2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gokhann puan 76.4 ist ve maras napmali fikrnz varmi istanbula kosuyo herks
-
@swl35 Dguy geliyor muydu peki? Ben de özel nedenlerden başvuramadım 80 puanla..Dostum genel anlamda sınavlara düşük başvuru var zaten tek yıl puanı geçerli olması ve sınavdan sonraki atamaların kaymağını yiyeceğiz.Bir de sayı 1500-2000 aralığı gelseydi 70-71 puanlılar bile sınav yüzü görürdü belki de.Ağbal giderken son bir kıyak yapmadı
-
Dguy’a 0.2 ile giremeyen bi kardeşiniz olarak girecek arkadaşlara şölelebertler dilerim ama şunu unutmayın 300kişi bu işe girecek havaya girip saçmasapan illerle değiştirip mayınları arttırıp durumu fazla değiştirmeyin ordan iyi haber alıp guyda hasikomeye denk gelmeyelim sevgili site sakinleri.
6100 sıralamaya sahip olan kişi girdi ki dguya başvurup guy başvurmayacak olanlar da olacak elbet biz ilk 6000de 3500 başvuru olmayacağını da görmüş olduk bu kadarını ben de beklemiyordum açıkçası. Bu durum benim yaptığım analizlerin doğru çıkma ihtimalini iyice artırdı ama siz yine ehemmiyetli davranmaya devam edin bu durumu da göz önünde bulundurarak
-
@fernando-reges geliyordu evet ama nasip işte guy başvurumu da yaptım izmir için, bi önceki izmir mulakatindan elenenlerdenim. Dediğimiz gibi keşke sayı daha fazla olsaydı da daha fazla arkadaş nasiplenseydi pek çok kişinin yüzü gülecekti
-
Yani arkadaşlar 75 gibi puana gelen iller olacak diyorsunuz açıkçası hiç umudum yoktu ama şu olanlardan sonra umutlanmalımıyım heycanlandım bak şimdi
-
@swl35 bende vmy için gelmez diyip başvurmadım 82 ye yakın puanım varken herkes yüksek kapatacak dedi diye resmen basiretim bağlandı:/
-
@rkye bişey diyemem o konuda yönlendirmiş olmayım çoğu il gelir bence gönlünüzden geçeni yazın.
-
@guyhanım bu sene çok enteresan şeyler oluyor ve umarım guy içinde olumlu gelişmeler olur dileğim en çok emek veren hakedenler öncelikli girsin
-
@swl35 Herşey de bir hayır vardır deyin ben öyle yapıyorum şimdi Guy'a ve Ziraat'e odaklıyım belki lehimize olmuştur hocam boşverin
-
@gokhann gecen sene krumdn elendm puanda gayt iyiydi sonra dustu o moralle hami cok risk ama bi umut iste
-
@fernando-reges INŞALLAH öyledir herşey nasip kısmet elbet bizim de yüzümüz güler: )
-
@gossenintorunu katılıyorum hocam sana
-
@rkye bende geçen yıl il tercihinde gitmiştim bu işin malesef stratejisi felan yok tamamiyle kısmet işi ama dguy taban puanıyla şunu görmüş olduk önümüzde 80 puanlı çok az bir kesim var bu bizim için sevindirici diye düşünüyorum. O yüzden gönlünüzden geçeni yazın bence
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar guy başvuruda referans kısmına hoca filan mı yazmak lazım çok bi önemi var mı acaba
-
Mükerrer başvuru ne oluyor yazanlar var da anlamadım.
-
@de_lorean başvurusunu yaptığı halde geri çekip sıralamayı kontrol edenler
-
@mrvvv onemli degil hocam siyasi referanslar belirtmeyin yeterli
-
dguy 78 e kadar düşmüş
-
@marjinalfaydali valla bende bizim gibi üşünen cok kisi var gibi görüyorum umarım siz haklı çıkarsiniz