2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@mertçinar hocam napalım para yok moratoryum ilan etmiş osmanlıdan beterim üstüne kalkıp ankara gidicez yol yemek otel, bir şekilde kısmak lazım bi yerden
-
@greyfalcon Hocam kazanılmasına kazanılır kpss altyapı varsa.. De her şey çok dağıldı. Her gün de güncelleme geliyor. Gerçekten nasıl olacak merak ediyorum
-
Arkadaşlar nacizane fikrim kitap almayın...Açın mevzuatları ordan çalışın emin olun kendiniz araştırp okudugunuz icin cok daha iyi anlasilip yer edecek kafanizda konular...
-
@öğrenci kpss altyapım yok hocam, bu sene mezun oldum. açıkcası tüm konuları bir tur üzerinden geçebildim ancak şuan anayasa ve idare çok dağılmış durumda. mevzuatları yeni kararnameleri işte baştan kontrol etmeye çalşıyorum ama hevesim kaçmaya başladı
-
@genclerbirlikli biz de mi bi kitap yazsak iyi para var diyolar bu işte
-
@shady1 anayasayı düzenlemem 1 günümü almaz. Al sana güncel anayasa kitabı... 30 40 liradan satarız. Bence bizlerinde kabahati var bu tüccarların palazlanmasinda. Kanunu açıp okumak yerine kitap bekliyoruz. Ben anayasayı okudum her şey detaylı, gayet açık kitaba filan gerek yok. Medeni borçlar ve ticaret de öyle; kitaplar kanundan copy paste. Kpssye bi daha girecek olsam kanundan çalışırdım direk
-
@genclerbirlikli Ben de borçlar tekrarını kanundan yaptım.Daha açık anlaşılır ve kısa ..Kesinlikle tavsiye ederim.
-
@hoffafd Hadi biz bir şekilde atandık kendi paramızı kazanıyoruz ,bu kitaplar için bir ,iki arkadaşlarla akşam yemeğinden eksik kalırız...Ya atanmamış ailesinin eline bakan ,zar zor harçlığıyla geçinenler nasıl alacak bu kaynakları??Bir anayasa -idare 105 tl daha bir sürü kaynak lazım..Kitapların bu uçuk fiyatlarına bir dur denmeli artık.Yazık günahtır gençlere..
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@shady1 anayasayı düzenlemem 1 günümü almaz. Al sana güncel anayasa kitabı... 30 40 liradan satarız. Bence bizlerinde kabahati var bu tüccarların palazlanmasinda. Kanunu açıp okumak yerine kitap bekliyoruz. Ben anayasayı okudum her şey detaylı, gayet açık kitaba filan gerek yok. Medeni borçlar ve ticaret de öyle; kitaplar kanundan copy paste. Kpssye bi daha girecek olsam kanundan çalışırdım direk
Katılıyorum.
Kaymakamlık sınavından sonra Aralık ayında olacağı konuşulan Yargıçlık sınavına çalışacağım ve benim de yapacağım şey,alıp yasa metinlerini okumak olacak.
Herhangi bir kitaba başvurmayacağım,sadece soru kitabı alacağım. -
@k-k @kendinehakime en mantıklı olanı yapmışsınız. Kanundan başka yerden gelmiyor ki zaten sorular
-
Sadece 50 tl lik masrafla yaklaşık 20 kanun ve cevrelerden edindiğim notlardan çalışıyorum. Kitap alsam o notların kanunların 500 tl. Ha almadım mi aldım ama çaylaktım. Sorumlu olduğumuz kanunları mevzuat org dan indirin çalışın. Ve kanunlara da hakim olursunuz. Alınacak tek şey parayla soru kitaplarıdır.
-
fOTOKOPİ Kitap, Fikir ve Emek Hırsızlığıdır. Burada ahmet nohutcu hocaya saydırıyorsunuz ama kıtaplarını alıyorsunuz. Burada pdf paylaşılsın ılk ben sıkayette bulunacagım savcılıga. hadi yapın bakalım beklıyorum
-
Sahibi geldi kacin.
-
Sıkıntı değil mailleşiriz ronincim daha önce de bi kez rezil oldun zaten yine kendini gülünç duruma düşürme burda.aklınca burda emek bekçiliği yapıyosun. Git çocuk parkında oyununu oyna.
-
@bf24 tamamen aynı
-
@economist-04692, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz hocam bu kanunname nasıl bir kitap diğer konu anlatımı ile farkı ne ? Hangisini önerirsiniz ?
Diğer tekli kitaplarında yer alan sorular yoktu galiba bunda .Tavsiye ederim nohutçuyu anlatımı sadedir.Kitapları pahalıdır.Tüccardır ama iyidir kitapları.Themisin çıkması ağustos ortasını bulacak.
-
Nasılsa Karmaşık bir sınav hazırlığında beklenti var. Ver oradan yüksek bir FİYATNAME.....
-
@ronin benden başla kardeşim.fotokopilerden çalışıyorum.
-
Bende mevzuat ile çalışma kararı aldım.2016 altın seri ,2017 kanunname almıştım. Doğru düzgün kullanmak nasip olmadı. Emek hırsızlığı kötü bir şeydir ama keşke bu ülkenin gençlerinin son 3 yıldır çalınan zamanı ve yaşadıklarını da bu kadar dert edinenler olsa!
-
@shady1 dolardan önce bir kitabı düzen basım kağıt masrafı falan 4.28tl idi. Savaş yayınlarına kitap yazan hocamız söylemişti.