2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@agor şakaydı hocam ya eyvallah, teşekkür ederiz.
-
@agor sanalda bu kadar korkuyosan reelde işimiz var senle
-
@korkakagor sen gelsene iki dakika bi özel mesaj kutusuna.
-
@korkakagor obsesif kompulsif bozukluk ileri derece
-
@korkakagor nickini sevdim bu arada, biraz daha mantıklı olmuş; boncukgötlüfadik, kelhasan, sıçanze gibi nicklerinden.
-
@fenecus Oooo trollerin kralı gelmiş:)
-
@kuçukuçuagor hocam tespit kesin doğru bundan zerre kadar şüphem yok hayırlı akşamlar
-
@Agor Kardeşim senle de konuştuk ya ihtimalleri, bu bir şahıs işi değil, olamaz. Bu forumun havasından, bilgi akışından, güzel ortamından rahatsız olan "birileri" var. Onlar ısrarla buradan insanları soğutmaya çalışıyorlar her sınavda. Özellikle de bunu bu başlık altında yapmaları aslında ihtimalleri bir elin parmağına düşürüyor. Hangi ekip olursa olsun kusurabakmasın ama Tercihini Yap ortamını bozamayacak kimse. Kulağımıza geliyor gıyabımızda konuşanlar E illa ki takke düşer, kel görünür bir gün. Ne zamana kadar bu kaçak güreşmeler.
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Troll saldirilar bir amaci da burayi malumlara cevirmek herhalde. yalniz adminleri takdir ediyorum cok hizlilar, kac tane okuyamadigin troll gitmis basliga girdigimde sadece ileti kaldirilmis yazisi ve yasakli bir yeni uye goruyorum.
@paretowilfredo bunlari daha once yazdik hocam
-
@y-oguz90 ama suphelendigim bir kisi de var iktisat yapamayan nir arkadas
-
@y-oguz90 Biz kimsenin günahını almak istemedik dostum bugüne dek. Yalnız emareler çoğalınca zannımız kuvvetlendikçe bu yönde kanaatimizi dile getirmeye başladık. Farkındayız biz gayet. E illa ki bunu yapanlarla bir gün konuşulacak.
Tek ricam sizlerden müsade etmeyin bu tip davranışlara. Prim vermeyin, biz zaten azami süratle müdahil oluyoruz durumlara.
-
@paretowilfredo iyi güzel diyorsunuzda burayı üç harfliler bastı onu napıcaz Atılanlar hortlayıp ruhu hala buralarda dolanıyor şuan valla öyle hissediyorum bi garip biyer oldu burası
-
@kuzeyinkızı O konuda biraz ilmim var dostum, onlar olursa kovalarım ben meraklanmayasın
-
Vay arkadaş bu nasıl ahmakça troll harekatıdır zerre zeka kırıntısı yok bunlarda.
-
@paretowilfredo Hamamönü'nde bir ofis açılma vaktine az kalmış demek ki :))
-
güzel bir gün olsun..
-
@popescu tartışılacak ne kaldı, onu da bugün tartışalım da vakit geçsin, yarını da ittire ittire perşembeye vardırırız bir şekilde artık
-
Yarından sonra sonuçlar hakkında duyumların edinilen bilgilerin bir anlamı kalmayacak, @amirim den bomba haberleri alacağımız bir gün olsun diyorum..
-
15341 açıldı link
-
@larendeli Bugün TUS tercihleri alınacak muhtemelen onun linkidir dostum...