2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Parçayla alakasız, düşünceyi bozan 1. cümle yaptım
-
@rootofallevil bunu 2 yaptm
-
Bastan ucuncu hangisidir sorusuna I yaptim ben .
Zor bi soruydu -
I olacak.
-
Bence de 1 cümle bozuyordu.. Rüşvetle ilgili soruyu 2-3-4 yaptım hiçbir fikrim yok:)
-
@oflu61 bastan 3. Cumle V olmali,
Akisi bozan I olacak -
@wagner06 kaynak? Emin konuşmayın bu kadar nasıl 1 olacak? Olabilir deyin siz mi hazırladınız soruları lütfen dikkat
-
Kahvehaneli soru vardı 1000 kere okuduğum?
-
Akışı bozan II
baştan 3. V yaptım -
@circassian günümüz kullanımları yoktu hocam dikkat etmediniz mi? Diğerlerine göre bi nebze daha kolaydı
-
Akışı bozan cümle sorudunda 2. cümle renklerin çalışma disiplini ile olan ilişkisini anlatıyordu diğer cümleler de onunla bağlantılıydı. Ama 1. cümlede ofisteki mobilyalardan bahsediyordu
-
@rootofallevil 3 görevi kötüye kullanıp 10 ay ceza almış ve affa uğramış olmaktı. Bunu nasıl doğru kabul ediyorsunuz. O soru yanlız 1 olacak
-
@rorschach159 bende o şıkkı yaptım da şıklarla kavga etmedim değil
-
@rorschach159 evet kahvehanelerin günümüzde nasıl kullanıldığından bahsetmiyordu
-
@rootofallevil mobilya ve renkler önemli oldu diye bahsediyordu 2de alakasız absürt renkler oluyordu diyordu devamında konsantrasyon bozmamalı falan diyordu ben o yüzden 2 yaptım ama böyle bakınca 1de çok mantıklı
-
@circassian V idi bende
-
@rorschach159 günümüzde ne amaçlı kullanıldığı yazmaktayken toplumsal hayata olan etkilerinden bahsedilmemişti.
-
@rorschach159 kelimelerin yazilislarina okadar takilmasak. Hepimiz sinavdan yeni cikmisiz.
-
Akisi bozan cumle sorusunu yanlis yaptigimi biliyodum .
Soruya baktigimda simavin bitmesine 1 dakika vardi .
Gitti bi soru daha -
Boş bıraktığımız sorulardan puan kırarlar mı hesaplamada bu aleyhimize mi lehimize mi olur biri cevaplasa