2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Artık iyice il adı verilmeye başlandı bakalım son 2-3 günde daha neler göreceğiz korkmuyo musunuz hiç vebalden
-
@duyumcu ankara ve izmir pek sayıya bakmıyor alıcısı çok ve puanlı kesim
-
2000 kişi guydan gitti 1000 kişi zaten yüksek kurullarda çalışıyor diyelim İzmir ankara bursayı ve başka şehirleri yüksek puanlarla tercih edecek kişi sayısıda 1000 kişi olsun kafadan bir 4000 kişi gitti geriye İst için 1500 kişi İstanbul yazsın 5500. Kişinin puanı taş çatlasa 79 olsun nasıl en yüksek kapatacak çok merak ediyorum
-
Ankara İzmir ne zaman düşük kapatmış şimdi düşecek üstelik sayıları da iyi risk alanlar bilr olmuştur bence. Neyse istanbul da en yüksek kapatan il olmaz bu saçmalık olur tatil beldeleri ve başkent 170 kişi alırken.
-
İstanbul en yüksek olmasa bile ilk 4 te kesin olacak bence.Çünkü puani 79/80 olan çoğu kişi diğer yerleri riskli bulup garanti oyun oynuyor.Hemen altindakiler de istanbulun önceden dusuk kapatmasina guvenip yaziveriyor istanbulu benim gibi .Hal böyle olunca bir kaç şehir dusuk puanlı umutsuzlari öyle mutlu edecek ki.. kestiriyor gibiyim ama cesaret edemiyorum kendi memleketimden vazgersem ve puanım yeterse diye
-
Başvuru no 8330 olmuş
-
@m-akif geçen sene ankara,artvinden tekirdağdan düzceden afyondan rizeden daha düşüktü. bu sene de sayının 170 olması, konya ve eskişehirin olması,dguy ve vmy nin açılması,bide puanı 79 olupta ankara yazmaya çekinenler olduğundan dolayı düşecektir.
-
@david20 son 2 alımdır 80 altı kapatıyor yine talep az olacak gibi duruyor
-
@maliyeciniss hocam bende zonguldak yazdim. Sizin puannz kac ? Ayrica katiliyorum size buyuzdende korkuyorum herkezn altrnatfi olablck bi il yigilma olack diye
-
-
@sirius hocam arkadaşlarınıza söyleyin işi varken işsiz insanların önüne geçip başvuru yapmasın ayrıca guyken başvuru yapıp sınavı kazananların mülakatta eleneceklerine inanıyorum, örneği var. Aydın için becayişi denesin Ankara'ya gelecek illaki bulunur.
-
Arkadaşlar şimdi orta vadeli mali plan ve orta vadeli programı kim hazırlıyor .
-
@eneskcr hocam bnde ayni durumdayım simdi nereyi dusunuyosunz?
-
Ankarada guy olunca bir artısı yok dostlar.Hakimlik falan Ankaranın bir artisi yok.Zaten guy kazanan biri hedefi yüksekse her yerde kazanır.Kurulu düzeni olan biri Ankarada hakimlik kazaniliyo diye dusunmez bnce.Hakimlik calismakla birazda sansla kazaniliyo.Ankarada dguy olursan hakların biraz daha fazla onun dısında Ankarayı dısardan niye yazarlar anlamıyorum.Eskisehir Ankaradan daha eğlenceli daha sosyal keza İstanbulda öyle.İkametgah dısi tek sıkıntı 4000 liranın yarısı kira ve diger giderlere gitcek yoksa cok güzel iller var ama hayat pahalı
-
@walrass06 Çok erken değil mi ya sınavdan 1 gün önce açıklasalardı
-
@david20 Ankara hiç bir zaman yüksek kapatmamış ve bence yine yüksrk kapatmayacak en fazla göreceği 79
-
Kahinliğin özlük hakları falan iyi mi nasıl arkadaşlar ?
-
@hickskaldor
"gibi", "içime öyle doğuyor", "758 arkadasim da orayi yaziyor bence sen yazma" ve daha niceleri... Bu gozler daha neleri gorecek saskinim... -
@maliyeciniss hocam ben facebook kullanmiyorum o yuzden orayi bilmiyorum,burayi baz alarak soyledim,icimden bir his zonguldak surpriz bi sekilde susuk kapatacak diyor,sadece zonguldak degil diger 15 kisilik iller de,gorunen o ki herkes gorece sayinin cok oldugu illere yonelmis durumda
-
@eneskcr aynisi basima halkbank sinavinda geldi,iller farkli olsa da.garanti olsun diye yasamadigim ili yazmistim ve mulakatta direkt beni buradan vurdular...ile 3.girmeme ragmen mulakattan elendim.keske diyorum..yasadigim yeri yazsaydim.yasadigim yer yazdigim ilden de dusuk kapamisti...nasip olmayinca olmuyormus bunu anladim..ve benim de onerim eger puaniniz iyiyse ve yasadiginiz ile alim varsa yasadiginiz ili yazin.bu gercekten bir artiymis bunu tecrube ederek anladim...basvurdugum ile alinan 13 arkadasin 11 i orda ikamet ediyordu...elenenler hep farkli sehirde oturanlardi...
Malesef bu alimda hem yasadigim sehre alim yok hem puanim secim yapacak kadar iyi degil..
Yine de nasip...