2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@issizmezun herkes memnun 1000 kişiden anlaşılan çünkü birkaç kişi dışında kimseden ses çıkmıyor. Herzamanki üyeler de yok piyasa da vardır bir hayr inşaallah
-
80 üstü altı alanları tek kalemde siliyor 3.4 puan daha fazla aldı diye kendini emek vermiş sanıyor. biz 75,76 alanlar yattık uyuduk hiç çalışmadık çünkü birde açıklama yapılıyor kocaman uzun uzun o ilanın çıkması için uğraşanlar hep bu sizin tabirinizle düşük puan alıp emek vermeyenler. insan oğlu işte bencillikten öteye asla düşünmez. 10 katı çağrılsa korkulan şey ne madem emek vermedi adam zaten kurum sınavında elenecektir korku ne bu kadar bencillik neden herkes kalbine göre bulur ve yaşar inşallah.
-
@maxmin 2 değil 4 kat oluyor 10 kat alınınca.En azından yönetmelikte öyle yazıyordu
-
Birisi de çıkıp ulan kardeşim seni mi dinleyip durcak Bi bitmedin derse çok haklı şimdiden peşinen ondan çok çok özür diliyorum ve gevezeliğim için herkesten ayrı ayrı özür dilerim...
@onuktekin size gelirsek bencilsiniz demedim fakat bu demek istediğimin oraya da çıkmadığı anlamına gelmiyor. Sataşmak da istemem, evet gerginim kusura bakmayın. Niyet hayr akibet hayr siz kendi niyetinizin Salih olduğuna inanıp bencillik olarak görmüyorsanız sizin için sıkıntı yoktur. İkimizin de gönderileri ortadadır, ilk önce okuyanların yorumuna sonra Allahın takdirine bırakıp ; hakkettiğinizi yaşamanızı temenni ederim..
herkese iyi çalışmalar kolay gelsin hayırlı akşamlar... -
Ben dusuk puanli diye tabir edilen kesimden kimsenin 10 kati olmasin ya üzülürüm ben kurum sinavina giremezsem diye dusunecegini sanmiyorum. 900 degilde 2400 uzulurmus falan bence biraz sacma bi mantik. Ben sahsen sinava gireyim de zarari yok olmazsa uzuleyim diye düşünürdüm. Ama bu saatten sonra degismez tabi orasi ayri.
-
@hamzaömerhalid herkes kabugununa cekildi hesap kitap isinde
-
@paretowilfredo hocam sizce 10 katı olması için bı şeyler yapsak etcunkolur mu? Daha zaman
-
@ronay92, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@paretowilfredo hocam sizce 10 katı olması için bı şeyler yapsak etcunkolur mu? Daha zaman
Yanlış oldu pardon:) Neyse @paretowilfredo hocam siz ne diyorsunuz sonuç alır miyiz ilanın 10 katı gelmesi için bı şeyler yaparsak? Ayrıca çok teferruatlı bı işlem olmasa gerek ordaki 5 yerine 10 yazılacak değil mi yoksa göründüğü gibi kolay değil mi ?
-
@issizmezun hocam ben varım inanın sayimiz da az değil sıralaması garanti olanların çoğu olmasa da onlardan da destek verenler olacaktır ama bı şeyler yapalım artik başvurulara daha verken böyle kendi aramızda ne kadar konuşursak konusalim nafile çünkü
-
@shady1 dediğin gibi sorun şehirde ya da biz de değil kardeşim
-
@casanova İş niyet okumaya da geldi.Yazdıklarımda kimseye kişisel bir şey demedim.Size de bir şey demedim. Mevzu ne ara hakettiğimizi yaşamaya,amele,niyete geldi anlamadım.Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge programında hissettim kendimi.İnsanı geren bir üslubunuz var. Söylediklerinize teşekkür mü etsem, görmezden mi gelsem bilemedim
Allah hepimize gönül genişliği versin. Birbirimizi sevelim, destek olalım.Hepimiz için hayırlısı olsun. Selametle -
Dünya kupasını izleyin dünya kupasını boşverin çatışmayı
-
Arkadaşlar konu başlığı ile alakasız erken seçim nedeni ile malum anayasa değişti. İdare hukukuna nasıl çalışıyorsunuz .anayasayı hallettim sayılır ama idare biraz kafa karıştırıcı.
-
@onuktekin beyefendi tekrar söylüyorum, hakkettiğinizi yaşayın. Tek siz değil hepimiz ben sen o hepimiz hakkettiğimizi yaşayalım iş neden buraya geldi kimsede blu ray gözlük yok kimse kimsenin niyetini okuyamaz ben niyet okumaya kalkmadım ben size niyetiniz hayırlıysa akibetinizinde hayırlı olmasını temenni ettim, tabi tam terside geçerli... Siz kendinizden niyetinizden eminseniz şüpheniz olmaz zaten lütfen cevap yazmayın veya özelden yazın ki bende yazmak zorunda kalmayayım. İlk yazdıklarımda germiş olabilirim durumu kabul edip belirttim zaten, fakat son yazdığımda gerecek hiçbir şey görmüyorum. Kolay gelsin...
-
@casanova İşiniz gücünüz rastgelsin. Selametle.
-
@genclerbirlikli aynen öyle evler çok ufak çoğunlukla ve kiralar maaşlarla aynı hemen hemen
-
@jellinek bodrumda di mi hocam
-
@genclerbirlikli bodrum ve marmariste hocam biz 2700 liraya orta halli bir evi güç bela bulduk orta halden kastım 2+1 90 m. 27 yıllık apartman dairesi
-
Manisa düşünen var mı 80.8 puanla Manisa İstanbul Ankara arasındayım. O kadar iktisat gördük rasyonel beklentiler falan ama olamıyorum rasyonel Manisa düşünennnnnnn????????
-
@jellinek o zaman bodrumu bodrumda halihazırda ikamet eden mi yazacak ..bodrumda öğrenci yurdu falan yok mu ya nasil sinir bozucu