2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Face gruplarinda cosmuslar 90lar 80ler biri 88 yapmis ama sonucu sapma belirleyecekmis oyle diyor
-
@y-oguz90 hocam diyoki 8 yanlışım var mülakat gelir mi ?
-
@circassian çılgınlık.
-
@murky şu iletiden sonra tutamadım kendimi önceki 2 sınavdır mülakata kalan arkadaşım bu sınav da 70.50 yaptı öyle diyen kişiler zaten kalamaz ki arkadaşım 3 soruyu hatırlamıyor onları da yanlış kabul etti. Neyse yine diyim de çalışsın mülakata eğer 89 filan varsa kesin içerde
-
@barocan hocam büyük şehir belediye meclisi ilçe belediye meclis üyelerinden oluşuyor . Yani büyük şehir belediye meclis üyesini doğrudan seçmen sevmiyor . O sorudaki ayrıntı da buydu .
-
@barocan vali hazırlar il genel Meclis’ine sunar
-
88 NETİ OLAN ARKADAS 1 EYLULDE UYE OLMUS . ŞU KADAR NETIM VAR OLUR MU DIYE SORAN HERKESE ZOR YAZMIS
-
Bir de şu idari senaryo sorusuna baksak cevap A şıkkı denmiş ki valinin isteği üzerine içişleri bakanı il özel idaresi genel sekreterini atıyor. Sanırım bu kişi de genelde vali yardımcısı ünvanında oluyor. Bu senaryo doğru. Peki c şıkkında ilçe milli eğitim müdürünün il özel idaresi daire başkanından bir okulun yangın sistemini yenilemesini emretmesinin senaryoya uygun olmamasının nedeni bunun ilçesindeki belediyenin görevi olmasından dolayı mı? Ayrıca D şıkkındaki il genel meclisi hazırladığı stratejik planı valiye sunamaz mı?
-
Arkadaşlar sorum işi bilen arkadaşlara. Bu standart sapma olayı nasıl etkiler. Kaç puan YADA sıralama etkiler. Az yapılmış bir soruyu doğru yapmak normal herkesin doğru yaptığı soruyu yanlış yapmanın açığını kapatır mı?
-
@secret, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky şu iletiden sonra tutamadım kendimi önceki 2 sınavdır mülakata kalan arkadaşım bu sınav da 70.50 yaptı öyle diyen kişiler zaten kalamaz ki arkadaşım 3 soruyu hatırlamıyor onları da yanlış kabul etti. Neyse yine diyim de çalışsın mülakata eğer 89 filan varsa kesin içerde
Hocam ben Sayıştay'da beklediğimden yüksek kapattığı için yorum yapmıyorum. Ama gerekli yorumları yeterli tecrübeye sahip arkadaşlar yukarıda yaptı, o nedenle çok da dikkate alınmamalı.
-
@ese03 aslinda bunlari hatirlayip aciklaninca soracaksin 80 90 yazan 10 kisiden max 2si dogru soylemistir egleniyor kalani kendince. o grupta biri Tr eko kismina uluslararasi kisim dahil mi diye sormustu. Bi kisi var diye tutturmustu adama uluslararasi ekonomi kuruluslarini calistiracakti sinava dahil diye tartistik o kadar insallah beni dinlemistir soruyu soran. Khk kaymakamlik grubu daha kontrollu diger kaymakamlik sinavi olan grup tam cildirmalik
-
Çok soru sordum kusura bakmayın️
-
@barocan stratejik plani vali hazirliyo yanlislik orda. Digerinde mahalli idare( il ozel idaresi) ile taşra teskilati ( milli egitim muduru) emretme duruma aykiri
-
Sonra ben çok yüksek aldım beni mülakatta elediler neden elediler diyorlar. Kardeşim sen halka hizmet edeceksin. Sen yaptığın netin havasını bu kadar atarsan EGO'ya bulanmış kişilik İle hareket edersen komisyon karşışına böyle çıkarsan o komisyon o halka hizmet etmeyeceğini anladığı için çok daha elenirsin.
-
Ben geldim arkadaşlar. Geçen seneden kim var
-
@ultras06 Anladım çok sağolun
-
@barocan stratejik planı vali hazırlar meclise sunar, meclis valiye plan sunmaz
-
@barocan Muhtarın zaten mahalle bütçesinden ödenek ayırması da kanuna aykırı
-
@rootofallevil sınavda maalesef karıştırdım. Aslında yapılabilecek sorulardı
-
@gencburokrat hocam beni de ekleyebilirsiniz 65,5 net.