2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@rorschach159 1de mobilya yerlestirmesinden de bahsediyordu ama gerisinde hic bahsetmedi o yüzden 1 dedim
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Boş bıraktığımız sorulardan puan kırarlar mı hesaplamada bu aleyhimize mi lehimize mi olur biri cevaplasa
Yanlis dogruyu goturuyo .
Bos dogruyu goturmuyo .
Benimde bos biraktiklarim var -
@atlas07 hocam soruda günümüz ifadesi yoktu zamanla değiştiğinden bahsediyordu yani kelime olarak ‘günümüzde’ gibi bişey yoktu tabi ben öyle düşündüm yine de cevap belli olmaz tabi
-
@atlas07 günümüzde kahvehanede sultanımızla buluşup hasbihal etmiyoruz yada buluşacağımız kişiye kahvede buluşalım demiyoruz ama o dönemlerde insanlar oralarda buluşmak üzerine sözlemişler yani toplumsal hayata ortak buluşulacak mekanlar eklemiş yani toplumsal değişim yapmış
-
@friedmanmilton görevi kötüye kullanmak yüz kızartıcı değil mi ?
-
Anadoluda cikan isyanlar icin hangisi yapilmamistir sorusu vardi .
Kesin cevabi belli mi ? -
@rorschach159
Belirttiğiniz gibi günümüzle net bir ayrım yok o soruda, hatta günümüzde de ne amaçla kullanıldığından bahsetmekte. Bahsettiğiniz şey toplumsal hayata olan dönüştürücü etkisi değil, kahvehanelerin fonksiyonel değişimidir. -
@oflu61 20. Kolordu galiba. Ben irşad dedim
-
Toplamda 15 boş 15 yanlış var gibi duruyor.
-
@oflu61 benim ilk defa duyduğum bir kelime vardı onu işaretledim
-
@atlas07 peki günümüzle ilgili bişey yoksa onu metinden nasıl çıkarabilirsiniz? Çıkmayanı soruyordu günümüzde anlatımı yoksa metinden çıkmaz o zaman cevap o olur. Bu tarz sorularda şiirin anlamı şairin karnındadır sabaha kadar tartışabiliriz
-
@can-mavi irşat mı? İşaretledim sildim çok sallama yaptım diyr
-
@rorschach159 Sizin kastettiğiniz şekilde bir geçmiş-günümüz ayrımı olmadığını ifade ettim, soruda bulunmadığını değil. Bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum. Bakalım.
-
- Kolordu yaptımm
-
Gygk 7 boş 8 yanlış desek
Alan 14 boş 10 yanlış desek
Netim 56.5 mu 66.5 mu? 56.5 ise aranızdan ayrılıyorum 66.5 ise hadi inşallah deyip bir umut sonuçları bekliyorum -
Türkçeden benzetme, örnekleme, tanimlama gibi secenekler vardi.
-
Halkı bilinçlendirmek için irşad heyetleri kurulmuştur alınan önlemler arasındadır diye okudum fotoğraf yüklenebiliryo atayım
-
@rootofallevil 56.5 değil mi hocam
-
@genclerbirlikli o zaman bana güle güle
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Halkı bilinçlendirmek için irşad heyetleri kurulmuştur alınan önlemler arasındadır diye okudum fotoğraf yüklenebiliryo atayım
Evet internetten baktım şimdi dediğin gibi dostum