2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@ertuğrulbey puanınız kaç hocam
-
@ucanbalon özelden yaz söylerim hocam.
-
@ucanbalon hani en baslarda diyoduk hocam 3bin kisi onunuzden cekilmis gibi davranin diye bu ondan fazla kisinin onumuzden cekildigini gosteriyor bir de gecen yila gore 3 puan düşük geldi puanlarımız artı tek yılın puanı olduğunu da göz önüne alırsak guzel sonuçlar olcak bence bu guy icin çalışmayı bırakmayın arkadaslar sandığımızdan az taban puanlar görebiliriz
-
Puanı Yüksek olan arkadaşlar İstanbul’u sakince yere bırakabilir mi lütfen bakın vaziyet bu korkmanıza gerek yok gidin hayalini kurduğunuz yerlerde yaşlanın
-
İlk 6 binde 3 bin kişi başvurmamış dguya bu başvuranların içinde meslekte olanlar da var demekki bunları da çıkarsak ilk 7 binde 3.500 kişi guya başvurmayacak
-
78 üstü puanı olanlar neyden korkuyor anlamıs değilim zaten gelecek
-
Artık 77-78 puanlılar korkmadan istediği ili yazabilir. Biz burada en başından söylemiştik önümüzden çok kişi gitmiştir diye ama pek itibar eden olmadı.Fırsat varken istemediğiniz ile başvurduysan değiştirebilirsiniz arkadaşlar.
-
Dguya başvurmayan 3 bin guya hiç başvurmaz guy olup dguya başvuranlarda var yani komik bi tahmin oluyor ama gerçek bu sıralaması 8 bin olan 4 binde gibi tercih yapabilir
-
14 bin 15 bin sıralaması olan sınav görebilecek gibi
-
Guy taban puanlar 70e yakın puanlara doğru inecek gibi bir manzara var sanki başvuru sayısı artmıyor + dguy taban puanı bile ortada + illerin kontenjanı az olduğu için mecburen birilerimiz seçim hatası yapıp yazılı sınava giremeyeceğiz bakalım kimlere nasip olacak
-
@meç çok rahat gelecek iller olcak bence
-
@olursaolur istanbul en büyük favori bu sıralamalar için
-
Arkdaslar Malatya hakkında ne düşünüyorsunuz sıralama sıkıntım yok ama kurum sınavı korkutuyor . Dün anket yapılmıştı kısa bir süre kalmasına ragmen en çok oy alan 3. Şehirdi . Puan söyleme olsa manipüle edilir derdim de ankette yazmadiklari yeri yazmaz kimse sanki ..
-
İstanbul 75i geçmez bu gidişle
-
@olursaolur 15000 sıralamam var öylesine başvurmuştum yazılanları okuyunca şaşırdım
-
Guy için 74 arkadaşlar umutlu olun..
78.4 dguya giremiyorum ama guy için inanılmaz ümitlendim bir kaç il dışında çoğu il 74 75 lerde kapatacaktır bu çok belli oldu. -
@gannicus ilk 6200 de dguy a başvrmayan 3000 kişi varsa guy da 4000 rahat vardır. 79 larla kapanacak diyenler akıllanmıştır umarım. Hiçkimse korkmasn tercihini istediği gibi yapsın
-
@gokhann 78.4 e bir iki istisna il dısında her yer gelir
-
Ben dguy gelmez diye basvurmayanlardanim ve pişman oldum: ( acaba benim gibi düşünüp gelmez diye başvurmayan ama guya başvuracak kişiler çok mudur arkadaşlar ne dersiniz? Yani bu sonucu guy da da görebilir miyiz ki?
-
@swl35 sabmiyorum hocam senin gibi başvurmayan çok kişi yoktur