2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ese03 hocam her tartışmaya müdahale edersek başlığı kapatıp gitmemiz lazım, inceliyorum ben fakat hakaret yok, küfür yok (gözlerim yanlış görmüyorsa) hararetli bir tartışma var, ne diyelim şimdi, herkes kendi savunduğu şeyin doğru olmasını umuyor fakat en anlamadığım şey şu, sınav sonuçları 10 gün içinde açıklanacak, neye inanırsa inansın insanlar sonuç net olacak, inançla olacakları değiştiremeyeceğimizi biliyor olması gerek burada bulunan herkesin, sihirli değnek ile aaa 1 net 1 puan ise olmasın deyip dokunup bir şeyleri değiştiremeyeceğimize göre neden herkes en doğrusunu ben biliyorumu ispatlamaya çalışıyor. Bilgi alınır paylaşılır, istişare edilir de bir bilgiyi dogmatik biçimde savunmak neyin kafası bu başlıkta bunu sık sık düşünüyorum.
-
Burası Quentin Tarantino filmlerine dönmeye başladı, her an masanın altından silahlar çıkıp herkes birbirini vuracakmış gibi hissediyorum.
-
Arkadaşlar sapma olsa bile 65-66 gibi kapatmaz. Biraz gerçeklik lütfen. Geçen sene de 23 24 diyordu "tecrübeliler". 29-30la kapattı. biz de 27 28 doğruyla kalakaldık..
-
@gncfb burası forum... öncelikle bunu kabul et burası ösym nin kesin sonuçlarını ilan ettiği yer ya da hesaplanmaların belirlendiği yer değil, önce nefes alıp şu cümlemi okuyunuz.. eğer mülki amirlerin nasıl olmasını çok merak ediyorsan kendine şu soruyu sor..."siz ösym bilmem hangi çalışanına bağlıyorsanız yargılarınızı da acaba, burada yazanlar da uzaydaki çalışanlara mı bağlıyor.. şahsi olarak 2 adet ösym resmi yazısı aldım, bir adette yolda cevap beklediğim yazım var... artı sizin aradığınız gibi buradan arayan onlarca da kişi var...." lütfen size verilen cevabı kesin baz alıp kimseye çıkışmaya ve daha kötüsü adaylığı hak etmiyorlar kısmına getirmeye çalışmayınız, keza bu yolda bu düşüncede olanı da şahsi olarak çok gördüm, bakanlık güvenlik kapısından dahi içeri bu dediğiniz düşünceleri geçirene şahit olmadım....kalın sağlıcakla...
-
@ese03 terbiyesiz bi şey mi söyledim yetkili abini sordum kim kardeşim asıl sana müdahale edilmesi lazım kardeş
-
@agor kufur hakaret yok onu goruyoruz cok sukur :)) ama ınsanları asagılama ve kahve agzının kufur ve hakarete vardıgı cok kereler kanıtlandı burda o yuzden erken tedbır alalım demıstım ama takdır sızın
yetkili abine selam söyle ne demek ya :))
yarın bı gun valıye fılan da sen gıt kralın gelsın deme ıhtımalı olabılır bazılarının :)) -
@pirinçkimirinçki raconunu cok sevdim
-
Rica ediyorum arkadaşlar birbirinize saygısızlık yapmadan, insani duygularımız ile hareket ederek; istişare etmeye, diyalog kurmaya çalışalım. Diğer üyeleri rahatsız eden paylaşım yapmaya devam etmezseniz hem adminler olarak hem diğer forumdaşlar adına mutlu olacağız.
-
@refik-soydam e peki ÖSYM nin size 1 net 1 puan olarak kılavuzda belirtilmeyen bişeyi demiyeceğini söyleyim de sen ÖSYM ara diyorum kardeş bak sana ne diyor
-
@murky ben bu dunyadan degilim evladim
-
@ese03 aynen öyle kardeş sizin gibilerine ey vallahi olmayan vali vadandaşın yanında olup kibirli insanlara selam söyleten vali aynen bu kardeş dadaş olmak farklı olmak kardeş
-
@gncfb benim için siz de forumdaki diğer kişiler e bir gölge isim.. kimsiniz (bazı arkadaşları ismen de tanıyorum o ayrı) bilemem.. dediklerinizi de baz alırım, eğer doğru bir uslupla ise... değilse isterseniz direk ösym başkanından bilgi getirin samimi yazıyorum umurumda değil... yoksa burası ösym sınav değerlendirme komisyonu değil.. geçen seneye şahit oldu iseniz, belli düzeyde giderdik.. bu yıl gerçekten ciddi mana da üzücü gidiyoruz.. ve şunu da yazayım... sonuçlar ilan edilsin belki de küfürleri de okuyacağız.... (kimseye özel yazmadım, ya da akst etmedim... gidişatın farklı yere gittiğini söylemek gerek...)
