2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idealistbiri @genclerbirlikli thk dedi bana da thk çok alakasız gelmişti ama boş bıraktım
Kardeşim hayırlısı olsun boşver
-
türkiye'de istatistik bölgeleri sorusunun cevabi ne arkadaslar
-
@idealistbiri kardeşim cevap türkiye kömür işletmeleri mi
-
@richie-rich bu soru bombaydı ilk defa gördüm bende merak ediyorum sallama 42 ile başlayanı yaptım 1.düzey
-
Düzey 1 12 tane düzey 2 26 tane düzey 3 81
-
@era bende öyle yaptım doğru
-
Türk hava kurumu hizmet yerinden yönetim nasıl oluyor?
-
@circassian yolları pardon
-
@jasisss hocam genel müdürlük olup kamu tüzel kişiliği olan bir çok kurum var. Kgm, dsi, tcdd bunlara örnek
-
Arkadaşlar yok mu soruların tamamını toplayan..
-
@genclerbirlikli doğrudur. hep sorularda TCDD görünce ayrıca neden genel müdürlük belirtmişler diye tribe girdim.
-
@genclerbirlikli mesela kgm açılımı karayolları genel müdürlüğü ama TCDD yi hep TCDD diye gördük. ayrıca genel müdürlük demesi ne bileyim ya sınav çok kaliteydi bunu söylebilirim şimdilik
-
@safitürk69 yukarda baya toplanmış vardı hocam aksam bi bakcam ben de
-
Takım elbiseyle gelenler vardı, sınav salonlarındaki kameralardan ne kadar ciddi olduklarını gösterdiler, peki ösym bunu gördü mü?
Sadece soruyorum. -
@era 81e gider diye mantık kurmuştum ama 2 tane 81e gider vardı bu kadar sallama olmaz dedim. Peki mantığı ne bunun? Kitapta görsem es geçerim ben
-
malum zatın ajanları kol geziyor kitap övmek için , dikkat edelim
-
Kitapcik numarasini digru kodladim mi diye 1000 kez bakan tek ben miyim
-
@circassian türk hava kurumu hizmet yönünden yerinden yönetim kuruluşu değil.
-
İktisat soruları paylaşıldı mı ben gör(e)medim
-
@rorschach159 Ab eurostat standardı. Şöyle daha rahat hatırlarız 26 adet kalkinma ajansı var ve TR bunları düzey 2 standardına göre belirlemiş 2006 yılında.