2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sinav1453 puan diyorum hocam burda ve Facebookda baktım da ufak hatalardan baya sorular kaçmış. Barajın üstü puanlar bu sınavlarda hep oluyor çünkü 400 kişinin ilk 100ü çok iyi netler yapıyorlar. Gerçek benim şu zamana kadar ki hiç bir tahminin tutmadı ️
-
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453 5018 e göre kesin hesap kanununu kim hazırlardı galiba soru
Öyle mi, ben sanki hatırlayamadım 5018 ibaresini.
-
@sinav1453 evet 5018 diyordu onu net hatırlıyorum bende strateji yaptım o yüzden
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idealistbiri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu sınav düşük kapatmaz öyle yapan arkadaşlarım var ki benim bile umudum yerinden oynadı
olum sen ne gıcık bi adamsın (!) be.
sabahtan bu yana yazmıyim diyorum la havle diyorum.
git egonu başka yerde tatmin et.
insanların moralini de bozma.Sanane birader sıkıntı mi var
-
Bir de hangisi bilgi edinme hakkı kanını kapsamında bilgi vermek zorunda değildir gibi bir soru vardı. Sadece sendika olacaktı sanırım cevap. Şıklarda baro, kaymakamlık bir de üniversite vardı galiba. Kanunun 3 üncü maddesine göre “bu kanunun amacı kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının faaliyetlerine uygulanır.” Dolayısıyla cevap sadece sendika oluyor gibi.
-
@idealistbiri bence sıkıntı var. yüksek kapar, 80 netim var mülakata kalır mıyım tarzı söylemler hem içi boş hem de egoist düşünceler. evet yüksek kapar. mutlu musun?
-
Hizmet yerinden yönetim değildir sorusunun şıkları ve cevabını hatırlayan var mı? Şıklarda thy tübitak ve TRT yi hatırlıyorum
-
@barocan tcdd genel müdürlüğü ve kömür işletmeleri vardı ayrıca.
-
@jasisss, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idealistbiri bence sıkıntı var. yüksek kapar, 80 netim var mülakata kalır mıyım tarzı söylemler hem içi boş hem de egoist düşünceler. evet yüksek kapar. mutlu musun?
Aynen kesinlikle çok mutluyum
-
@barocan thk vardı cevap da o
-
@idealistbiri Allah daim etsin o halde.
-
@jasisss cevap kömür işletmeleri mi? Cevap bu ise nedeni nedir?
-
@murky içişleri bakanliginin görevleri ile ilgili soruyu naptiniz ?
-
@barocan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@jasisss cevap kömür işletmeleri mi? Cevap bu ise nedeni nedir?
Ayni soru K.a.s da var
-
Full yapanlar, 105 net yapanlar, 399 arkadaşı ile birlikte mūlakatı garantiliyenler de çıkar birazdan ortaya. Burası da guy başlığına döner birazdan.
-
@idealistbiri kas almadığıma pişman ettirdin bi dahaki sınava alayım da yanlışlarına söverim
-
@idealistbiri teşekkürler
-
@rorschach159 hahaha umarım o sorunun cevabı kömür işletmeleridir cevap yoksa bende o kervana katılacağım
-
@barocan cevap o demedim şıkları tamamladım. benim kafamı karıştıran tcdd "genel müdürlüğü" ifadesiydi. direkt TCDD dememiş de genel müdürlüğü demiş. bu nedenle tcdd şıkkını işaretledim. bilmiyorum paranoya yapmış olabilir ama şıklar şöyleydi tam olarak
türkiye kömür işletmeleri
TCDD genel müdürlüğü
THK
TRT
TÜBİTAK -
@idealistbiri @genclerbirlikli thk dedi bana da thk çok alakasız gelmişti ama boş bıraktım