-
@refik-soydam kimse kimseye küfür edemez niye etsin asıl mesele bu puan hesaplana işini çıkmaza sokmaktan vazgeçin kibirlenerek 70 altını falan silin demeyin burda herkese saygılı olun
-
Bilgi edinmeden hemen cevap gelecegini bilsem ösym ye bilgi edinme basvurusunda bulunacagim " lutfen kilavuzda yazanlari cevap gondermeyin 1 net: 1 puan mi,yoksa ornek veriyorum sinav 1.si 85 net yapti 85 nete 100 puan alti ona gore mi siralanacak? Kilavuzda yazdiginiz sinav puani ham puan tartismalar sebep oluyor" diye ama cevap gelene kadar sinav aciklanir hatta cevap kilavuzda yazanlar gelir
-
@gncfb kimsenin kibirlendiği yok.. ösym dün arkadaşa yazdığı yazı da son cümlede ham puanların= net sayısına= o da sınav puanına yazdı... bunun üzerine farklı bilgiye inanmamızı siz dahil kimse bekleyemez ki? bundan daha kuvvetli mi rabia hanımla konuşmasız, ki bir rabia mı var orada, başkasından da farklı veri alanlar oldu... şahsi olarak 70 altını silin demedim, diyen arkadaş ne merkezli dedi bilemiyorum, ama şunu diyebilirim, dünkü ösym yazısı ve bilgisine çok değer verdiğim @KaymakamAdaylığı (umarım doğru etiketledim:) arkadaşın sözleri üzerine ben de 70 net altındakiler eğer soru iptali yoksa şansının nerede ise %1 in bile altına olduğunu düşünenlerdenim.. bunu derken kimsenin bilgisine hakaret merkezli demiyorum, ösym yazılarından bu bazlı bir değerlendirme ile sonuçlanma çıkacağını kuvvetle muhtemel olduğunu düşündüğüm için yazıyorum... ayrıca burada yazılan rakamlar hatırlan netler kesin netler değil kimin gerçekte ne ettiğini dahi bilemeyiz.. belki kaydırdi kişi sıfır çekecek ya da 70 altına inecek...
-
@y-oguz90 "02..09.2018 tarihinde yapılan kaymakamlık adaylığı sınavı için yayımlanan kılavuzun lafsından sınav değerlendirmesini net anlayamıyorum. ayrıca bu konuda daha öncede yazdım, bana verilen cevap ile başka adaylara verilen cevaplar arasında da farklılıklar mevcut ve bir tutarsızlık görülmektedir. Bu sınava girmiş bir aday olarak, bu sınavın nihai puanlamasında kullanılacak hesaplama formülünün tarafıma iletilmesini rica ederim.... her soru 1 puana mı eşit? bölüm bazlı ya da soru bazlı standart sapma kullanılacak mı? örnek bir hesaplama ile 70 doğru 4 yanlış 26 boş bırakan bir adayın, hiç bir soru iptal olmadığı varsayımı altında kaç puan alacağını hesaplayabilir misiniz?" şahsi olarak 3 gündür bekeeyn yazım var... dünkü arkadaşa gelen yazı cevabını ben ösym den alamadım... bu yazıma gelen cevabı da buradan paylaşacağım,,,
-
@conmaynard anayasa mahalli idareler insan hakları tarih full mikro makro 1 doğru var açıkçası çalışmadım son anda karar verip girdim yine de makul sonuç benim için
-
@pirinçkimirinçki Hayır kardeşim normal bir insanla konusuyorsun ama onu bile beceremiyorsun...I
-
@refik-soydam hocam cok iyi yapmissiniz. Gelecek cevap tum tartismalara son verir umarim sonuclar gelmeden cevap gelir de sonucumuzu 3 asagi 5 yukari tahmin edip ona gore hareket ederiz.
-
İroni yapmadan yazıcam benim anladığım kaç net yapıldı ise o kadar puan olacak
Bunun içşn birbirimizi üzmeyelim
70 net yapan en az 400 kişi olduğuna da inanıyorum
Benim merak ettiğim ösym klavuzda dediği ile yaptığı aynı mı olacak
Onun dışında her dönemde troller olacak 26 eylül gecesi trol saldırısına uğrayabiliriz yeni üye arkadaşlar dikkat etsin
Şunu da eklemek istiyorum can mavi memed Kemal daywalkers Refik soydam amirim ve hatırlayamadığım geçen senelerden kaybeden arkadaşların kazanmasını çok istiyorum buradaki kazanmadan kasıt kaymakamlık mülakatını geçmeleridir bu kişilerin fazlasıyla liyakat sahibi olduklarını düşünüyorum
Sucuklu oraletimiz de 1. Olur inşallah diyorum
Genç arkadaşlarımdan anlayış bekliyorum