2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@wagner06 vallahta billahda öyle dedi açın sorun net bir bilgi Yok dedi oluşacak kat sayıyı ben bilemem dedi her sorunun puanı farklı eşit değil kılavuzda belirtilirdi dedi
-
@city-of-justice, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi Mülakat garanti yine o zaman İnşallah ilk 300'ü seninle beraber kapatmak isterim... Diğer rakipler düşünsün
garanti demeyelim , inşallah diyelim
-
bu ösym aramaları yüzünden çağrı merkezi çalışanlarının biri işinden olacak bu gidişle..
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi hocam ne zaman olacakmış sınav?
kardeşim aralıkta ya ilan ya da sınav olacakmış galiba
-
@can-mavi Kaymakamlik sinavinda netin niye düşük kardeşim 71.5 netin var galiba iyi bir net acikcasi ama senin gibi biri için düşük yani diğer arkadaşlar alınmasın 71.5 net güzel gerçekten ama bu arkadaşımız için düşük yani:)
-
@city-of-justice yok kardeşim estağfirullah, son 3-4 aydır ders çalışamıyorum maalesef. ama hakimliğe ve sonraki kaymakamlığa sağlam hazırlanacağım
-
@can-mavi mülakata kalirsin yine merak etme 71.5 nete gelir diye düşünüyorum yanlışlar doğruya götürmese gelmezdi ama yanlışlar doğruyu götürdüğü için şu an ki 71.5 net sanki 74 net etkisi yaratacak:)
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
bu ösym aramaları yüzünden çağrı merkezi çalışanlarının biri işinden olacak bu gidişle..
Ya da Kemal Sunal’ın filminde bekci sahnesi gibi “ yohh ben istife edirem “ diyip telefonu kapatıp gidecek. Bıktılar
-
@gncfb o zaman soru bazli sapma var.
@amirim kardesimizin dedigi sey yine dogru cikti.
aklima gelenler
iller bankasi
1950
insan haklarindaki kisi sorusu
idaredeki kurumlar nerelere bagli sorulari
belki cevabi giresun olan soru (forumda karistiran arkadaslar olmustu)
imalat sanayi
ag dissaligigibi sorulari yapip 65 yapanlar mulakata kalabilir.
anayasada zor soru yoktu kanimca. adam akilli hazirlanan herkes fullemis.
bakalim sonuclar nasil gelecek.
-
@can-mavi hangi sımav hocsm bu?
-
@bf24 idari hakimlik hocam
-
Nerden uyduruyosunuz anlamadım telefondaki bayan bile dedi ben hiç bir Zaman 1 net 1 puan demedim dediğiniz gibi kılavuzda belirtilirdi dedi bende dedim diğer arkadaşlar aramış öyle demişler dedi beni arayan arkadaşlara ben öyle cevap vermedim 90 net yapana 90 net demişsiniz hayır dedi o puanı biz belirleyendeyiz 4 yanlış 1 doğruyu götürecek puanlar oluşacak dedi
-
2014 kılavuzu ile 2018 kılavuzu açıklamaları benzer olmakla beraber 2014’ te “testteki her sorunun puan değeri aynı olmak üzere ...” ibaresi var. Buradan yola çıkarsak şahsi görüşüm ss olduğu yönünde. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@varetopilfredo Soru bazlı puanlama yapılması diye birşey olmaz en fazla test bazlı değerlendirme olur. Soru bazlı değerlendirme yapıldığında şans faktörü çok etkili olacağı için böyle bir yol hiç bir zaman tercih edilmez. Örneğin kafadan atıp kimsenin yapamadığı 1 soruyu yapan sınavı kazanır.
-
@ugur1144 Ayrıca yanlışların doğruyu götürdüğü bir sınavda bu imkansız yanlış yaptığınızda hangi doğrunuz gidecek yüksek puanlı mı düşük puanlı mı böyle bir ayrım yapılamayacağı için böyle bir değerlendirme olmaz.
-
Bu sınavın müdavimi olmuş bir arkadaşın mesajını aynen paylaşıyorum:
Değerli kardeşim standart sapma kesinlikle var. Ama bizim standart sapma dediğimiz şeye ÖSYM katsayı diyor. Birincinin netine göre puanlarımız olacak. Birincinin yüksek ya da düşük yapması puanları etkileyecek. Bir ham puan(net puanları) bir de sınav puanı var. Ham puanlara katsayı eklenecek sınav puanlarımız olacak. Bunun dışında söylenenlere itibar etme
-
@fthgny standart sapma ile katsayı farklı şeyler kardeşim, standart sapma ile daha az net yapıp daha yüksek net yapan birinden daha fazla puan alabilme ihtimalin var, katsayı uygulamasında böyle bir imkan yok, ama anladığım kadarıyla ösym katsayı uygulayacak, bir soru tahminen 1,12 olacak.
-
@new_user yuksek soyledin 1.05.1.08 biraz daha makul gibi sanki tabi belli de olmaz
-
@fthgny konu kapanmistir artık dünden bu yana gerek sosyal medyada gerekse bu platformda trollük peşinde olan birisine selam olsun. Yine mülakattan eleneceksin az kaldı
-
@ese03 hocam neresi yüksek, 100/90 = 1,111111111 ediyor, yani sen diyorsun ki 92 net yapan vardır öyle mi?