2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@captain gerekmiyor hocam ihtiyar heyeti yazımı doğru. Muhtarın ihtiyar meclisi değil de heyeti oluyor çünkü. İçinize sinmiyorsa itiraz edin tabi.
-
@kafdağınınarkası hocam buradaki yazılanlar doğruysa hepimiz ocak dışıyiz zaten
-
@captain ben sınavda belediye Başkanı yaptım sonra aynen senin düşündüğünü düşünerekten ihtiyar meclisi mahallede olur dedim bu şık yanlış dedim işaretledim.Köy kanununa baktım orda meclis ibaresi geçiyor. Anlayacağın derin düşünmeyeceksin.Hayırlısı olsun.
-
Arkadaslar ahmet nohutcu 65 bile ihtimal dahilinde demis son olarak sizin gorusunuz nedir?
-
@y-oguz90 yeni mi söylemiş ?
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nohutcu oyle dediyse 65'e kadar düşer bu sınav.Rahat olun arkadaşlar.Nohutçu Dünya yuvarlak dese ertesi gün şekli değişir.
Vay be.
-
@hozan senin söylediklerin mantıklı 1.enfazla 85 yapar 70 nete havada karada gelir 70 in altı gelmez gibi 71 ve 72 lerde çok yığılma var çevremde kime sorsam 70 üstü
-
@serdaristanbullu kanuna baktım hocam ters biliyormuşum. Mahalle=ihtiyar heyeti, köy=ihtiyar meclisi
-
@forceful aynen hocam ben de şimdi kanuna baktım. Sağlık olsun...
-
@olursaekime 1 saat once gordum facebookta
-
@kafdağınınarkası dediğin gibi 70 ihtimal dahilinde ama 73 ve üstü kesinlikle kalacağı sübut 85 ile arada puanlar dağılır umudumuz en hak edenlerin girmesi.
-
Sorular öyle ayrıntılı değildi ama çalışılarak yapılmasından çok güncel konulardan sorulmuş gibiydi. Yok şu nereye bağlı şu nereye bağlı diye. Mesela idari işlemlerden, KİK'ten falan soru gelmedi.
-
Aynen 66-68 kapatır hatta 65 bile ihtimal dahilinde dedi nohutlu.
-
@sehri-emin kendimi yiyorum adate 5.sınavım 65 net yaptım 2 defa idari hakimlik 2 defa kaymakamlık mülakatından elendim ben yaşlandım herhalde
-
@fthgny keşke düşse 65 e. Mümkün müdür acaba.
-
@captain ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum günde ortalama 8 saat ders çalıştım...olmadıysa da elbet vardır bunda bir hayır...
-
@aksis güzel kardeşim ahmet hocayi sevmiyor olabilirsin saygi duyarim kendisinin reklamini yapan biri falan da degilim hatta iyuk u almak zorunda oldugumdan kizdim kendisine baya ve almadim kanunnameyi eski kanunname + mevzuattan calistim lakin ahmet hocayi sevmemen tecrubesine saygisizlik yapmani da gerektirmemeli bence. neden boyle diyorum gecen sinavda 26 27 dogrum varken kazandim diye geziyordum nohutcu en az 28-30 kazanir demisti inanmamistim, ondan onceki sinavi da nokta atisi bildi, ogrencilerinden surekli geri bildirimler aliyor cunku kalkip da bu sene 68 kazanir hatta 65 in bile sansi var diyerek umut tacirligi yapacagini sanmam buyuk oranda dogru cikacagi kanaatimdeyim yoksa nohutcu kral fedaisiyim dedigim yok agzindan cikanina da kanun bilmiyorum. Noktalama pek kullanmadim gözlerin kanarsa kusuruma bakma
-
bu sınavda genel kültürle alan puan yüzdeleri aynı mı arkadaşlar ?
-
@hozan en son umutlar ölür mü diyosunuz hocam kısacası
-
@forceful 3 yıldır bu sınava hazırlanıyorum. 2 mülakat gördüm. Hem sınavlara hazırlanırken hem de mülakatlara hazırlanırken elimden geldiğince ders çalıştım. Bazen yemek yerken telefondan bile video dersler izledim masada zamandan tasarruf için. Aynı şekilde benim gibi hatta daha fazla çalışmış mülakat görmüş insanlar... Bilgilerimizin ölçülmesini beklerdik. Şansımız ölçüldü. Tesadüf mü bilmiyorum ama bu kadar yıldır ders çalışmış insanların emeği ziya oldu. Şansımız olsa zaten ilk mülakatta kazanırdık. Bizim şansımızı ölçmeye gerek mi var?