2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Guy sinavi sonrasi organizasyon yapilacakti ne oldu acaba hala böyle bir fikri olan var mi ?
-
arkadaşlar bu ticarette icrada falan değişiklik oldumu ?başkanlık sistemi anayasa falan değişti dedikte özel hukuklarda varmı bariz belirgin değişiklikler??bu arada sınav zor olur arkadaşlar çıkmışlardan 15-20 soru gelir yine gerisi size kalır
-
@onuktekin Dostum bu ekibi gördükçe umudum tazeleniyor. Değişmez denilen değişir, aşılmaz dağ aşılır. Biz düzgün kalalım yeter ki, biz sapmayalım yolumuzdan, inşallah ellerimizle inşa ederiz o güzel yapıyı. Herkes bir kiremit koysa, kiremit koyacak güzel insanları getirse meclisimize katsa, yeni bir bina kurarız hep birlikte.
-mevcut zihniyet ile kaçak yapı yapsak imar affı çıkar-
-
Arkadaşlar, kardeşlerim ben de bazılarınız gibi gelmeyen ili seçerek üzgün olanlardanım. Ama umitvar olunuz. Belki daha iyisi olacak ve iyi ki olmamış diyeceğiz. Bazen daha iyisinin karşımıza gelmesi için böyle şeyler bizi daha sonra mutlu edecek bilemeyiz. O yüzden moral bozmamak lazım şu kpss den sonra daha diri bı şekilde açılacak sınavlara vakit ayırmalıyiz. Muhakkak birinden biri olacaktır. Sıkmayin canınızı. Varsın bugün böyle olsun.
-
Şu sadece sınav arefelerinde çıkan ahkâm kesen insanlara hoş gözüken hocalar varya takma isim soyisim le ortalıkta yazıp çizen.. önce bunlara prim vermeyin.. yok anket yapalım yok şu yok bu.. çaresiz 10binlerce insan ve sözüm ona fayda sağlayacak ayağına binlerce insan takılıp gidiyor peşlerine.. şu sosyal platformlarda puan il paylaşımları bunların hepsi sonucu buralara getiriyor işte.. zaten alım yok doğru düzgün insanlar bunları görüp korkuyorlar aslında çok rahat gelecek yerleri yazmayıp belki de yaşadıkları yerlere kilometrelerce uzak illeri yazıyorlar sırf sınava girebilmek için.. sonuç hüsran.. eminim ki şu puan il paylaşımları anket vs olmasa okadar dengeli dağılır ki puanlar.. bu kadar canı yanmaz insanların.. yazacak daha çok şey var da yeterince sinirlerimiz bozuk giren girmeyen herkesin.. sınava giren girmeyen herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.. şu dakkadan sonra gerçekten hak eden kazansın.. herkese başarılar..
-
@nic39 Kesinlikle katılıyorum. Hiç gerek yok anketmis şuymuş buymuş. İstanbul'u sisirdiler eyvallah bildiler de ne oldu diğerlerinde çok fena patladilar. Şaka gibi puanlar ortaya çıktı. Kim ne derse desin büyük bir haksızlık var ve buna ön ayak olan kimse bunun vebalini elbet ödeyecek rahat olun.
-
@elisa ben de yikintidayim sadece agliyorum kaderime
-
Kardeşlerim kazanan milletin yuzune vura vura sevinmesin kaybeden ölmüş gibi karalar bağlamasın herşeyi bilen yollari çizen rızkı veren Allah var şu sınava hiç bir şekilde bel baglamayın kazanırsınız sınavda kaybedersiniz onu kazanırsın mülakatta kaybedersin hayırlısı ne Mevla bilir.
