2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@de_lorean başvurusunu yaptığı halde geri çekip sıralamayı kontrol etmek ve başvuru geri çekmek nedir
-
@swl35 usta sen bilen birine benziyosun : ) 77.7 puan 7200 sıralamayla ne olur küçük iller çok riskli mi sence?
-
Dguy bu kadar düştüyse istanbul 75leri görür mü sizce
-
6000 sıralaması olan önünden 3000 kişi çıkarsın ona göre tercih yapsın dguy bize bunu çok rahat gösteriyor arkadaşlar herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar tekrar şehir soruları başladı. Orası olur mu bu puana burası gelir mi şeklinde. Şuan 2 gün var ve tam tabiri caizse ortalık kurtlar sofrası oldu iyice. Kendi mantığınızla ve içinizden geldiği gibi hareket etmenizde bence fayda var. Maalesef herkes iyi niyetli yaklaşmıyor olaya.
-
Yıllların tecrübesi olarak2012 sınavlarına benzeyecek
-
@paretowilfredo yani hocam kpss sonrası alım mı gelcek diyosunuz???
-
@hturkmen yok estağfirullah ne haddime ama siralamaniz iyi birkaç yer dışında küçük illerde dahil gelir bence doğru stratejiyle; )
-
70 puanlılar yine başladı yönlendirmeye. Amaç istanbuldan eleman azaltmak.
-
Arkadaşlar Dguy tahminim 78.5 di ve yakın oldu. Guy için ise daha önce illerin genellikle düşük kapatacağını ve bir kaç ilin 72 yi dahi görebileceğini düşündüğümü söylemiştim. Herkes provokasyonlara bakmadan içinden geçen ili yazsın. İllerin alışılmışın dışında düşük kapatacağını düşündüğümü söylemiştim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
İstanbul, Urfa, Trabzon arasında gittim geldim ama bugün başvuruyu yaptım. İstanbul 83,1.
8800 olmuş başvuru.
-
@duryy Hocam merak ettim istanbulda mı yaşıyorsunuz?
-
Puanı 80,sıralaması 4900 olan kız arkadaşım için yaptığım analizi paylaşmak istedim,özellikle belirtmek istiyorum bu sadece kişisel analiz ve öngörü olup kimsenin günahına girmeden fikir yaratmak biraz fayda sağlayabilmek.
1- A grubu kamu alımları (VMY+SGK ve diğer yüksek kurumlar) şimdiye kadar toplam alım sayısı 750 civarı böylelikle -750 yazıp diğer kalemleri indirirken ayrıca belirtmeyeceğim.
2- 2000 kişilik gelir uzman yardımcılığı alımında atananların 2017 KPSS'ye girip yeniden 80 üstü alanları ve dolayısıyla başvuru yapmayacakları tahmini -1000
3-Kamu ve özel bankalara müfettiş veya uzman yardımcısı olarak yıl içinde atanan kişi sayısı ortalama -300
4-Polislik,subaylık ve diğer meslek gruplarını tercih eden veya (özellikle son dört yılda süreçten yorulan veya polis olup sözleşme imzalayıp görevden dönemeyecek olan ve tercih yapmayacak olan) ortalama kişi sayısı -500
5-Mevcut ilana 80 puan üzeri başvuru yapan tahmini dağılım;İstanbul(garantici veya ürkek olup doğrudan tercih yapacak olan 80+) ortalama -600kişi (geriye kontenjan 900)
6-puanı 80 üzeri olup Ankara klasiği oluşturan 3x ortalama -510 kişi
7-Ege bölgesi eğitim seviyesi en yüksek olan bölgemiz ayrıca popülaritesi yüksek olan iller 80+ başvuru ortalama -450 kişi
8-Bursa;50x3 80+ başvuru tahmini ortalama -150 kişi
9-Diğer illeri tüm bölgelerin açıldığı varsayımıyla her il için 2x 80+ başvuru ortalaması ile ortalama -600 kişi
GENEL TOPLAM yukarıda saydığım unsurlar ile 4870 kişi.
Sonuç; Benim riskli gördüğüm şehirler Aydın ve Eskişehir (yaşam kolaylığı ve yüksek eğitim seviyesi) haricindeki illere 80 puanı olan herhangi birinin gelmeme olasılığı neredeyse sıfır.
BAŞARILAR. -
@duryy o puana gelmeyecek yer yok
-
@luthor Tekirdağda yaşıyorum normalde.
-
An itibariyle başvuru sayısı 8865
-
@Duryy Hocam tercih ettiğin iller birbiriyle baya bağlantısız merak ettim
Başarılar dilerim. -
@de_lorean, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Yıllların tecrübesi olarak2012 sınavlarına benzeyecek
hatırlıyorum. van da falan kontenjan dolmamıştı. ama o kadar olmaz.
-
@istatistikçik 80 puana zaten hepsi gelir kafayı yicem
-
@duryy e edirne yaz bea gardasim