2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@çölkaplanı hocam inş bana ithafen yazmamışsındır ben mevzuyu açıkladım yukarıda.
-
@çölkaplanı Çok güzel özetlemişsin hocam
-
@adamslani06 est kardeşim sana ıthafen yazmadım ben genel konuştum. sana hak veriyorum genel durum o
-
@çölkaplanı keske insanlar nasibimizle birbirimizi biraksa ne yazik ki nasibine bile engel olur insanlar var arkadasim,neyse bunum yeri burasi degil insallah adaletli ve hizli sureclere
-
@veliat34 acaba erkekler mulakatta daha mı sanslı olur katılımda
-
@rabia89 hayır ama işleyişi İslami usüllere göre olduğu için başörtülü olman avantaj sağlayabilir.
-
Gecen sene katilim mulakati genel mudurlukteydi ve calisan kadin sayisi fazlaydi. Basi acik olan kadin sayisi daha fazlaydi o yuzden arkadaslarimiz korkmasin basi acik veya kapali ayrimi yaptiklarini sanmiyorum.
-
@hazirlanan inşallah öyle olur.saolun arkdslar yorumlariniz icin.
-
Arkadaslar çok sonraki aşama fakat merak ettim, eğitim yeri herkes için Ankara mı olur yoksa çalışacağın ilde mi olur? Bankacılık okulu Ankara’daydı sanırım.
-
Aciklayin artik be
-
Olumlumu bekliyorsunuz sonuçları arkadaşlar durumlar nedir?Benim çok umudum yok açıkcası sonuca dair
-
@ekonometrist çok ümidim yok ama insan yine de bekliyor..Olumsuzda olsa görmek istiyorum meraktan ders çalışamaz oldum...,.
-
@ekonometrist benim de çok umudum yok ama belirsizlik umutsuz olmaktan daha kötü maalesef
-
@tuçiiii benim hiç umudum yok ama dediğiniz gni insan görmek istiyor sonucu️
-
Olumsuz düşünmeyin yaa kendinizi iyi hissettirin, 5 yıl önce mezun olmuş biri olarak ilk defa hiç negatif enerji yaymadım kendi kendime. Bi şekilde kabulleniş teslimiyet söz konusu sanırım. Gerçekten diliyorum ki emeklerimizin karşılığını alalım. Umarım yüzümüz güler en kısa zamanda.
-
@00011011 Sürecin uzun olması gerçekten sinir bozucu..Kazanırız ya da kazanamayız hersey olabılır ama hayat akıp gidiyor bunlar böyle uzattıkça yerimizde sayıyoruz,kurum sınavları da aynı
-
Hala tık yok neyi bekliyorsunuz acaba neyi?
-
O kadar haklısın ki, kimse halden de anlamıyor En azından sonuca göre haraket ederiz diyoruz ona bile fırsat vermiyorlar @tuçiiii
-
Misafir çocuğu gibiydin. Geldin dağıttın gittinnnn
Ben her gün bu sayfaya girerdiim..Yazıp sustuğum sendin ziraat saçma bi moda girdim arkadaşlar dalga gecmeyin -
Neredesin Ziraat yolunu gözler oldum
Bitmedi sevdam grupta usanmaz oldum
Rüyalarima giriyorsun artık
Hadi açıkla şunu sokağa çıkamaz oldum.