2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@keynesculuk ya 23 ya 50 dir diye dusundum aslinda 50 de olamaz 1946 yazsalardi tam olurdu
-
@genclerbirlikli evet hocam
-
Geçmiş olsun hepimize , şu an Kızılay coton önündeyim Kızılay da bulunan arkadaşlara görüşmek isterim
-
@rootofallevil ben hizmetler yaptım ama emin değilim inşaat sektörü çok istihdam sağladı bu dönemde cevap inşaat da olabilir
-
https://www. google.com /amp/s/m.dunya.com/amp/ekonomi/10-yilda-63-milyon-istihdam-saglandi-haberi-273173
Habere göre hizmet sektörü -
-
@keynesculuk hocam yanlış hatırlamıyorsam yıllar arasındaki oranı soruyordu genç nüfusun toplam nüfus içindeki oranı azalır diğerleri artar yaptım
-
@rootofallevil hizmetler o zaman hocam
-
@mfa6306 çocuk nüfus genç olmadan direk yaşlı nüfusa mı alınıyor
-
@street-spirit hocam istersen bana gel çok uzak değilim. hava sıcak :s
-
Tecrübeli arkadaşlardan kaba taslak bi tahmin alalım gkgy alan kaç netle kapatır
-
@keynesculuk dostum sınan alanı çok kolaydı kimse zor demesin tabiki vardı bazı seçici sorular ama genel olarak kolaydı gygk çok zordu zaten taban puanını o belirleyecek
-
@rorschach159 Vallaha de gardaş.Vay be ilk defa attım tuttu.
-
Türkçe ve tarih zordu
-
@idealistbiri alanda toplam kaç yanlışın var hocam tahminen?
-
@jasisss nerdesiniz
-
Elimize verdi ösym yine. Hiç yorum yapmayacağım Allahtan isimiz gücümüz var da rahatız bi bakıma sınav fantazi oldu 60 75 bandında birşey bekliyorum 50 de gelirse sasirmam.
-
@idealistbiri aynen alan direk bilgiydi çalışan yapardı ama gkgy özellikle Türkçe çok zordu ben Türkçede 7 den sonra koptum
-
@street-spirit minibüsle 2 dakika. hakimevinin orada.
-
Hazine ve maliye bak hazırlanan kesin hesap kanun teklif taslağını inceleyerek nihai teklif taslağı haline getirmek strateji ve bütçe başkanlığının görevi yazıyor kanunda bu durumda hangisi hazine mi strateji mi ?