2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Bu sene test usulune gecilmesinin sebebi gecen seneki sinava yapilan sikayetlerden kaynaklaniyor tahminimce.Sinav kagidini incelemeye giden bir arkadasimin anlattigina gore itiraz basvurusu yapan inanilmaz bir kalabalik varmis.Ozellikle Turkce sorularinin degerlendirilmesinin objektiflikten uzak oldugunu soylemisti.Bazi sorularda 30-40 farkli cevabin dogru sayildigini , bazi sorularda ise dogrulugundan kesin olmakla birlikte kabul edilmesi icin dava acilmasi gerekecegini soylemisti.
-
@city-of-justice hocam temennim o yönde ama bu yıl inanın kestirmek çok zor ceteris paribusu dengelemek çok zor. Sınavın sonucuna etki edecek tahminlerim
- Şubatta ilan gelecek sınav olacak durumu ve çalışmayı bırakmamış kişi sayısı
- Yanlışın doğruyu götürmesi
- Puanlama yöntemi
- Alışılmışın dışında çıkan soru fazlalığı
- Anayasa ve idarede yapılan büyük değişiklikler
- Ciddi olarak dershaneye gidip hazırlanan bir kesim
- Yeni mezunların performansı
- Geçen yıl mülakatı geçemeyen arkadaşlarımızın başarısı ve tekrar rakip olmamız. Hiç yoktan 200 kişisi ciddi olarak rakibimizdir diye tahmin ediyorum.
Bunları harmanlayıp ortaya rasyonel bir şey çıkarmak pek kolay değil gibi.
-
@avexer aynen öyle hocam 20 dakikada cevaplarımı zor kontrol ettim alternatif bir sürü cevap vardı tabi birazı benim beceriksizliğim oldu
-
@refik-soydam hahahahahah
-
Forumdan bildirim almayinca mutlu oluyorum artik. Cok sukur tartisma yok diye.
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
@can-mavi sen rica edersin de biz katilmaz miyiz kardesim
-
@kaya87 eyvallah kardeşim benim çok teşekkür ederim
-
Saat 20.00
#VMYnedenertelendi
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
@ofa sapma olmadan olmaz arkadaşlar
-
@ofa bu maddelerin negatif yönleri daha fazla bu sınavda risk daha fazla ve hata oranı daha yüksek genel görünüm itibariyle bunlar adaylar için hep eksi doğal olarak da puanlamayı düşük yönde etkileyecektir
-
beni ve iki arkadaşımızda listeye eklermisiniz benim 76.5 diğer arkadaşların 79 ve 80.5 net..
-
@aramsamsam kardesim senin Türkce kismi yok galiba
-
@aramsamsam ilk 3 belli oldu
-
@cevatcobanli444 daha iyileri vardır kıyıda köşede :)) hissediyorum
-
Beni ve arkadaşımı da ekleyin size zahmet
Benim 100 net arkadaşımın 113 net. -
Ben de 69 yazmışım yanlışlıkla 96 olacak o
-
Niye inanmıyorsunuz ki arkadaşlar saygı duymak lazım
-
85.75 de benim brooo
-
Doğal olarak Herkesin sinirleri bozuldu daha kime inanacağımızı şaşırdık az kaldı inşallah