2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@eneskcr umarım en kısa zamanda bu vermiş oldugumuz emeklerimizin karsılıgını alırız ve hakettiğimiz yerlere geliriz inşallah. Bunu canı gönülden isterim. Bu sürecte size basarılar
-
@didi61 bilgi alirsak paylasiriz diyelim dostum
-
@paretowilfredo sağolun hocam iyi haber gelir inşallah
-
@dikotimi şuan eminol Kayseri daha risksiz
-
Yaşadığınız şehri yazmak büyük bir artı mıdır sizce dostlar?
-
@sr yani sizin icin avantaj memleketinizden kopmamak adına komisyon icin pek bir önemi yok bir kriter olduğunu dusunmuyorum bunun mulakatta
-
@paretowilfredo hocam yeni bir ilan mı diyorsunuz bu alımdan sonra seri bi şekilde ?
-
@hickskaldor Planlar var dostum. Ama çok erken daha konuşmak için. GİB hızlı bir sene geçirebilir planlandığı şekilde ilerlerse eğer.
-
@sinan puanın kaç hocam ona göre özelden yaz sana bir fikir diyeyim.
-
Sıralamalar ne zaman açıklanır bunu düşünmekten ders çalışamaz olduk
-
@sinan puanınız kaç
-
8443 an itibariyle. Tercih değiştirdik döndük bir daha istanbul a
-
@omer34 hocam tercih değişikliği için geri almı diyoruz??
-
@balans-etkisi Evet ilk geri al diyoruz sonra değişikli yapıp tekrar gönderin hocam
-
@omer34 eywallah hocam bende istanbul yazdım ama içimden ankarada geçmiyor değil memleketim olması dolayısıyla
-
Değişiklik yaptım Yeni başvuru numaram 8466.
-
@paretowilfredo şuan alakasız olacak ama Sayıştay ın denetleyemediği kurumlar hangileri en son hali biliyo musunuz?
-
Geçen sene mülakatına girdiğim ilde asil olarak kazananların yarısı memleketini yazıp kazandı birkaçı da çevre illerdendi. Memleketin diye kesin atanmazsın bu aşikar ama kimse artısı yok falan demesin yaşamadan arkadaşlar.
-
Ankara 78 i düşmicek hic bu kadar yüksek oranda almadi yüzde 20 ye yakını nerdeyse
-
Adana ne olur sizce ?