2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Anketle kafanızı fazla kurcalamayın arkadaslar birçoğumuz anketi görmedik bile kalbinizden geceni yazin en azindan anket yaktı beni demezsiniz
-
@bankacıkız saolun sizede hayırlı olsun kimseyi etkilemek istemem puanı söyleyipte mazur görün
-
@friedman17 Nereyi yazdınız
-
Konu dışı özür dilerim. Maliyeden bütçe ile sadece ödenek aktarımındaki oranlar mı değişti.
-
Basvuru sayısı 8575
-
@david20, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Konu dışı özür dilerim. Maliyeden bütçe ile sadece ödenek aktarımındaki oranlar mı değişti.
Kurum içi odenek aktariminda, ödenegin %20 sinin aşılması durumunda maliye bakanlığı yerine c.baskanı onay veriyor. Yedek ödenekte de genel bütçe ödeneğininn %2 si kadar aktarmaya c.baskani yetkili. Yani oranlar degil yetkiyi veren değişti
-
@felix-felicis kurum sınavında değişikliklere göre cevap vericez dimi
-
@felix-felicis teşekkür ederim hocam
-
@burc6, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@felix-felicis kurum sınavında değişikliklere göre cevap vericez dimi
Tabi ki
-
@felix-felicis teşekkür ederim
-
arkadaşlar son değişikliklere çalıştım ama sınav kapsamında mı acaba? tüyo hukuk kitabını aldım 2018 mevzuat değişiklilkleri dahil diye ama bakanlar kurulunun kaldırılması cb yardımcılığı falan hiç yok acaba yanlış mı çalıştım yardımcı olacak biri var mı:)?
-
@2iki kız arkadaşımın memleketini yazdık galiba biraz hanım köylü olacağım Edirne yazdım not:gönlüm ayvalıkta
-
arkadaşlar bütçe ile ilgili bütçe hazırlama süreci vs genel değişikliklerin hepsini nereden bulabilirim?
-
Arkadaşlar dguy'un 78 ile kapaması bize guy açısından bir fikir verebilir mi ?
-
@demirmifatih bence baştan atanmış tercih etmez falan diye ayırdığımız 3000 kişiden fazla gibi bu kadar düşmesi aslında daha iyi kadrolar için uğraşan insan sayısının fazla olduğunu gösteriyor. Çok sürprizli bi guy olacak gibi duruyor.
-
@demirmifatih bnce vermesi lazım ama işte tek iş seçimi oldugundan dolayı sapmalar oluyor ztn direk başvursak hiç bir sıkıntı olmazdı
-
arkadaşlar başvuru sayısı hala düşük. 2 gün kaldı bitmesine.sizce son 2 gün yüklenme olur mu?
bir de geçen başvuruların bitmesine 2 gün kala ne kadardı acaba başvuru sayısı? -
@demirmifatih artık daha çok kişi korkmadan Ankara İzmir Bursa Muğla ve istediği ili yazacaktır
-
dguy un 78 le kapatması muhtemelen guy icin en yüksek kapatacak puana işaret ediyor
-
@marjinalfaydali dguy un beklentinin altında kapatması ile bugün yarın il değişikliği çok olur bu da başvuru sayısını görünüşte artırabilir