2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
İstanbul ne durumda acaba
-
@duyumcu Bende yine diyorum Ankara düşük felan kapatmayacak göreceksin. Ankarada hakimlik,kaymakamlık üst kurullara hazırlananlar Guy u basamak olarak görüyolar bu yüzden bir çoğu ankara yazıyor. Hani geçen yılın bursası deseniz ona bile ihtimal veririm ankara sizin dediğiniz gibi olmayacak.
-
İstanbul en yüksek kapatamaz tarihinde en yüksek kapatmış mı hiç yüksek kapatabilir evet, ama en yüksek deyip sallrkende biraz öngörülü sallayın nerenin nasıl kapatacağı belli olmaz ,
-
@veda ilk değiştirdim. İstanbul.'a döndüm. Sonra içimden geçen ildi Zonguldak tekrar döndüm.
-
@david20 hocam korkutuyosun ya 80 lileri dguy bile 80nin altina düsmusken inşallah dediģin gibi olmaz
-
En çok merak ettiğim il malatya en çok korktuğunda doğuda ve güneydoğuda doğru düzgün il yok diye doğu ve güneydoğudan yığılma olacak diye hep yüksek kapatacak diye düşündüm inşallah öyle olmaz.
-
Ankara geçen yıla göre düşük kapatıcak deseniz belki derdim ama en düşüj derseniz kendi adıma imkansız derim ️
-
@zenginmemur hocam evet ankara en yüksek kapatan illerden biri olacak ama bu puan 78 olacak fazlası değil
-
Deynekçi gibi bekliyorum hepsini fişliycem arkadaş sınav öncesi şura şöyle bura böyle kapatır deyip durup dediği çıkmayanların çok zevkli olacağına eminim
-
@gmzankr066 Geçen yıla göre düşük kapatır zaten geçen yılla puanlar en az 2 puan fark ediyor.
-
@3000guy ben yazdım kanka
-
@duyumcu hep birlikte göreceğiz
-
@zenginmemur hocam ben sadece düşüncemi söyledim arkadaş diyor en düşük kapatır ben ona karşıyım şu puana kapatır demiyorum ki
-
En düşük Maraş en yüksek İstanbul kapatacak.ankara da dusuklerden biri olur
-
@uruk-hai maraş 75 altı kapatsn bnden sanaseri like
-
@hipokrat kaç puanla?
-
Başvuru süreci bittiğine göre fikrimi söyleyebilirim en düşük kapatmaya aday illerden biri istanbul süpriz sonuç gelir , en yüksek kapatmaya aday Ankara o da 77-78 olur en fazla
-
@uruk-hai senide alalım hocam ss kervanına hoşgeldin bakalım
-
@uruk-hai evet tercihler bittiğine göre artık kimseyi etkileme gibi problem kalmadığına göre yorum rahat yapariz. Bence istanbul yüksek kapatacak. Nedeni de insanların garantilemek isteği. Ankarada yaşayıp risk almamak için ist. Kazanıp atananlar var
-
İstanbul evet beklenenden yüksek kapatabilir ama en yüksek İstanbul demek bir garip geliyor bana.