ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
@ebruuu ebet sadece anne baba es kardeslere bakiliyomus. Bana göre bu da sacma . Cezaların sahsiligi gecerli ceza hukukunda diyolar sonra da aileyle degerlendiriyolar.
-
@shady1 katiliyorum size hocam sonucta biri hirsizlik yapinca baskasini hapse atmiyorlar. Kimse tamamen ailesine benzemiyor ya da herkes evladini istedigi gibi yetistiremiyor.
-
@polisiye-roman büyuk konusma bence hocam. Sen her akrabani taniyor musun. Sahsen benim annem 11 babam 5 kardes . Ve ozluk uveylik de var. Kuzenimin bir tanesini hic gormedim bile. Haa bu arada buyuk dedem de 11 kardes.herkesin ayni ilde oturmadigini dusunursek. Soyagaci bayagi uzun anlayacaginnn...
-
@ebruuu bence, akrabalarınızla tanışıp kaynaşın. Memuriyetten çok daha önemli.
-
@ebruuu hocam mülakattan önce yapılan işi sağlama almak adına yapilAn bişey artik. Kazananlar belli olduktan sonra güvenlik ve arşiv araştırma formu doldurup veriyorsun sonra kurum bunu emniyete yolluyor resmi ve detaylı araştırma ondan sonra yapılıyor diye biliyorum. Güvenlik soruşturmasiyla ilgili bilgi almak çok zor.Size bişey demezler bu konuda.
-
@burjuvazi hocam iste kazananlar listesi belli olmadan da oluyor sorusturma kuruma bagli tabi. Ama dediginiz gibi kazandiktan sonra da devam ediyor hocam daha ayrintilidir herhalde.
-
@ebruuu bizim aile daha kalabalık
-
@eeengineer55 yukaridaki mesaji yazinca saydim da 43 tane kuzenim varmis resmen asiretmisiz de haberim yokmus
-
@ebruuu konu başlığıyla pek alakalı değil admin bizi uyarabilir ama bende şimdi saydım 50 tane kuzenim varmış
-
Arkadaşlar n'olursunuz biri bana acil cevap versin. Benim amcam bir yerde güvenlik görevlisiydi ve taşeronlara verilecek kadroyla alakalı güvenlik soruşturması yapıldı. Güvenlik soruşturması olumsuz çıktı ve emniyete öğrenmeye gittiğinde fetöden yakalanan birinin üzerinde senin tc kimlik numaran çıkmış demişler. Ve orada güvenlikçmartıra el koymuşlar yani anlayacağınız işinden oldu. Şimdi bu durum benim memuriyetimi etkiler mi? Bizim aile baya kalabalık bir aile ve okuma potansiyelimiz çok yüksek. Aile olarak hepimiz bir düşünceye kapıldık bizi etkiler mi diye. Zira benim ve annemin babamın fetöyle alakaları bile olmadi. Diğer kardeşlerim 18 yaşından küçük zaten.
-
@starter-23 hocam amcaya bakilmiyo. anne,baba, kardeşler ve eş icin bakiliyo
-
Dostlar, bu dersaneye gitmek 2013 öncesi elenme sebebi olabilir mi, çevrenizde bu şartlarda kazanan arkadaşlarınız var mı ?
-
@starter-23 hocam bir sey olmaz insaAllah. Ama gecen internette birisi paylasmis amcasinin oglu sahte para basmaktan tutklanmis cocugun sorusturmasi olumsuz gelmis. Bazi yerler cok mu inceliyor bilemedim
-
@ebruuu hal vaziyet bu şekildeyse kimsenin soruşturması olumlu gelmez
-
Net bilgimiz olmadığı için bize boyle geliyor cok moral bozmamak gerek bence referans olayı bü güvenlik soruşturmasından daha cok can yakıyor
-
@burcuburcu yani illaki. Ama benim bir bağım yok. Amcamdan dolayı ben neden yanayım ki
-
@friedman98 Benim arkadaş polis okulunu kazandı.
-
@pareto_wilfredo @Antimülakat bu güvenlik soruşturmaları toplu mu yapılıyor ve süreç nasıl işliyor.
Birde geçen gün Süleyman Soylu yeni kurdukları bir sistemle ilgili olarak güvenlik soruşturmalarınin 7 gün 10 gün içinde açıklanacağının mümkün olduğunu söyledi. Bir bilginiz var mi -
@guy63 gvs'ler hızlı dahi yapılsa. Bazı kurumlarda yaşanan üst bürokrat değişiklikleri nedeniyle yeniden gvs istenebiliyor. Bir de bu gvs nedeniyle kurumlarda normalden daha rahat davranıyor. Nasıl olsa, gvs devam ediyor şeklinde açıklama durumları var?
-
@antimülakat hımm peki guy ise başlamaları sağlık bakanlığınki gibi geç olur mu