2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Standart sapma soru bazlı degilde alan bazlı olacağı kanaatindeyim. Ahmet nohutcunun tahmini konusuna gelirsek bende bugün sorular açıklanmadan 67 civarı kazanır diye düşünüyordum. Fakat forumda yazanlari görünce ümidim kırıldı çünkü nereden bakarsan burada bile en az 100 kişi 66-67 nin üzerinde yaptığını söylüyor o yüzden çok umutlu değilim acikcasi
-
@antoniogramsci hocam mümkünse az çalışmayla az puan la barajı geç adamını bulursan yapıştır:) çevremdeki arkadaşlar hep böyle yaptı.d.d
-
@avukatbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam ben bu sınava girdim çünkü olduracak olan kişiden taahhüt almıştım. Yazılı sınavdan sonra koşturmayın. Şimdiden hazır olsunnyeriniz:)
az ya da çok bu dereden su içen herkes bunu biliyordur... inanmak istemiyor yakıştıramıyordur vs ama ... gerçek olan maalesef bu...
-
@avukatbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@captain kaymakamlık gibi meslekler için devlet erkanından akraban ya da gönül dostun olacak bir üçüncü ihtimal de siyasi partiye yakınlık...Bunlar yoksa sınavdan 100 alsanız da mülakata gelmeyin derim:))
Ayrıca mülakatı kazanmak icin de Öncelikle Trabzon ve Rize daha sonra sırasıyla batı Karadeniz’e doğru karadenizli olmak lazım bunu da ekleyelim .
Geçen sene ki listede kazanan kişilere dikkat edebilirsiniz bu söylediğim boş değil maalesef ki Bakanın Karadeniz li olması öncelikle Trabzonlulara avantaj sağlıyor .
Her Trabzonlu demiyorum benim çok yakın arkadaşım kazanamadı zaten o da referans bulamadı -
@avukatbey kardeş tamam bildiğini yap sen.Ancak daha fazla itici olma istersen.
-
@refik-soydam adam defalarca elenmiş ama diyo ki en büyük referans allahtır.d.d sanki ahirette mülakata kalmış.d.d
Millet biliyo işini.d.d -
@avukatbey Biraz önce öğrendim. KPSS alana çalışmaya tenezzül etmeyip adliyede çalışan bir üniversite arkadaşım bir bakan yardımcısının özel kalem müdürü olmuş Bu işler böyle. Sıkmayın canınızı, er geç buluruz nasibimizi.
-
Sapma olmadığı takdirde son sırada eşit puanlar olacak o zaman 400 den fazla kişi mülakata çağrılacak. Geçen yıl olduğu gibi.
-
Türkiye ekonomisinde hangisinin 1980'den sonra azalma eğilimini göstermiştir sorusunda kontrol ettimde imalat sanayi 1995 yılına kadar sürekli artmış 1995'ten sonra azalma eğilimine girmiş soru kökü bana yanlış gibi geldi.
-
Soru bazlı standatsapmanin olmayacagina iliskin Facebook ta birisinin bi yorumunu okumustum bugun. Dört yanlis bir doğruyu göturuyor soru bazli sapma olursa hangi doğruyu göturcek gibi bi yorumdu. Komik ama mantıklı.
-
@adayadayı mantıklı da ÖSYM diğer sınavları içinde geçerli bu. Vardır bi yöntemi.:)
-
Standart sapma vardır mutlaka hakimlikte yanlış doğruyu götürmediği halde ss var bunda hayli hayli vardır
-
ösym nin sapma uyguladığı sınavda, yanlışın doğruyu götürmesi topuna girmediğini, eğer girecekse bunun da formülünü sınav öncesi ilan ettiğini unutmayalım...
-
Kral 93 almıştın geçen yıl sanırım 34 doğrun vardı...standart sapmadan kastım puanları 100'e tamamlanacağından peşin sıra bir aritmetik oluşacak...Yani 80 net 100 olunca yığılma ya nazaran diğer puanlarda yükselecek.Terminoloji de hata olabilir ancak bu kılavuzda bu mantalite yer alıyor...
-
@olursaekime ayne katılıyorum ben akdeniz bölgesindenim hiç şansımız yok diyebilirim 1 tane bile kazanan olmadı mülakata kalan çoktu ama
-
@kafdağınınarkası egeyle akdenizin esamesi geçmez ankarada.d.d
-
@refik-soydam bakalım sonuçları görünce her şey netleşecek.
-
@avukatbey dostum sen karadenizlisin heralde
-
@sehri-emin egeliyim:))
-
Bu güzel meslekte memleket tartışması hoş olmuyor böyle tartışmalar bize zarar verir. Sadece bu değil hiçbir yerde olmamalı.