2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@çölkaplanı leylekler var bir de her şeyden terelellenen
-
@mekkelimüşrik tamam dostum bu kadar yeter tadında bırak
-
Forumun iyice cilki cikti nedir bu artik böyle. Yöneticiler de müdahalede gecikiyor.
-
@kaya87 Yooooo bastım geçtim
-
@mekkelimüşrik harcaniyorsun buralarda bu zeka ve yetenekle
-
@kaya87 Herhangi bir hakaret, tehdit olmadığı sürece herkes istediğini yazabilir dostum
-
@mekkelimüşrik bir sey demedim yaziyorsun zaten ama birazdan tukenir kalemin
-
@mekkelimüşrik, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaya87 Herhangi bir hakaret, tehdit olmadığı sürece herkes istediğini yazabilir dostum
O dediklerini yapamazsin zaten.
-
@kaya87 Olur mu hiç, keyfime diyecek yok
-
@mekkelimüşrik gs nin galibiyeti üzerine iyiki geldin keyfime keyf kattin.
-
@kaya87 Aynen dostum ben de çok sevinçliyim, relax olsana bro biraz
-
@mekkelimüşrik değerini bil tamam mi kimseyle bu kadar kafa bulmak bana gòre degil ama sen keyflisin.
-
Arkadaslar birkac sayfalik vaktiniz aldigim icin hakkinizi helal edin lutfen. Bir acemi trolcük gelmisti galatasarayin galibiyeti üzerine keyifliyken biraz ilgilendim kendisiyle.
-
Ahahahhahahahahhaa sectigi kullanici adina bak ya deli midir nedir gece gece guldurdu
-
@ese03 yaratıcıya şirk koşan bir topluluğun bir üyesi olmayı gurur sayan espri seviyesi düşük, zekası kıt , trollüğü şizofrenlik,terbiyesizliği trollük zanneden bir trol adayı.
-
Foruma resmen siber saldırı yapıyor dengesiz. Kepengi kapatsak mı 1-2 gün ya da üyeliği kapatalım bu işsizlik bunlarda huy heralde vazgeçmiyorlar
-
3 yıldır buradayım.bir çok şey değişmesine rağmen son demlerde trolleme durumu hiç değişmedi.sabırlı olun biraz daha arkadaşlar.
-
Son 8 geçmiyor günler
-
@y-oguz90 ben de ikisini doğru yapmıştım iptal edilirse 69,5 e düşüyor hayırlı işler :))
-
@new_user doğru yaptığınız soru iptal olursa netiniz düşmez, herkes için doğru kabul edilir soru.Sıralama değişebilir yalnızca.