2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Anketlere itibar etmeyiniz 10 mesajda bir hatirlatcam bunu vazife bildim kendime
-
@duryy istanbul cüzdan hesabına uyar inş bea
-
Memurun İsteği Üzerine Yapılabilecek Yer Değiştirmeler
Madde 12 – (Değişik: 30/6/2014-2014/6578 K.)
Sağlık, aile birliği ve can güvenliği mazeretlerinin belgelendirilmesi halinde, hizmet bölgelerindeki ve/veya hizmet
alanlarındaki zorunlu çalışma süreleri tamamlanmadan memurun isteği üzerine yer değiştirme suretiyle ataması yapılabilir. -
Bugün buralara bir şeyler oldu nedense. Şimdiye kadar güzel güzel okurdum ama cidden bugün kadar hiçbir zaman kafam karışmamıştı. 80ler 90lar anketler,şehir muhtarları havada uçuşuyor yine. Ben perşembeye kadar girmeyeceğim buraya. En azından kendi tercihimle elenirim,başkasının aklıyla değil.
-
@duymhuyguy Edirne ve Aydın bariz manipüle edilmiş. Ben çok istemeyerek kız arkadaşım dolayısıyla Edirne yazdım puanıma gelir. Bence Edirne de potansiyel bir risk mevcut nedeni de en son aldığında düşük kapatmış (ör bursa ve antalya 2015 de 73 ile kapattı daha sonra 2017 de tarihin en yüksek puanları 82 ile kapattılar. ) ama burda ki tamamen manüplasyon. Ankete bakılırsa Edirne 80 üstü ancak bence ortalama en yüksek 76-77 arası kapatır. Manüplasyonlara gelmeyin. Hep söylediğim gibi gönlünüzden ne geçiyorsa onu yazın.
-
p48 puan sıralamasını bilen var mı? 85 kacıncı 80 kacıncı 78 kacıncı 76 kacıncı gibi
-
Abi 75 80 arası alanlar niye dguya başvurmaz anlamsız ben 75 puanla dguya başvurdum 78 aldım başvurmadim 80 aldım vmy başvurmadim diyenler var herkes guya odaklanmış durumda. Bir de dguy 78 düşmüş İstanbul 75 e düşer o zaman diyenler var 73 74 maksimum 78 ve yukarı puanı olanlar dguydan sonra gözü kapalı nereyi istiyorsa orayı yazsın
-
@balkes1966 Vmy 80 ile kapatacak herhalde son sayıyı bilmiyorum ama başvurular epey azdı.Tabi 3 sınavla çakışması çok etkili oldu
-
@yamtar 80,72 4207 dostum
-
@friedman17 izmir için düşüncelerinizi merak ettim çok kararsızım
-
@fernando-reges aramızda kusurat varmıs hakkımızda hayırlısı inşallah 78-79 sıralaması kac ki?
-
@friedman17 anket nerede acaba
-
Bu belirsizlik adamı bitiriyor. Keşke 1 haftada başvuralar alınsa ve 3 gün içinde açıklansa hem bu kadar milleti yanıltan insan olmaz hem de sıralamaya girip girmeyeceğimiz belli olurdu ona göre ders çalışırdık.
-
Ya arkadaşlar anketin guvenirliligi nedir yani Zonguldak bursadan daha çok başvuru alıyor maşallah atmayın şu anketleri herkes ne istiyorsa yazsın kafayı yedircekler insana
-
Arkadaşlar ben guy için Maraş yazdım ama merkez ilçe değiştirmek istiyorum kaydet butonu yok başvuruyu geri mi almam lazım değişim için?
-
@tertip aynen hocam
-
@olursaolur eyvallah Hocam sağol
-
Arkadaslar bahsettiginiz anket nerede nasil ulasabilirim
-
Bu ileti silindi! -
@bir-garip-guycu burada paylastigimda bursa ondeydi. Demek ki gizli zonguldakcilar var anketlere itibar etmek zorunda degilsiniz ki