2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@demirmifatih Genel anlamda düşük kapatacağına dair verir ama neresinin düşük neresi yüksek olur o hala soru işareti
-
@m-akif yani taban puan düşük gelebilir mi?
-
Vmy basvurularını 1900 kişiyle sınırlı kalması, Dguy da 3000. Kişinin 6200 lere düşmesi tabi ki fikir verebilir bence. Atanmış olarak hesapladıgımız kişilerin yüksek puanlı kişiler olduğu anlamına gelebilir bunlar. Ya da yüksek puanlı kişilerden a grubunu bırakan, başka işlere yönelen, ya da atanan kişilerin cok sayıda olduğu düsünülebilir
-
@friedman17 Hayırlısı olsun Edirne güzel şehirdir
-
en yüksek kapatacak il 79 u zor görecektir
-
@intermilan öyle gözüküyor hocam başvuru sayısı filan da az.
-
Dguy un bu puana düşmesi 79-80 puanı olanın korktuğu için ıstanbul yazmasını engellemesi lazım açık ve net
-
Inanamıyorum merkezin 78 lere kadar düşmesine bu yil cidden değişik bir yil oldu.dguy a başvurup da guy başvurusunu çekenler olacak mi bakalim
-
@olursaolur hocam çekmezler neden çeksin. Sınava girmeye hak kazanmak bişey ifade etmiyor ki çok. Bunun daha kurum sınavı mülakatı falan var.
-
sıralaması 7 bine kadar olan arkadaslara çoğu il gelecek rahat olun ve istediginiź yeri rahatca yazın
-
Dgıyun açıklanmasından sonra bi çılgınlık yapıp tercihimi samsun olarak değiştşresim geldi
-
Edirne var mıydı ya hiç konusulmadi
-
@ucanbalon benim aklımdan da bi izmir geçmedi degil :))
-
Arkadaslar 78.6 sıralama kaca tekabul ediyor yaklaşık
-
@ucanbalon sıralama kaçtı hocam
-
@alfredmarshall 6200 lu biseymis
-
@olursaolur hocan şimdi dguy 6000 de kapattı bu demek oluyoki puanı 6 binde olup basvurmayan 3000 kişi var dguya basvurmayan guya hiç basvurmaz diye düşünüyorum ama tabi il faktörüde var ankarayı istemiyo belki ama bunlar azınlıktadır heralde yani bayaa düşer guyda
-
dguy 78 se guy 71 le filan kapatmalı
-
@ucanbalon hocam benim de aklımda hep Samsun vardı.Artık Dguydan sonra anladım ki puanı 78 ve üstü olan nereyi basvursa gelir gibi.Tek korkum Ankara istanbul ve İzmir.
-
@gmzankr066 78 bilmem ama 73-74 görecek iller bekliyorum şahsen