2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@freeboy bikaç gün sonra ösym soru ve cevapları yayınlayacak zaten, sabır:)
-
Sınavın zorluğu, dört yanlışın bir doğruyu götürmesi,sınava öylesine girenlerin çokluğu,sınavın doğası gereği yapılan hatalar.Bu sınavın 70 ve üzeri kapaması demek tüm soruların işaretlenmesi durumunda 76-24 yapılması demektir. Yani bana göre 70 üzeri çok zor.
-
Şuan havaalanında hala ayni şeyi tartisiyoruz dokap mi doka
Abi kız bana diyor dokap ben diyorum doka tüm yolcular bizi izliyor biri net bisey yazabilirmi ? Lütfen -
@idealistbiri ajans olarak hatırlıyorum. Üniversitede kalkınma ajansları ile ilgili sunumlar hazırlıyorduk ve sınavda bu soru gelince acaba DOKA yı kim hazırlamıştı diye düşündüm
-
@genclerbirlikli inşallah dokadır inşallah dokadır
-
@birgarip sınava öylesine girenleri anlayamıyorum. Paraları çok heralde. 180 lira sınav ücreti, 500 lira uçak masrafı, en az 100 lira oteş masrafı. 100 lira da yemek taksi vb.d
-
Doka ne dokap ne biri aydınlatabilir mi:)
-
@rootofallevil dokappp
-
@rorschach159 bende kac kaynkta hep mit diye gordum bencede mit
-
@avukatbey hocam uçağa 500 lira verebilenin böyle kaygıları yoktur
-
@i̇lanbekleyenbiri karadeniz bolgesinde kurulan bolgesel kalkinma birlikleri
En bilineni ve ilki Gap(guney anadolu projesi) . -
@avukatbey valla ben 2 gündür ankaradayım 1000 tl para gitti dediğin gibi.hele ki ankara halkı için şunu diyebilirim taksicisinden dolmuşcusuna oteline tüm esnafına yabancı biri geldi mi fırsatı değerlendir soy olmuş durum.Halkı dışında Ankara güzel
-
Dokacilara umut ver yarabb
-
benim merak ettiğim bir durum da şu.
şimdi diyelim arkadaş 75 net yaptı,puanı 75 mi olacak.
net sayısı ile aynı mı olacak puan? -
@orion 2 kmlik yere 20 lira istedi taksici..allahtan sertnkayaya çarptı.d
-
Siyasi kolluğun tartışılacak hiçbir yanı yok, siyasi kolluk denme sebebi bu kadroların istisnai memuriyet oluşu. Fransız idare hukukundan bu şekilde almışız. Cevap Mit, yani istihbarat kuruluşu.
İçişleri bakanlığı yetkisi olmayan:
Mahalli idarelerle ilgili görev/yetkisi kalmadı. Çevre şehirciliğe geçti vesayet.Mülki amire mülki amir vekalet eder. Bu düzenleme değiştirilmediyse, bu soruda iki doğru seçenek var. Vali ile ilgili şık.
-
@k-k imkan yok buna. 75 net nerdn baksan 80-82 puan yapar bu sınavda.
-
@polisiye-roman vekalet olan paragraf değiştirildi yani artık vekalet edenin Mia olmasına gerek yok
-
@can-mavi doğrudur. bu değişiklik bile insanı pek çok şeyden soğutmaya yeter. Öylesine girdim. Sorular güzeldi.
-
@orion egeliler hiç hazetmez zaten iç anadoludan:)