-
@nic39 alakasi yok. Aksine herkes diyordu istanbula yuklenme var yuksek kapatacak diye. Tabi kimse diger illeri boyle beklemezdi ya da istanbulun tavan yapmasini ama istanbulun 76 77 kapatacagi belliydi. Anketler istanbul zonguldak maras malatya denizli gibi illere yogun talep oldugunu gosteriyordu ancak kimse puan telafuz etmiyordu bir makastan bahsediliyordu buna rağmen sosyolojik bir etki olarak her guy tercihinde oldugu gibi guvenli liman neresi gorulduyse oraya yogunlasildi. Bu il de istanbuldu. Bu kadar az kisinin basvuru yaptigi yerde %40 lik talep istanbula basvurursa diger illerin bosalmasi cok normal. Anketler puani kesin olarak soyleyemez ancak hangi illere yigilma oldugunu gosteriyordu. Aslinda bunlarinda tartisilmasi sacma tek il tercihi degismedikce her yil bu sosyolojik kitle hareketleriyle ister istemez karislacagiz ve her sene yeni sürprizlerle karsilacagiz. Bir birimizi elestirmek yerine sistemi elestirebiliriz ancak. İzmir Eskişehir de acik kalan kadronun hakkini kim verecek onemli olan bu. İnsanlarin birbirine suc bulmak yerine en az 3 tercih ya da sgk sistemini dile getirmeleri lazım. Gerekirse etkinlikler yapilmali. Her guy da oldugu gibi kazananlar arkasina bakmayacak orasida ayri mevzu. Kimse kimseyi suclamasin o yeter sistemin dayatmasi ile herkesin kendi secimiydi kimseyi su ili tercih et diye zorlamadilar.
-
@duymhuyguy hay ağzına sağlık kardeşim ben İstanbul yüksek kapatacak dediğimde manipülasyoncu oldum kendim oraya yazacam da milleti korkutup kaçırancı oldum ama günahım alındı dediğim oldu tek üzüntüm sistem yüzünden 77 76 puanlarla açıkta kalanlar ama yine diyorum üzülmeyin sıkılmayın önünüze bakın mülakatta eklenmekte var. Ama şunu sakin unutmayın her sene aynı senaryo bir sene yüksek kapatan ondan sonra kesinlikle düşük kapattı düşük kapatanda yüksek düz mantık geçen senelere göre tercih yapıldığından bu her sene böyle olur.
-
@boşluk SA Kardeşim ben pdf yi bulamadım hsyndnz95@gmail.com mailime atarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
-
Keske bende bu mutlulugu yasayanilseydim.dunden beri aglamaktan gozlerimi acamiyorum 3 senedir hep kaybediyorum cok yikildim
-
Sınava girme konusunda çok da ümidi olmayan ama yine de yazalım belki gelir diyen kim varsa sınava girecek ama gerçekten çalışıp sınava girebilecek puanı da olan kim varsa tamamen sınava girememe korkusuyla yaptıkları tercihler yüzünden giremeyecek maalesef.Çok üzücü bir durum.
-
@kamuguy aynı durumdayım
-
@rybcznski05 valla istanbulun yüksek kapatması beklenebilir bir şey olabilir ama izmir,eskişehir,konya,kayseri vs. bu şehirlerde oluşan durum hiçbir şekilde öngörülemeyecek şeylerdir.Çünkü daha önce bu kadar bariz bir durum yaşanmadı.Ne olmuştu önceden 1 ya da 2 şehirde olağanüstü bir durum oluşmuştu.O yüzden yapacak bir şey yok kimse canını sıkmasın keşke şurayı yazsaydım burayı yazsaydım diye üzülmesin hiçbirimiz bilemezdik böyle olacağını.
-
Arkadaşlar ilk kez guya gircem de malatya sizce çok mu yüksek kapatır kurumda? Fark çok büyük olur mu bu sene çok garip taban puanlar oluştu
-
@i̇lanbekleyenbiri kural zaten en az 70 alman. Sen bir hedef koy en az 80 almaya calis sartla kendini. Puanın düşük olur hangi ili tercih edeyim diye sorabilirsin de kurum sinavi tamamen senin elinde olan bir sey. Kimse sana düşük yuksek kapatir diyemez. Kendini sartla ve en az 80 dogru yapmaya bak. İnaniyorum yapabilirsin
-
@hakimim_25 aynı durumdayım Allah hayırlı kapılar açsın sabır versin yaktı beni malatyaa
-
@duymhuyguy hedefim 85 yapmak zaten:) malatyanın diğer illere göre yüksek kapatması sadece kafamda soru işaretleri oluşturdu
-
Hangi ilin kaçla kapattığını nasıl öğreniyorsunuz