2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Buradan nasıl paylaşacağım bulamadım face de kpss A ve kurum sınavları grubunda dosyalar bölümünde guy cikmis sorular mevcut
-
https ://yadi.sk/i/paEFOqwo3KzRPN
2017 guy soruları diye geçiyor.
Sorular birebir aynı değil de hatirlanildigi kadarıyla yazılmış diye öğrendim. Tam bilgim yok. Önceden girenler bilir. -
Linkte https : arası boşluğu siler aratırsanız olacaktır
-
@sad38guy puaniniz kac aceba kayserili oldugum icin soruyorum yanlis anlamayin bircok b kadro ve banka sinavlarinda cok yuksek kapatan oldu beni yakti simdi de aklim kayseri de ama puanim dan supheliyim 80.5 benimkisi??
-
6037 sıralamadayım öyle ters bir yerdeyim ki İstanbul aydın Muğla izmir 4 şehir var kafamda ama 2 si patlayacak diye düşünüyorum kafayı sıyırıcam sanırım ( tek puan geçerli bunu göz önüne alsak atananları da koyarsak mantıken bir kaç il dışında her yer gelebilir . Ama mantıklı düşünmek çok zor . Valla allah yardımcımız olsun şu süreç bizi bitirecek .
-
Arkadaşlar enerjimizi ilandaki sayının yükseltilmesi için harcayalim. @Oligopol bu konuda elinden geleni yapıyor, sınava rahatlıkla girebilecek olmasına rağmen. Özellikle kritik sıralaması olan arkadaşlarım şu veya bu il gelir mi diye dusunecegimize ilandaki sayıyı nasıl yukseltebiliriz onun için ugrasalim.
-
İlan revize edilebilir belki.2000 guy ve 3il secme hakkı ne güzel olur
-
Arkadaslat uzmeyin kendinizi ben ilk kez alandan calistim ilk kez de nasip olursa guy a girecem,il tercihi olmadam sinav olmadan torpil lafi acanlar bile olmus,kpss yaklasti haliyle guy sinavi da yaklasti,kafanizda istatistik yapiverin herkes kotu niyetli degil tabiki ama kimin niyetinin iyi oldugunu da milyonlarca issiz arasindan bilemeyiz,zor sinavlara hazirlanioz ufacik stresi insanin kafasi goturmuo tek il derdi olmasa guzel olurdu ama bunu dert edip kpss ya da calisilacak seyleri aksatmayalim sonra birde buna pisman oluruz,tuzumda kuru degil 4 yildir issizim ve yas aldi basini gitti,iyi tahlil yapalim herkesin yolu acik olsun
-
@mahtan hocam bulamadım. gecen yılın sorularını buradan paylasma ımkanın yok mu ? ve ya nereden goruntuluyorsan onun linkini paylaşır mısın
-
@bybredd İzmir Muğla tehlikeli biraz
-
@shanks neye göre tehlikeli ?
-
@gaziibfli Yüksek kapatabilir
-
@shanks onu anladım da nasıl bu çıkarımı yaptığınızı merak ettim ben. Neden muğla mesela ? Hiç birimiz ne olcağını bilmiyoruz ama birileri sürekli ora tehlikeli bura tehlikeli söylemlerinde bulunuyor. İyi niyetli bile olsanız kararları etkilemekten korkmuyor musunuz.
-
@mülakatzedee hay çok yaşa. Soran arkadaşlara seslenmek lazım asıl herkes aynı durumda ve kimse sizden daha ön görülü değil bu konuda. İllerin geçen yıllara göre taban puanları, o puanlara denk gelen sıralamalar belli. Şehirler arasında da öyle çılgın puan farkları olmuyor. Bir iki şehire yığılma olur bu söylemler sonucunda sürpriz yapar belki ama o illeri de kimse bilmiyor. Yani sormak da yorumlamak da manasız. Kararınızı etkilemesine izin vermeyin. Sıralamanıza güvenin ve içinizden geleni yapın.
-
@jkeynes Muhteşem bir analiz olmuş, kendi şahsım adına teşekkür ediyorum.
-
İl tercihi konusu tamamen şans işi dostlar. Tercih yapacak adayların hangi psikoloji ile hangi ili yapacakları son ana kadar belli olmuyor? İşsizlik çok can sıkıcı bir durum ve puanda kritik ise tercih meselesi çok önemli hale geliyor. Geçmiş dönemlere baktığımızda kadro yüksek olan illere düşük kapatır gibi bir durumda yok maalesef. Hal böyle olunca anket fikir alma noktasında güzel ama hem ankete katılım yetersiz oluyor hem de manipüle ediliyor.
-
@antimülakat hocam var mı bir tahmin Ankara İzmir İstanbul Eskisehir Konya gibi iller hakkinda
-
@varolistan aslında var da bakalım bir hayr sever paylaşır mi
-
@zenginmemur yok hocam. Hem bu hesaplar yanıltıcı oluyor. 2 bin kişilik anket bile bizi yanılttı vakti zamanında.
-
İlanı yoğun çabalar sonucu aldik. Sınav tarihide belli . Ancak bu sayı bize yetmez 1500-2000 e çikarmaliyiz . Artık takvim sıkışık sınavı ne zaman yaparız bahaneside olmaz. Seçim ikinci tura kalabilir. Herşey bizim lehimize. Lütfen yapilacak olan etkinliklere duyarsiz kalmayalım.