2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@byteks1 kamuda olsa hakkın korunur hocam ama ziraat ne yapıyor ben de bilmiyorum. Yüksek lisans başaltıp işi garantiye almaya çalış.
-
@byteks1 hocam sıkıntı çıkabilir o yüzden yapabiliyorsan yüksek lisans ile halletmeye çalış şimdiden. Zaten eğer iştirak kazanırsan askerlik durumunu etkilemez her türlü kendin halletmen gerekir. Öyle işe alamazlar seni.
-
Biryerlerde okumuştum. Celp döneminin ilk 2-3 günü doktor raporu alıp bir sonraki celbe (şubat) kalanlar varmış. Öyle bişey yaparsak olurmu acaba?
Yüksek lisans hiç düşünmediğim için ales e girmemiştim. Alessiz yapan yerler varsa raporla celbi ertelettirip bahar döneminde kayıt olursak sorun çözülür diye düşünüyorum. -
VMY'ye giren 2500 kişiden sadece 500 belki de 300 kişinin atanacağını unutmamak lazım konuşurken
-
500 Vmy 300 Dguy ilani sonrasi derse gomulenler elini etegini etkinliklerden cekenler 1000 Guy sonrasi bu alim az demeyip derse devam edenler 10 kati cagirilsin diyenlere gulenler simdi bastiralim arkadaslarda tarihi degistirsinler diyorlar....
-
@1umut
Hocam umarım bana darılmazsınız, kırılmazsınız ama şu yazdıklarınızı okuyunca; aklımda direk herhangi bir sınava girmediğiniz veya mülakata kalmadığınız, kaldıysanız bile mülakattan elenmediğiniz fikri oluştu.Yani kpssden puanını alıp, kurum sınavını geçip, son aşama olan mülakata kalıp, işin sonu yani evet deseler uzman veya müfettiş olacağın aşamaya gelip elenmek çok acıtıyor.
Puanı 90+ olup buna başvurmayanlar üzülmesin diyosunız. İlk 100de olup, açılan 3-5 kişilik sınavların dahi hepsine girip elenen insanlar var.
-
Bu konu çok uzadı herkes empati beklerken kendi bencilliğinde boğuluyor haksızlık olduğunu düşünen varsın hakkını arasın burda artık sınav hakkında konuşulsun yoksa bu konu uzar gider.
-
@borcdeflasyonu evet haklisiniz onu hic yasamadim, belki yeteri kadar empati yapamiyor olabilirim.
Ama siz de o kadrolar icin basvuranlarin evrak teslimi yapmayip onca acik kaldiginda, kilpayi kaybedenlerin buna ne kadar uzuldugunu yeteri kadar anlayamayabilirsiniz.
Benim tek dusuncem “ne kadar cok insan bu kadrolardan faydalanabilirse o kadar iyi” seklinde. Bu sinavin tarihi de o yuzden benim vicdanimi zedelemedi. He degisedebilir benim icin bi sakincasi yok, banka bi magduriyet oldugunu dusunur ertelerse o tarihe herkes uyar elbet.
“Herkes hakli, sistem kotu” diyerek bitirmek en dogrusu -
@handefirat gel gel baslik burasi:)
-
Arkadaşlar malum büyük pay yine İstanbul'un. Çalışan ya da bilgisi olan var mı maaş, haklar vs. hakkında bizleri bilgilendirecek ?
-
@hayal9 yanlış bilmiyorsam istanbul net 2900 civarı maaş var. tabi dilime girdikçe net düşüyor. üç ayda bir çift maaş. 1 maaş performs. Temettü vs. yılda 17-18 maaş alınıyor ortalama. dil tazminatı, spk tazminatı falan katmadım. onlar olursa daha da fazla alabilirsiniz. bildiklerim bu kadar.
-
Arkadaslar sinava nasil hazirlanmak gerekiyor sorular ne duzeyde olur hic bi tecrubem yok bu konuda. Hukukta borclar falanda var. Soru sayisi belirtilmemis finans uzman yardimciliginda. Genel hukum ozel hukum birlikte sanirim. Ekonomi bolumu icinde tavsiyeleriniz varsa soyler misiniz
-
@handefirat Sınavı anadolu üniversitesi hazırlıyor. Zorluk derecesi kpss'nin çok altında. Çok detaya girmeden dersleri 1'er kez tekrar ederseniz güzel bir puan alırsınız.
-
@hagi İstanbul için ekstra bir tazminattan bahsediliyordu 2900 eklenmiş hali mi ? Eğer öyleyse katılım için farklı şehirlerde başlayanlar daha da düşük alacak
-
-
@byteks1 öyleyse İstanbul için güzel çift maaşları da ortalamaya katarsak gayet iyi Teşekkür ederim
-
@hagi tesekkur ederim cevap icin. İlanda iki baslik var birisi finans uzman yardimciligi digeri uzman yardimciligi. Sinav icerikleride biraz farkli finanstaki daha az ders. Acaba calisma ortamlari maaslari falan daha mi kotu digerine kiyasla
-
@handefirat iştirakler bankaya göre daha az alır. maddi anlamda banka daha avantajlı her konuda.
-
''HATIRLATMA''
Arkadaşlar sınavın VMY sınavı ile aynı tarihte olması nedeniyle bankaya bir talepte bulunabiliriz. Aşağıda vereceğim linkten şu metni ya da kendi metninizi ''talep''seçeneği altında yollayabilirsiniz. Farklı düşünenler lütfen burada tartışma ortamı yaratmasın. Tartışmaları özelden devam ettirsin.
''19.06.2018 tarihinde duyurduğunuz Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı 11-12 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınavı ile çakışmaktadır. Bildiğiniz üzere bu ilanı bekleyen binlerce aday bulunmakta ve bu adayların çoğu Kpss A grubu sınavlarına girmektedir. Adayların mağduriyetine engel olmak amacıyla sınavınızın 5 Ağustos 2018 veya 19 Ağustos 2018 günlerine alınmasını talep ediyoruz. Umarız bu talebimizi göz önünde bulundurarak binlerce adayın sınava girmesine vesile olup sevindirirsiniz.''
İletişim formu;
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formu -
@hagi acikcasi idari hakimlik sinavina hazirlanmaya baslamistim. Simdi ziraati duyunca aklim karisti. Bu sure icinde sifirdan kazanma sansim olur mu bilemedim. Bos bi hayal olacaksa diger sinava ara vermekte istemiyorum