2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam 260.'nın sıralaması için haklısınız ben sınav ortalamasından bahsediyorum osym'nin sitesinde var genel gültür 23 küsür alan ortalama 33 küsür birşey olacak. ortalama değerde istatistik ' te ortaddaki terimi vereceği için 1000 kişinin girdiği sınavda 500. yaklaşık 57 net yapmıştır dedim.
-
@refik-soydam 240. aday 63 net yapmıştı.
-
@refik-soydam Hocam 2014 sınavında 240. Aday olması gerekmez mi? 400 yazmışsınız
-
@bivena sınav rakamları bırbırıne girdi:) pardon... 2014 liste sonu 63 doğru ile kapamıştı demek istemiştim sadece:D
-
@ugur1144 ben sadece başarı listesine odaklanmış, orasını biliyorum hocam.. ösym hangi rakamları açıkladı açıkçası hiç ilgilenmedim, hala da ilgilenmiyorum.. ösym kendi başına hesap etmiş... önemli olan liste idi... gerisine bakmadım hiç
-
Yine başa döndük galiba. Nedir bu çile ya?
-
@bivena 240 değildi ama 261 kişi idi...
-
@KaymakamAdaylıgı üstad son noktayi koymus. Tecrubesine ve yazdiklarina itimadimiz fazla. O da oyle dediyse üstüne laf edemiyoruz. @amirim kardesim icimize su serpmisti ama nasil olcak simdi
-
@kaya87 Herkes farklı birşey söylüyor ancak asıl tartışma 400. 70'in altına düşer mi düşmez mi? 400. nün 70'in altına düştüğü bir durumda @KaymakamAdaylıgı 'nın söyledikleri her türlü geçersiz olur çünkü böyle bir durumda mülakata 4 katından az kişi çağrılması söz konusu olacağı için her türlü yürütmeyi durdurma kararına açık bir durum oluşur. Muhtemelen böyle bir durum sözkonusu olduğunda puanlar sıralamayı değiştirmeyecek şekilde ayarlanacaktır. Bu yüzden kılavuzda her yoruma açık bir ifade yazılmış olabilir. Yok zaten 70'in üstünde kapatacaksa bunları tartışmanın bir anlamı yok. Ancak 2014 sınavının verilerini inceledikten sonra benim kendi görüşüm 400.'nün 65-68 aralığında bir yerlerde olacağıdır tabi bu yılki sınav çok farklı bir ortamda yapıldı bu yüzden çok farklı bir sonuç'ta çıkabilir.
-
@makif34 senide iktisat yakmış hocam beni Türkçeden çıkan sürpriz 3 yanlış yaktı.
-
Arkadaşlar siz nasıl bir milletsiniz ÖSYM bayan 1 net 1 puan değil dedi kılavuzda yazmıyor dedi ne yapmaya çalışıyorsunuz belli olmayan netlerinizemi güveniyorsunuz 4 yanlış 1 doğruyu götürdüğünden netleriniz oluşacak kat sayıyla çarpılacak netinin o puanı gösterecek 1 net 1 puan değil dedi 70 :70 değil kesin öyle dedi dedim bazı arkadaşlar ÖSYM nin 90 net yapana 90 net geleceğini söylemiş oda dediki kılavuzda yazardı her soru eşit puan dedi netinizin ne ile çarpılacağını bilemem dedi hem öyle kat sayı veremem dedi.27 sinde bu kendinden emin insanların durumunu merak ediyorum valla
-
@gncfb hiç nefesini tüketme dostum az kaldı 27 Eylül'de bu trollerin hepsine bir tokat atacaz bi şey değil de coluk çocukla uğraşıyoruz
-
Birde bu insanlar kendinden emin konuşuyor.bakın açın tlf Rabia hanım diye birisi bakın yaptığınız suç Çimerden öyle bir yazı gelmez dedi bunu da söyledi etmeyin yazıktır
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam 240. aday 63 net yapmıştı.
63 doğru hocam, net değil.
-
@city-of-justice kardeşim ne yapıyım doğrusunu söyledi bayan anlamıyorlar birde bu insanlar kaymakam olacak halkın sorununu böylemi çözeceksiniz ite kalka yüksekten bakacaksınız.doğruyu görmeden benim doğrum diyip halka zulüm mü edeceksiniz.vatandaş kapısınıza geldiğinde siz hep söylediğini yanlışımı anlayacaksınız.ne zoruma gidiyor adamın kesin neti bile belli değil kafasında bir net bekliyor hemen 70 altı neti siliveriyor anlamıyorum sizi
-
Ben son sözümü söyledim 27 si haftaya bu yolda herkes hak ettiğini alsın...
-
Iptal edilecek sorular olursa 1net=1puan olsa bile 70in altina iner. 4 tartismali soru var burada iptal edildigini varsayarsam 4 net kaybediyorum. Umarim 1 net=1 puan olmaz.
-
Yemin ediyorum mülakata kalırsam nasıl insanların bu sınava girdiğini anlatacam.öncelikle anlama kabiliyetini ölçsünler çünkü halka zülüm edecek bu insanlar kibirli insanlar ben bunu dile getireceğim torpil morpil anlamam ben yazık yav bu ne kibir dir yarabbi
-
Yanlışın doğruyu götürdüğü bir sınavda her net bir puan olmaz olamaz, bunu bazı arkadaşlar anlamıyor anlayamıyor, sanırım sonuçlar açıklanıncaya kadar buraya girmemek en doğrusu olacak ama insan dayanamıyor bakıyor bazen. Ben hayatımda yanlışın doğruyu götürdüğü bir sınavda bir netin bir puan olduğu bir sınav görmedim, duymadım, Herkes de duyumcu bilirkişi kesildi başımıza biraz saygınız olsun, insanlar umut taşıyor insanlar gergin. Bir de maşallah herkes netlerinden o kadar emin ki göreceğiz bakalım sonuçlar açıklanınca.
-
@gncfb son sözlerine sonuna kadar katiliyorum benim 70 altında bir netim yok çok şükür 72.75 net bekliyorum. peşinen 70 altı netleri silmek ahmakliktir ne olacağı belli olmaz çünkü bu yazılan netler kesin değil yani 27 Eylül'de gerçek netler belli olacak ve 1 net 1 puan aymazliginda bulunan trollere güzel bir tokat vuracaz az kaldı:)