2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam evet hocam baktım şimdi hakimlikte yazmış standart sapmayı kaymakamlıkta yazmamış o halde yok standart sapma haklısınız net üzerinden sıralama yapacak
-
Arkadaşlar ÖSYM'nin acilen özelleştirilmesi gerekiyor.harbiden de şunların soruları çok kalitesiz(normalde yüzüne bakılmayacakken makyaj yapınca mükemmeleşen kızlar gibi).özelleşse daha kaliteli sorular çıkar ortaya.kadınlar kızmasınlar az biraz cinsiyetçilik yaptım ama hoşgörün
-
@nizamülmülk öyle tabiki kardeşim ama hassaseyet gösterilmesi lazım diye düşünüyorum biz akdenizliler olarak dışlanmış hissediyoruz
-
@derzulya baya baya oldu bence erkeklerin sakalı üzerinden değerlendirseniz olurdu. Pek feminen oldu ama öyle
-
@kafdağınınarkası Bu ülkede kimse dışlanamaz hepimiz aynı gemideyiz bazı şahıslar kimlik siyaseti yapsada bunu genele yayarsak bizim ne farkımız kalır.
-
@secret Erkeklerin sakalı mı? Yahu bu allah vergisi yani fizyolojik bunun nasıl bi yakışıklılık standartına sokuyorsunuz ki? Makyaj yapay sakal doğal arkadaş cinsiyetcilik yapmadı. Ayrıca burası kaymakamlık başlığı niye gaza geldiysem
-
Standart sapma Yok ama hesaplama yapınca yine aynı kapıya geliyor 84 net yapan 100 alacak 60 net yapan 71 puan alacak bu puana göre ilk 400 alınacak 100 net çıkaran olursa 70 puan alacak kişinin puanı 70 olur
-
@rorschach159 hayır arkadaş az biraz cinsiyetçilik yaptım dedi. Kadınların ki de Allah vergisi . Kabul edin sakalsız -5 yaş erkekler . Hayır bana ne oluyorsa. Lütfen kadınlarımızın güzelliklerini böyle alaşağı etmeyelim
-
55 60 arasına kadar düşecek demedi demeyin
-
@gncfb keşkeee
-
@nizamülmülk, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kafdağınınarkası Bu ülkede kimse dışlanamaz hepimiz aynı gemideyiz bazı şahıslar kimlik siyaseti yapsada bunu genele yayarsak bizim ne farkımız kalır.
Yapma kardeşim duymak istediklerimizi söylüyosun ama gerçeğin farklı oldugunu sende çok iyi biliyosun . Geçen sene kazanan 100 kişilik listeye bi bak bi kaç kişi çok dikkatini çekecek isim vermek istemiyorum ama bu kadar aleni yapılmazı haksızlık , hak yemek !
Ben Karadenizli kazanan arkadaşlara çamur atmaktan ziyade bakanlığın basında ki ismin sırf kendi memleketlisi diye onlara öncelik tanımasına kızıyorum ve bu benim zoruma gidiyor .
Bu sadece Aktif bakanın yaptığı bi uygulama değil geçmiştede bu memleketcilik çok oldu .Dediğini bize değil de yöneticilere söylemek lazım Memleketçilik yapmayın liyakata bakın . Referansa bakmayın Güvenlik araştırmasını siz yapın Sagcıysa da alın solcuysa da alın . Haketmişse onu alın .
-
@nizamülmülk kardeşim inşaallah bunları aşarız
-
Yani 60 net yapan 71 alacak ama 400 giremeside 84 netle 60 arası net yapan kişi sayısına göre belirlenecek ham puan kuralıda böyle sadece formül Yok ama sonuçta standart sapma gibi ama daha riskli bi şey bakalım 60 net var gibi 6 soruda tam çıkaramadım onlarda doğru çıkarsa 70 netim olur herhalde
-
@olursaekime Dediğini çok iyi anlıyorum ve sürecin içindeydim mülakata da kaldım bana ayırdıkları süre 5 dk ama umudumu kimse uğruna yok etmem. Elbet bir gün...
-
@nizamülmülk, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime Dediğini çok iyi anlıyorum ve sürecin içindeydim mülakata da kaldım bana ayırdıkları süre 5 dk ama umudumu kimse uğruna yok etmem. Elbet bir gün...
İnsallah kardeşim
-
@kafdağınınarkası İnşallah aşacağız
-
Standart sapma konusu muallakta kaldı gibi.az önce klavuzu yeniden okudum.ibare şu :adayların doğru cevaplarından yanlis yanıtlarının dörtte biri çıkarılarak ham puanlar elde edilecek ve ham puanlar toplanıp 100 tam puan üzerinden sınav puanı hesaplanacaktır . Ben bu cümleden standart sapma olduğu anlamını çıkardım. Çünkü ham Puan ibaresi standart sapmasiz puan demektır.ayrıca adayların ham puanlarinin toplanıp sınav puani hesaplanacak demesi de hakeza belli bir standart sapma nin hesaplanacağı anlamına gelir.diğer türlü sadece bir adayın ham puanlarının toplanmasindan bahsediyorsa her sorusunun toplanmasindan bahsediyorsa onu bilemem.yine 70 ve üzeri alan ilk 400 kişi diyor ki bu ibarede aynı kapıya çıkıyor. Diğer türlü standart sapmasız olsa ve 70 ve üzeri net yapan 330 kişi varsa sadece bu 330 kişi mülakata kalır. Klavuzda üstüne basarak ilk 400 kişi diyor. Aksi halde 70 ı geçen en fazla ilk 400 kişi derdi .standart sapma yla her halükarda 70 ı geçen 400 den fazla aday çıkacaktır. Yani osym her sınavında sapma yapar bence bu sınavda öyle. Ama bizi bu konuda bile ugrastirmalarına diyecek bir şey yok.insan açıkça yazar ne olacağını.
-
öldürmeyelim sınavı 55 net nedir.. 67 neti altına inmemesi lazım görünene göre, sadece 70 nette bile en az 100 kişi yığılmış durumda...
-
eski topraklardan kimse kalmadı mı? hazırlanan liste nerede ise hep yenilerden?
-
@refik-soydam yalnız değilsin