GUY İSTANBUL
-
@sword00 aynen hocam İstanbul iyidir ya. Istanbul da yaşamadık demeyiz en azından
-
@alika28 76 77 lere kadar düşecektir diye bekliyorum. Sınav geçmiş yillara göre zordu
-
@özgesmith inşallah düşer hocam ama o kadar düşeceğini sanmıyorum. Düşeceği max 79 olur gibi geliyor
-
@alika28 neden böyle düşünüyorsunuz hocam sayı az diye mi geçen yıla göre
-
@alika28 max 79 olur desek daha doğru olur
-
@baybatur görüyorum ki tüm zorlu rakipler istanbulda:)
-
Herkes 80 üstü yapmış ama 80 nin altında kapaticak dio o neden arkadaşlar iyimser olmaya mi çalışıyoruz biri bana açıklasın lütfen
-
@fatihmavcu aynen dostum. İstanbul da kıyasıya bir mücadele söz konusu
-
@ragnarnurkse katılıyorum öyle senaryolar kurdum ki hepsinde bana yol gözükmuyordu... Herkes 80 üstü almış sanki
-
@ragnarnurkse geneli: 90 üstü yaptım ama baya düşük kapatır.(ben zaten zekiyim)
-
74 dogrum var umitlenmeli miyim?
-
@ragnarnurkse Hocam 1500 kişi girdi forumdan etkilenmemek lazım.Geçmiş sınavlar ortada 80 puan gerçekçi olmaz
-
@gökyeleli 70 puan ile İzmir'den giren arkadaşın umudu mu vardı hocam.Nasip bunlar hayırlısı olsun
-
@veliat34 neden herkes laf sokma hevesinde burada? 90 yaptik goren uzuluyor sanki 85 ustu kapatacak durumu zihinlerde olusmasin diye tahminimizi de dile getiriyoruz. Koca İstanbul da şuraya kac kisi 85 ustu yaptim yazmiş bak bakalim? Sonra dusun kacla kapatir tahminen.
-
istanbul için 80 üstü yapan kişi sayısı 300ü geçeceğini sanmıyorum ve toplam 650-670 kişi kalır mülakata, büyük ihtimal 77-79 aralığında kapatır favorim 78
-
Arkadaşlar yüksek yaptım diyenlerin bilgisini birikimini tecrübesini nereden bilebilirsinizki. Kpss den derece yapanlar bile bu sınavlara girmis olabilir. Malumunuz alimlar azaldı süreç uzadı ... yani burada yazılan net ler ölçü olmayacaktır. Düşük kapatacak denmesinin sebebi de geçen guy lara göre bariz zor bir sınav olması. En kek guy sınavları bile Max 80 lerde kapatmış.
-
@kaimoğlan kardeş sende 90 alanlardansın galiba
-
@veliat34 Ben onlardanim demek gayesiyle yazmadim dostum. Yukarda beklentimi ve kapanma araligi tahminimi yazdim. Bunu yazan birkac kisiydik. Hedef aldigin kitleyi gormeden anlamadan yorum yapma bence.
-
@kaimoğlan dostum en iyisi seninle konuşmamak erken parlıyorsun
-
@veliat34 Parlamak degil kardeş laf sokmaya calismadan iki kere dusunmek gerek diye dusunuyorum. Burada hem kac dogru yaptigimizin esasli sekilde beyani isteniyor hem de yaptigimiz yorumlar ciddiyetsizce elestiriliyor. Boyle bir tepki almamak icin konusmamak en iyi secenek evet sana katiliyorum.