2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Öyle bir sistem ki dguya girebilirsin ama guya giremeyebilirsin. Sürecin neresinden baksan stres, haksizlik.
-
@gretchen 12 bin başvuru 5 bini kabul edilecek. Belki de ist en yüksek kapatır bilemeyiz ama ihtimali var.
-
@maliyaz69 ankarada yaşayıp süreci bu kadar bilmeyen adam olamaz bence , dguy açıklandıktan sonra hele 78+ puanlarla korkup ve üstüne istanbula yönelecek adam zor. +ist'de yaşayanlardan 80+ alanlar başka şehre yönelir burda yaşamak zor geçinmek zor. İst'de hiç yaşamamış ama 77-78+ alanlarda ist yerine başka küçük illeri yazarlar. İşin özü 80+ puanla istanbul yazdım diyen adam bu forumda gördüğünüz 5-10 kişiden ibaret 1500 kişide iş değişir , ist'ye yönelik spekülasyonda en fazla dönen yer bu algının bir sebebide bu bence
-
Dguy 78 gördü diye Guyda ankaranın da düşük kapatacak diye bir garanti yokki 3000. Kişinin puanı 78 kusur dikkatinizi çekerim. Ayrıca Dguy yazan adam Guy da yazdı
-
@david20 geçen seneden alınan 2.000 guy +sgk denetmeni olupta merkez kadro isteyerek yazan ve hali hazırda çalışıp başka mesleklere atlamaya çalışan adamların hiçbiri yeni guy'da yok(dguy'dan farklı olarak). Ankara guy için 78'i görebilir evet ama daha fazlası değil
-
@maliyaz69 ihtimal her zaman var hocam bence düşük bir ihtimal
-
1- Samsun 74
2-Ankara 78
3- Edirne 76
4- Balıkesir 77
5-Aydın 77
6-Tarbzon 76
7-Muğla 77
8-İzmir 78
9–Eskişehir 78
10-Kayseri 75
11-Mersin 77
12-Urfa 74
13-Konya 74
14-Denizli 75
15-Adana 74
16-Malatya 76
17-Sakarya 73
18-İstanbul 76
19-Diyarbakır 73
20-Zonguldak 74
21-Bursa 76
22-Maraş 73
23-Manisa 74Taban puanlar bu şekilde olacak .
-
@maxmin evet hocam haklısınız o konuda çok düşük kapatacak gibi bir hava yaratmaları yalnış.
-
İstanbul bence yüksek kapatmaz ben geçen seneyle aynı oranda bişeyler bekliyorum
geçen yıl da İstanbul üzerinde müthiş bi spekülasyon vardı geçen yıl da millet İstanbul’a yüklendi ama sonuç ortada
Benim 85 alan arkadaşım bile garanti olsun diye istanbul yazdı geçen yıl şimdi de kaçmak için kırk takla atıyo geçim uzaklık kalabalık vs -
İstanbul’un 76 yı görme ihtimali yok en yüksek kapatma ihtimali de yok zaten 76 puan üstü 5 bin kişi var tercih yapan her 4 kişiden biri yazsa bile istanbul 76 ya gelmiyor
-
Yönlendirme gibi anlaşılmasın diye sistem kapanana kadar yazmak istemedim ancak +80 puanı olupta İstanbul’da yaşamak için geçerli bir sebebi olmayan arkadaşlar İstanbul yazarak büyük hata yaptılar bence.
-
Eğer dguy da sonuç böyle olmasaydı istanbul 76nın sonlarında kapatacaktı dguy sonra İstanbul dan kaçış oldu
-
@luthor 80 üstü istanbul yazan 300 kişi yoktur hocam herkes farkında herşeyin
-
Bence istanbul 72-73 gibi kapatıcak ss almayalım
-
@hickskaldor görüşürüz acıklandıgında..ankara hep 80 civariydi 79 alti kapatcagini düsünüyorum
-
@walrass06 Hocam valla başlığa yazıp yazıp sildim bu puanlarla İstanbul yazan arkadaşları gördükçe.Ama insanlar haklı olarak yanlış anlayabilir diye yazmadım.Bu kadar alım sonuçlanmış, puanlar artık bu kadar düşme eğilimine girmişken İstanbulla alakası olmayan birinin İstanbul yazması kadar saçma bir şey yok bana göre.
-
İns adana yüksek kapatmaz gecen aliminda dusuk kapattigindan bu yil bi supriz yapip tavanda kapatmaz kapatirsa kendime fena söverim
-
82 bucukla ankara yazdim hayirlisi olsun. Hepimize
-
@legadema hocam inşallah öyle olurda bende girerim. Benim bahsettiğim konu o değil son saatlerde böyle bişey söylemeniz.
-
@asdfghjkl kaçla yazdınız hocam