşım 5 yılını doldurmuştu hepimizi istediğiniz yere gönderdiler dedi sanirim kati bir durum yok kalabilirsiniz diye umuyorum
-
@2iki en iyisi icinden geleni yazmak kardeşim istemedigin yeri yazıp gelmeyecegine istedigin yeri yazıp gelmemesi daha iyi siralaman fena degil bence cok il kovalama icinden geleni yaz derim
-
Bugün yine maaşallah 80 puanlı İstanbul'lular akıyor.
-
76.9 8200 sıralamaya malatya yada maraş gelme ihtimali hangisinin daha yüksek ?