2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
https://yadi.sk/d/1t7Qvm0x3PZMye
Yandex te böyle bir arşivim vardı, paylaşmak istedim pdf konu anlatımları ve soru bankaları var belki işinize yarar. başka pdf kaynaklarda elimde mevcut ama sanal ortamda yüklü değiller.
-
@the-kaymakam inşallah mülakat kalır ve listeyi beklerken gerçek bir heyecan yaşarsın.Allah sana da forumdaki emek veren kardeşlerime de ülkeye bir kaymakam olarak hizmet etmeyi nasip etsin.
-
arkadaşlar İnsan Hakları için önerceğiniz kaynak nedir?
-
@kaymakam106 Cıktı alacağım hocam hangi kanunlar acaba?
-
iki arşivde benden, çok çeşitli her alandan kitaba, soru bankasına teste ulaşabilirsiniz.
-
Altın Seri'den Ahmet Gazi Kaya'nın insan hakları soru bankasına ne diyorsunuz, iş görür mü?
-
Bursa'da çıktı için ucuz yer bilen var mı? Bir anayasa çıktısı aldım 5.5 lira ödedim. Düz anayasa ya. Ya da ne bileyim böyle 1000+ çıktı alsak kargo falan yapacak yer?
-
Allah aşkına koca forumda şu kanunnameyi kullanan hiç yokmu bilgi verebilcek yeterlimi bizim sınav için. Yoksa altın seriyi beklemeye devam edicem zaman kalmadı.
-
Bu sene deneme falan da çözemeyeceğiz galiba
-
@ercu hocam istanbulda 3 kuruşa çıktı alınabilen bi copy center var kargo yapar mı bilmiyorum ama http://www.vivacopy.com sitesinde iletişim bilgileri var, bi konuş derim.
-
@bf24 kanunname ile altın seri arasında fark yok. tek fark altın seri de sorular da var kanunnamede yok
-
@hoffafd Ankara'da da böyle bir yer var mı ?
-
@öğrenci kök çarşısı ?
-
@genclerbirlikli aynen
-
@bf24 yeterli
-
@discotheque eyvallah kardeşim.
-
Neden kaymakam olmak istiyorsunuz? Neden bu sınava hazırlanıyorsunuz? Kaymakam olursanız doğunun ücra kasabalarında bu mesleği hakkıyla yapabilir misiniz? Sadece soru herhaangi bi niyet yok topluluğun düşüncelerini merak ediyorum.
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Neden kaymakam olmak istiyorsunuz? Neden bu sınava hazırlanıyorsunuz? Kaymakam olursanız doğunun ücra kasabalarında bu mesleği hakkıyla yapabilir misiniz? Sadece soru herhaangi bi niyet yok topluluğun düşüncelerini merak ediyorum.
Ben başlayayım. Bişeyler değiştirme dürtümden dolayı kaymakam olmak istiyorum. İşsiz olduğum için yalana gerek yok işim olsa uğraşmam. Hayır kesinlikle küçük ilçelerde mutlu mutlu çalışamam. Ez cümle işi layıkıyla yapamam
-
@rorschach159 " Sanman kim taleb-i devlet-i cah etmeğe geldik
Biz âleme bir yar için ah etmeğe geldik"( Yenişehirli Avni Bey )
-
@hukuksever amin, Allah razı olsun. Allah sana da gönlündekini nasip etsin inşallah.