2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@genclerbirlikli tespit fışkırıyor hocam maşallah!
-
@rorschach159 genel sekreterin atanmasınvardı şıklarda hocam o yaptm ben
-
İnşallah düşük kapatır. Soruları toplu bir kez daha yazarsak daha yararlı olacaktır. Herkese tekrar geçmiş olsun.
-
@circassian bende o iki şık arasında kaldım hatta işaretledim sildim sonra tekrar sildim en sonunda bende b şıkkıydı muhtarın festival düzenlemesi yaptım
-
Bu sınav düşük kapatmaz öyle yapan arkadaşlarım var ki benim bile umudum yerinden oynadı
-
@idealistbiri aynen oyle 80’leri gorur yine
-
@idealistbiri geçen sene kolay dedik yüksek kapatır dedik ben dahil olmak üzere bi çok kişi yok kapatmaz dedi şöyle dedi böyle dedi nitekim yüksek kapattı şimdi herkes zor diyor yanlışlar sular seller gibi o yüzden ideal bi yerde kapatır tahminim 72 76 arası
-
Vali genel sekreter şikli cevabi isaretledim.idare hukukuna uygun idari vesayet vardir diye dusundum
-
65 net civarı imkansız değil mi?=)
-
Birşey demek istemiyorum çünkü hic birşey belli değil bir bakarsnz 70 ile kapatmış bir bakmssnz 80 ile.
-
Kesinhesap sorusunu tam olarak hatırlayan var mı? Özellikle 5018 diyor muydu o soruda?
-
@rorschach159 festival ne yahu ne diyorsunuz siz.
-
@idealistbiri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu sınav düşük kapatmaz öyle yapan arkadaşlarım var ki benim bile umudum yerinden oynadı
olum sen ne gıcık bi adamsın (!) be.
sabahtan bu yana yazmıyim diyorum la havle diyorum.
git egonu başka yerde tatmin et.
insanların moralini de bozma. -
@jasisss ? Asıl sen ne diyorsun? Anlayan anladı idrak problemi mi var?
-
@corleone bence imkansız değil. 59-61 net 72-73 puana bu iş biter
-
Dostlar ikili dialoglarda üsluba dikkat edin lütfen. Nezaketinizi yitirmeden kendinize yakışır şekilde verin tepkilerinizi.
-
@rorschach159 evet idrak problemi var. iq seviyem biraz düşük. sende fazla varsa bana verir misin? yok deme sakın. üslubuna bakınca bayağı var elinde fazladan. en azından paçalarından düşenlerden ver ne yani sevaptır.
hayret bir şey.
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idealistbiri geçen sene kolay dedik yüksek kapatır dedik ben dahil olmak üzere bi çok kişi yok kapatmaz dedi şöyle dedi böyle dedi nitekim yüksek kapattı şimdi herkes zor diyor yanlışlar sular seller gibi o yüzden ideal bi yerde kapatır tahminim 72 76 arası
72-76 puan mı diyorsunuz yoksa net mi?
-
@safitürk69 size katılıyorum hocam, başka bir sorunun şıklarında cevap gizliydi zaten. Soruyu tam hatırlamasam da bu durumu hatırlıyorum.
-
@sinav1453 5018 e göre kesin hesap kanununu kim hazırlardı galiba soru