2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@genclerbirlikli evler çoğunlukla kısa süreli tatilciler için yapılan apart tipi ufak daireler ve günlük haftalık kiralanıyor çoğunlukla bu nedenle aile için ev bulmak biraz daha zahmetli marmaris bodrum cennet gibi yerler oralarda insan yaşlanmaz adeta ama memur maaşıyla yaşanabilecek yerler değil hocam inanılmaz pahalı
-
@jellinek ben de bu görüşteyim, insanlar görünce ooo ne güzel ya bodrum bilmem ne diyorlar ama işin o yönünü düşünen yok. Ayrıca yazın dayanılmaz sıcak olur, misafir de eksik olmaz bedava tatil gözüyle bakan çok olur.
-
Arkadaşlar Marmaris'te arkadaşım şuan yaşıyo kendisi uzman çavuş ilk evini geçen sene marina da 1400 TL ye tutmuştu bu sene merkeze 15 dakika uzaktan 800 TL ye tuttu gayet temizdi iki evi de öyle kiralar falan pahalli biraz ama bu fiyatlara da çok ev bulmak mümkün
-
@bybredd peki kardeşim nasıl diyorsan öyle olsun benim biradergiller aptal olmalı o fiyata bulanan ev anca öğrenci evi olur 1+0 filan ama dişe dokunur aile evlerinin kiralarına bakmanı tavsiye ederim.
-
@herhangibiri mars bile gelir o puana
-
@okanugur genelde 1000 üstü kiralar hocam 1000 altı bulmak zor ama Muğla gibi bir yerde gayet normal bu rakamlar.
-
Arkadaşlar ilk kez GUYa gircem işletme İktisadı dersi için ne önerirsiniz? hiç çalışmadım bu derse daha önce
-
@uruk-hai Neden Ankarayı seçelim ki
-
Herkese alım sürecinde başarılar arkadaşlar. Sınava çalışma şekli hakkında kesin cümleler kurmak saçma olabilir. şöyle çalışın kesin sınavı geçersin. şunu çöz kesin 90 alırsından ziyade. Kendinize uygun bir stratejik çalışma bulmalısınız. Tavsiyem eksiksiz sınava girin. Çok bildiğiniz bir dersten kaçan soruyu hiç ummadığınız bir ders veya konudan telafi edebilirsiniz. Ve bence en önemlisi son alımda en çok dikkat ettiğim nokta %100 olmasa da kurum sınavı puanı alımlarda oldukça etkili oldu. Bizim alımda kurum sınavında en yüksek alan 1.girdi hatta ilk 30 da 90 dan aşağı alan yok gibi birşeydi. Hatta daha da ileri gidiyorum. Kurum sınavı puanın neyse mülaktta da aynı puanı verdiklerini bile düşündüm. Sınav çok önemli eskiden böyle değildi ama son sınavda sınav puanı çok etkili oldu. Tabi Kurum sınavından yüksek alıp elenenler de oldu ama bu sayı azdı. Şehir puanları kaç ile kapatır kestirmek çok zor ama ilginç bir tavsiyede bulunayım. Geçen guy alımını kazananlar listesi gib de mevcut listeyi indirin. Organize olun herkes 1 şehir seçsin İstanbul 4 e bölünebilir. Kazananlara sosyal medya hesaplarından ulaşın ve 2017 puanlarını sorun. Bunu diğer alımlara da uygulayın. Liste yapın önünüzden kaç kişi eksildiğine dair yaklaşık bir rakam çıkabilir.
-
@i̇lanbekleyenbiri yasin çobanın işletme iktisadı kitabı işinizi görür.
-
Arkadaşlar sakinleşelim
-
Bence sistem neresinden tutarsanız tutun adaletsiz. Guy sınavı KPSS' den daha kolay bir sınav. Zaten KPSS ye girip puan alıyoruz bir daha neden sınava giriyoruz anlamış değilim. En mantıklısı KPSS ile tercih açacaksın belli sayıda bir il tercih edecek herkes ona göre atamalar yapılacak. Bu sınav için Ankara'ya gideceğiz o da ayrı bir dert. Kimse de düşünmüyor bu çocuklar işsiz geliri yok hem sınava hem de kazanırlarsa mülakata gelecekler nerede kalacaklar vs. diye.
-
Etkinlikler dur durak bilmeden yapılmalı sistemdeki adaletsizlikler yetkilileri bıktırırcasına anlatılmalı. Mesele kazanıp kazanmamak değil mesele bu memleketin daha ileriye taşınması. Bu da her alanda iyi bir sistem ve liyakat ile olur. Sistem adilane olursa zaten kimse sorun yaşamaz.
-
-
İşletme iktisadı için pdf var mı arkadaşlar ?
-
@mehmedoglu piyasada 2014 basımı kitabı var sadece o mu
-
@varolistan reserved kaç soru geliyor hocam bu dersten ve bir de inkılaptan ?
-
@i̇lanbekleyenbiri evet basımı önemli değil güncelliğe ihtiyaç duyulmuyor ama bulması biraz zor galiba. Pdf si vardı yanılmıyorsam internette.
-
arkadaşlar bende merak ediyorum. inkılap tarihi ve işletme iktisadı mikro felan kaç soru geliyor bunlardan bilgisi olan var mı ?
-
@morand bildiğim kadarıyla işletme iktisadi 4 soru tarihten 1-2 soru geliyor hocam
-
Arkadaşlar hani diyoruz ya önümüzden şu kadar kişi gitmiştir diye, acaba geçen sene guy ilanından önce çok alım yapıldı mı? o zamana kadar tahmini kaç kişi atanmıştı ? Gerçi bunu bilse bilse geçen sene bu süreci yaşayanlar bilir sorum onlara. Hemen hemen şimdiki kadar mıydı önünüzden gidenler daha mı azdı? Ya da daha fazla?
-
@rybczynski2 geçen sene guy alımından önceki alım yanlış hatırlamıyorsam ekim 2015 guy alımıydı yani sonbahar da çıkmıştı hocam gib ilana. SGK almıştı 2 promosyon birde 2016 da. Mhuy u hatırlamıyorum o da çıkmış olabilir 2015 de.
-
@guyhanım sağ olun hocam