2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fenecus istediğini iğnele istemediğini iğneleme geçmişteki iletilerinin bekçisi değilim, ben senin adını etiketlemeden dedim ki "aha bi duyum daha geldi başımıza" bu mesajın yazılma sebebi, bir sürü duyumdan yorulmuş bunalmış bir insanın tepkisidir, hakaretvari kelimeler kullanman gerekmez, kimseye de muhalefet olma cevap yetiştirme gibi bir telaşım yok, ben de burada herkes gibi sınav sonuçlarını bekliyorum, sadece kendimi değil buradaki arkadaşların hepsinin kazanmasını istiyorum, sen kalkmış yakışıksız laflar ediyorsun.
-
Arkadaşlar özelden devam etseniz karşılıklı atışmanıza...
-
Bir Kamu Yöneticisi için en korktuğum şeydir "gizli ego". Kimse burnundan kıl aldırmıyor be. Ohooo siz Yurttaşa da böyle davranacaksanız ayvayı yedik biz.
-
@new_user işte biz de arkadaşlarin o çok büyüttüğü meseleyi netliğe kavuşturmak için yazdık eminim de bir-çok kişi yazdığım iletiye sevindi. Neyse uzatmaya gerek yok iyi forumlar iyi akşamlar
-
@k-k yaw ne egosu kardeşim adam hakaret ediyor tepki de vermeyelim mi, iyi o zaman her önüne gelen kafamıza vurup ekmeğimizi alsın, biz de egolu olmama adına susalım öyle mi bu mudur kardeşim yani.
-
Saatlerdir bir hocanın videoda dediklerini tartışıp anlam vermeye çalışılıyorduk.Bir arkadaşımız gidip bizzat hocaya sormuş ve 75_76 dogru tahminini öğrenmiş ve bizimle paylaşmış.Tesekkur edeceklerine saldıran arkadaşlar var.Cidden anlam verilmez çıkışlar yapan arkadaşlar var grupta.Arkadas duyum değil hocanın tahminini paylaşmış ne var bunda tepki gösterecek.
-
@conmaynard, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Saatlerdir bir hocanın videoda dediklerini tartışıp anlam vermeye çalışılıyorduk.Bir arkadaşımız gidip bizzat hocaya sormuş ve 75_76 dogru tahminini öğrenmiş ve bizimle paylaşmış.Tesekkur edeceklerine saldıran arkadaşlar var.Cidden anlam verilmez çıkışlar yapan arkadaşlar var grupta.Arkadas duyum değil hocanın tahminini paylaşmış ne var bunda tepki gösterecek.
Devlet içerisinden duyum aktarmanın bir adabı vardır. Emin olun burada mülakat duyumları ve sınav duyumları da bürokratların esnek davranışları (bunda problem görmemeleri) sayesinde oluyor. Eğer bu durum etik olmamış olsa hiç kimse burada o duyumları paylaşamaz, devlet geleneği buna müsade etmez gereken önlemi alır. Ösym gibi yakın tarihte çok ciddi problemler yaşamış, yaşatmış bir kurum devletin duyuma müsade etmeyeceği bir kurumdur ve öyle kalmalı. Benim ağırlıklı tepkim hoca dediğiniz kişi ama bu kişilere soru sormak da onların bu yaptığı davranışı doğrular nitelikte oluyor. Benim bu fikrim değişmez, bana ters gelen durumlara tepki gösteririm, kusura bakma.
-
Arkadaslar hoca isini biliyor ortaya yuvarlama konusuyor iste. Dun 73 puan bugun 75 76 dogru olmus tezatlik var zaten. Sunu demeye getiriyor 76 dogru 24 yanlis 70 net olur. Yani 70 in altina dusmez demeye getirmis. Sonra ben bildim diyecek. Her dersanecinin bir yogurt yiyisi var demekki. Birisi sorularin %94 unu tutturdum derken bir digeri de ben sinavin kacla kapattihini bildim demeyi yegliyor. Saygi duymak lazim. Birbirinizi kirmayin lutfen.
-
@k-k ah gecen seneki tartisma ortamlari nerde kardesim
-
@murky arkadaş hocanın tahminini paylaşmış,duyumunu degil.
-
@conmaynard hocam bana diyorsan eğer bak yanlış anlıyorsunuz verdiğim tepkiyi, bir sürü duyum aldık bugüne kadar ve bu denli üst üste gelmesi biraz sinir etti beni ve dedim ki şimdi de 75 doğru çıktı başımıza, hepsi bu kimseye saldırmadım gayet insani bir tepki verdim, duyumu olan insanlar buyursun paylaşsınlar bir şey dediğim yok hakikaten yordunuz, birinize açıklıyorum diğeri geliyor ona da açıklıyorum sonra başkası geliyor yapmayın lütfen, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Şu hocanın duyumu ya da tahmini foruma düşene kadar seviyeli denebilecek bir seyir izliyordu konuşmalar. Ben dershane hocalarına zerre güvenmiyorum, geçen sene de gördük, bu sene de gördük. Sınav tarihi için bile elli kere ''duyum'' değiştiren her seferinde yanılan insanların şimdi sınavın kaçla kapattığını ''duyduğuna'' bence inanmamak lazım. Net sayılarımızı hesapladık, kendi listemizi yaptık, bence şu an için en büyük referansımız bu olmalı. Gerisine pek kulak asmamak, yok yere kalp kırmamak en doğrusu.
-
@fenecus
Kardesim, Niyetim sana laf etmek degildi. Kusura Bakma. Forumdaki düzgün arkadaslarimizdan birisin. Kimsenin borazanligini falan da tabiki yapmiyorsun. Ben ortaya yazdim oyle
-
@daywalkers estagfirullah ne kusuru ayıp ediyon biz seni biliyoruz dostum
-
@kaya87 aynen katılıyorum çok doğru konuştun cefasını çeken biz yorum yapıp prim yapan onlar
-
malum hocaya asistan arkadası bilgi sızdırıyor...bu bilginin kapsamı acaba sadece kac puanla kapattıgıylamı sınırlıdır?...yoksa bu bilgiyi veren soruları veremezmi?..dersane hocalarının gecen senelerden soruları tartısırken ...su cevap olmaz..bu cevabı osym kesinlikle kabul etmez gibi ifadeleri vardı...neye guvenerek bu kadar kendinden emindiler?
-
Ne atlet ne don sadece 10 !
-
@serdaristanbullu şafak olmuş coni moni kim takar onu buni..
-
@kaya87 günaydın arkadaşlar,
hocam ben hala aynı noktadayım.ss olayına girmeyeceğim.alan netlerinin ağırlıkta olduğu 70 net(70 barajı puan ile alakalıdır ona da ilk 400 takılmaz) üzeri yapanların listede yer alabileceğini düşünüyorum.en azından karşımızda beli bir takvim var sonuçlar ile alakalı.sabırla bekliyoruz -
@daywalkers gelde anlat bunu buradakilere