2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@cevatcobanli444 hocam herkes için doğru kabul edilme olayı kaldırıldı dedi arkadaşlar dün
-
@cevatcobanli444 örneğin iki soru iptal edildiyse sınav 98 soru üzerinden değerlendirilecek bildiğim kadarıyla, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
-
@new_user doğrudur ,bütün sınavlarda öyle oluyordu önceden.Sınavın da kaldırılabileceği bi sınav öyleyse bizim girdiğimiz şey.Her şeyi kaldırmışlar maşalalh
-
@hakimikaymakam bende üzülüyodum benim gibi ikisindende elenen yoktur diye
-
Beğenmediğimiz soruları iptal mi ediyoruz.? Bence iptal soru olmaz. Yada bu sorular iptal olmaz. İmalat sorusu şüpheli ama..
-
@kafdağınınarkası Müfettişlik de ekleyin denetmen lik de ekleyin. Todai var tabi. Başka girilecek mulakat var mj?
-
@modesteptt imalat sorusu hariç iptal olacak bi soru yok en basit soruyu dahi itiraz etmişler:) imalat sorusu ile ilgili tam verileri bilmiyorum belki bu soru da iptal olmaz artık ÖSYM soruyu soran prof. ile değerlendirecektir. Ancak bi ihtimal iptal olabilir imalat sanayisi ile ilgili verilere hakim değiliz.
-
@city-of-justice ben araştırdım biraz veriler dalgalı yani düzenli değil ama dediğiniz gibi karar kurulda
-
Arkadaşlar yeniden kaymakamlik sinavinin puaninin nasil hesaplanacagini tartismasini acmak istemem. Ama az once osym yi aradim. Sordugum soru şu oldu.
Kaymakamlik sinavinin puan hesaplamasinda 100 uzerinden hesaplanacak ifadesi en yuksek neti alan adayin puani 100 e mi tamamlanacak yoksa soru sayisi 100 oldugu icin mi o ifade geciyor.
Klavuza bakti dedi bu soylediginiz klavuzda yer almiyor. 1 dakika bekletecem sizi dedi. 2-3 dakika gecti. Efendim herkesin aldigi netler kendi puani olacak. Yani 1.nin 100 neti varsa 100 puan alacak 90 neti varsa 90 puan alacak. Kisacasi herkes yaptigi net sayisi kadar puan alacak dedi.
Ben sadece telefonda soyleneni yorum eklemeden oldugu gibi aktardim. Haftaya aciklanmasi beklenen sinav hepimiz hakkinda hayirlisi olur insallah.
-
73net=73puan ile arkadaslara mulakatta basarilar
-
@wagner06 En sonunda en doğru bilgiye sen ulaştın bütün soruların cevabı bu
-
@wagner06 Ya gidin Allah aşkına ÖSYM hangi sinavinda net sayısı kadar veya doğru sayısı kadar puanın budur demiş:) yanlışların doğruyu goturmedigi sınavlarda bile böyle bir uygulama yapmadi. Gerçekten böyle pis bir sınava girdiğim için midem bulaniyor. gerek sınavdaki saçma sapan sorular sonrasında böyle saçma sapan Trollemeler bu nedir ya. Her gün bi yerlerinizden yeni bir içtihat türetmeye çalışmayın. ÖSYM yanlışların doğruyu goturmedigi sınavlar da dahil olmak üzere hiçbir sınavında net sayısı kadar ya da doğru sayısı kadar puanın var demedi her zaman sınav puanı farklıdır. kaymakamlık sınav kılavuzunda dahi 2 sınav puanı türünden bahsetmiş şayet aynı şey olacaksa ne diye ham puan ile sinav puanı diye 2'ye ayırdı ham puanı der geçerdi. Komik olmayiniz artık. Troll de bir yere kadar
-
@city-of-justice şiddetle katılıyorum.
-
@city-of-justice kardesim @wagner06 gecen seneden beri bildigimiz arkadas lutfen öyle söylemlerde bulunma. Buradaki sorun ösym nin pervasiz umursamaz tavri. Net bir cevap vermiyor.
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@wagner06 Ya gidin Allah aşkına ÖSYM hangi sinavinda net sayısı kadar veya doğru sayısı kadar puanın budur demiş:) yanlışların doğruyu goturmedigi sınavlarda bile böyle bir uygulama yapmadi. Gerçekten böyle pis bir sınava girdiğim için midem bulaniyor. gerek sınavdaki saçma sapan sorular sonrasında böyle saçma sapan Trollemeler bu nedir ya. Her gün bi yerlerinizden yeni bir içtihat türetmeye çalışmayın. ÖSYM yanlışların doğruyu goturmedigi sınavlar da dahil olmak üzere hiçbir sınavında net sayısı kadar ya da doğru sayısı kadar puanın var demedi her zaman sınav puanı farklıdır. kaymakamlık sınav kılavuzunda dahi 2 sınav puanı türünden bahsetmiş şayet aynı şey olacaksa ne diye ham puan ile sinav puanı diye 2'ye ayırdı ham puanı der geçerdi. Komik olmayiniz artık. Troll de bir yere kadar
2014 kaymakamlık sınavı... 80 soru... 1 soru 1,25 puan...standart sapma yoktu
-
@city-of-justice Yani arasan Ösym’yi sorsan sanada böyle cevap verecekler onlarada söylesene bizi trollemeyin... insanlar hakkında böyle konuşmam hoş değil
-
@can-mavi Aynen
-
@city-of-justice son 2 senede hiç değişmemişsin
-
@city-of-justice yanlisin dogruyu goturdugu bir sinavda uygulayip uygulamadigini bilmiyorum ama 2014 te dogru kadar puan verilmis
-
@can-mavi Tamam işte ss yok ama 1 net 1 puan değil yani:) kendin yazdın bak yani 1 net 1.25 puan yani konu kapanmıştır:)