2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@salieri hocam sınav sağlamdı idare iktisat insan hakları Türkçe ve tarih. Uzun zamandır kaymakamlık sınavına girmiyordum sorular çok kaliteli hazırlanmış komisyonun aklına ve eline sağlık
-
@salieri Ben 4483 uygulanmayanı sorduğunu düşünmüştüm eminsiniz değil mi uygulanırı sorduğundan?
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Peki asıl bomba soru Amerikada Demokrasi kitabını kim yazdı
Alexis de Tocqueville
-
@barocan ben sadece soruda olumsuzluk ifadesi olduğunu hatırlıyorum ? Değildir olmaz gibi
-
@circassian Anladım neyse sorular açıklanınca net bilgimiz olacak zaten
-
Soruları toparlayan bir arkadaşımız burada da paylaşırsa çok makbule geçer
-
@rootofallevil aynen öyle hocam. Ben geçen sene girmiştim ilk kez bunun onunla pek alakası yok. Emin olarak doğru diyebileceğimiz soru sayısı bile çok fazla değil. 59-61 bandında kapatır diyorum.
-
@barocan kanunda olmayanı seçecektik diye hatırlıyorum hocam. O yüzden 3-4 yaptım
-
Bu şanlıurfa belediyesiyle ilgili sorunun cevabı nedir beyler
-
@barocan aynen uygulanmayani soruyodu zimmet ve rusvette direk sorusturma aciliyo yani uygulanmiyo.
-
@blacklist ihtiyar meclisi
İhtiyar heyeti yaptım -
@safitürk69 ben de öyle yaptım
-
@safitürk69 ney dayanarak bunu yaptınız?
-
O sorunun yanıtı c şıkkıydı bence. Belediye başkanını seçer yazıyordu köyden mahalleye dönüştüğü için 2012 öncesi belediye başkanını seçmemesi lazım. İhtiyar meclisi köyde ihtiyar heyeti mahallede dolayısıyla e doğru
-
@jasisss ihtiyar heyeti köyde olur. Büyükşehir olan yerlerde köyler kaldırıldı. Öncesi ihtiyar heyeti verse doğru olurdu diye düşündüm
-
Öncelikle herkese geçmiş olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin. Müsadenizle birşey danışacağım. Şimdi ÖSYM başvuru kılavuzunda;
"Adayların testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevaplar ayrı ayrı toplanacak, doğru cevap sayısından yanlış cevap sayısının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecektir. Adayların testlerden aldıkları ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan alan adaylar, en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan sırasına konacaktır. 70 ve daha yüksek puan alan
adaylardan, ilan edilen kadronun (100), 4 katı olan 400 aday mülakata katılmaya hak kazanacaktır. 400. adayla aynı puanı alan diğer adaylar da mülakata katılmaya hak kazanacaklar ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak mülakata çağrılacaklardır."denmekte. Buradan anlaşılan şunu mu anlamalıyız. Standart sapma vs. yok, her soru eşit puan, 1. olan aday 90 doğru 4 yanlış yaptı 88 net yaptı, 1. olduğundan dolayı netine 12 puan eklenecek ve aday 100 almış olacak. Peki diğerlerine de 12 şer puan eklenip sıraya mı dizilecekler?
-
Tahmini 70-75 arasi bekliyorum dostlar. Sevinmeli miyim? Kacla kapatir bi fikrim yok ne diyosunuz
-
İşsizliğin daha az görünmesinin sebepleri nelerdir gibi bi soru vardı kayıt dışılık istihdam koşulları aile içi ücretsiz işçilik böyle bi soru vardı?
-
@safitürk69 çok arada kaldım muhtarla c şıkkı arasında. c yaptım.
-
Hiç konuşulmadı olay sorusu vardı muhtar festival düzenliyordu ib vali genel sekreterini onaylıyordu falan uygundur diye soruyordu bu iki şık arasında çok kalmıştım