2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@avukatbey aynen 68.25 var baya
-
Tam olarak sayılara ulaşabilen var mı ilk 400'ün puanları kaçta? Tüm Facebook ve forum hesaplarına bakan
-
FFacebokktaki puanları bu listeye de eklesek mi?
-
@avukatbey aynı kişiler yoksa iyi olur
-
arkadaşlar merhaba size iki sorun olacak
1 hangi kitapları önerirsiniz
2 bu yılki sınavın test olacağı kaç ay önceden belliydi -
@avukatbey adım gibi eminim facedeki grupların içinde yer alan kişilerin çoğu bol keseden atiyorlar.İtibar etmeyiniz
-
@npolat58 facebookta 297 kişi ankete katılmış.
65 altı = 82 kişi
65-70= 102
70-74 = 92
74-78= 14
78+ = 7 -
@captain buradan da katılan vardır o ankete ben katıldım mesela 73 net ile.
-
@popescu ben de katıldım
-
@captain sağolasın
-
@avukatbey hocam bu sınavı iktisatsız kazanmak gerçekten çok zor. 12 boşla başladık sınava kamu yönetimi mezunuyum üniversitede laylaylom şekilde mikro makro gördük hoca test şeklinde fotokopi birakip size iktisat lazim olmaz buradan soracam hepsini diyordu ezberleyip geciyoduk 70 CC düşüyordu iktisat bölümünde ise ayni hocadan 30 alan AA ile geciyor 100lerce kisi kaliyordu yani iibfli olmama rağmen benim de iktisat bilgim neredeyse 0. Geçen sene hiç iktisat yapmadan 74 aldım, bu sene önce iktisatı halledecem dememe rağmen süre yoktu yine iktisata bakamadım 1 doğru 2 yanlış çıktı iktisatta, toplamda da 75 doğru 11 yanlışım var mülakata yeter mi bilmiyorum. Seneye olursa diye planımı yaptım. Önce bir iktisada giriş kitabı bitireceğim üstüne youtube da isem in videolari var onlari izleyeceğim sonra mikro erdal unsal makro tufan samet in kitabini bitirecegim siparis verdim +kpss a sorulari cozmeyi (themis tufan samet)dusunuyorum sanirim bunlarla iktisat hallolacaktir.
-
@ayran dışarıdan atama nedir hocam ben 2 yıl sonra sınava girmeyi düşünüyordum şimdi nasıl olacak benim durumum yardımcı olur musunuz
-
Kendi adıma bir beklentim, hedefim, amacım yok. Lakin buraya katılan kıymetli arkadaşlarımın fikir sahibi olması açısından bir kaç açıklama da ben yapayım. Eskiler beni çok iyi bilir. Son 7-8 yılın tüm kaymakamlık sınavlarını en iyi içselleştiren biriyim. Tam 5 defa bu sınavı kazandım hem de bazılarını dereceyle. Bu sınava da gelenek bozulmasın, adet yerini bulsun diye başvurdum ve son hafta 3-4 gün çalışarak girdim. Gerçi 1 ay 2 ay çalışsam da yinde de aynı sonucu elde ederdim. 75 DOĞRU - 18 YANLIŞ yaptım. Önemi yok ama mülakata yine kalacağım konusunda umutluyum.
-
Arkadaşlar Merhaba
Bu grupta arkadaslari öncelikle alkisliyorum. Insanlarin calismaktan hoşlanmadigi bir ortamda sizler yazinizi hatta diger zamanlarinizida sirf bu sinavi kazanmak icin harcadiniz. Umarim emeklerinizin karsiligini alirsiniz. 68 ustu arkadaslar degisik heyecanlar yasayabilir bu surecte. Bence anin tadini cikarin, gercekten guzel heyecanlar bunlar.
Ben gecen 106.donem mülakatindan elendigimde arada bir hala bu gruba girerek o bakindiginda o mulakat surecinde yasadigim heyecani yasarim. Guzel gunlerdi.
Ilk 1000de yer alacak arkadaslar asla asla hedefinizden vazgecmeyin. Bu sefer olmaz bir dahaki sefer olur. Sen istersen sende de varsa uzaydan rakipte gelse yine olur. Olmuyorsa da hayatin sana baska suprizleri vardir.
Hepinizi yaptiginiz calismalardan dolayi ayakta alkisliyorum. Yazmicaktim aslinda ama dayanamadim. Benide ekleyebilirsiniz netim: 80.5
-
İçimden bi his 69 net çivarı kapatacak diyor
-
@daywalkers hoşgeldin eski dost
-
@fenecus Hosbulduk canim kardesim
-
@captain bu listeye göre 70 altı netlerin mülakata katılma ihtimali var.
-
@daywalkers tebrikler hocam.
-
@avukatbey yığılma 65-70 gibi görünüyor. Kayıt dışı ekonominin işsizliği düşük göstermesi gibi, kayıt dışı kaymakam aday adayları da taban puanının düşük görünmesine yol açabilir