2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
su sitede fake hesap acip trolluk yapan kisilerin kaymakam olma ihtimali el ayak titretiyor.
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime hocam kullanıcı adınızı görünce bütün ciddiyetim gidiyor
Geçen sene mülakattan çıkınca kurduğum cümleydi Onur
-
@olursaekime bu sefer olur inşallah
-
Arkadaşlar değer verdiğim bırsinin rıcası uzerine yarın akşam saat 20 de kamuda 35 yaş sınırının kalkması için etkinlik yapılacak , hepimiz bir gün 35 yaşında olacağımıza göre katılımınızı rica ediyorum ... tag yarın paylasilacaktir
-
@can-mavi ricada bulunan kişi ben değilim ama destekliyorum
-
@makif34 bence çoğumuzun desteklemesi gerekiyor :)) 35 ten önce hayallerimize ulasacagimizin garantisi yok
-
@varetopilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
su sitede fake hesap acip trolluk yapan kisilerin kaymakam olma ihtimali el ayak titretiyor.
Rahmetli kemal sunal in bir filmi vardı. onlar en fazla buzlar çözülene(sonuçlar açıklana kadar ) kadar kaymakam olur :))
-
@kaymakamadayi_00, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ysk konusunda puan hesaplama hakkında cimerden gelen yazıda bizdeki metinle aynı metni göndermişler artı olarak " ve bütün soruların puan değeri aynı olacaktır." şeklinde belirtmişler. Burda paylaşılan cimer yazısında böyle bir ifade yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Buda katsayı olacağını düşündürmüyor değil
kalın yazıben dünden beri bunu anlatmak istiyorum bazı kişiler yetkili abisi de abisi diyip duruyordu yazı apaçık söylüyor kat sayı olduğunu ÖSYM sordum aynen öyle dedi oluşacak kat sayı belli değil kesin Bilgi dedi allah ondan razı olsun valla helalinden işini yapıyor.
-
@gncfb HER ŞEYİ ÖNCEDEN BİLEN TEK KİŞİ OLDUGU İÇİN BELKİ DE ŞUBEDEN BIRISIDIR DIYE DUSUNUYORUZ O YUZDEN YETKILI ABI DEDIK BUNU ANLAMAYACAK KADAR DA OLGUNLASMADIYSA BEYNIN ISIMIZ VAR SENLE :d
-
@ese03 lütfen türkçe karakter kullanalım , okurken gözüm bozuldu resmen
-
@can-mavi O KADAR SIKINTILI ARKADAS KI NE KULLANSAM FAYDA ETMEYECEGI ICIN GEREK DUYMADIM KAFASI YETKILI ABI'YE TAKILDI CUNKU
-
Birisinde çıkıp diyorki 70 net altını sil diyor hey daha dur sen 27 sinde görecen silmeyi diyen kişi biliyordur kendini
-
@can-mavi hayaller için tek yumruk olma vakti...
-
@amirim aynen , yarın akşam saat 20 de hepinizi bekliyorum twitter a
-
@ese03 neyi bilmiş kardeş bilememiş işte 27 sinde senin beynin çalışır inşallah
-
@gncfb NE BU DADAŞ FARKI MI ? :d :d :d adamın geçmiş iletileri duruyosa bı bak bakalım burdakı herkes her seyın farkında hadı zagreb macını ızle sen
-
@gncfb dostum benimle kavga etme bence daha fazla çirkinleşip milleti rahatsız etmeye hakkımız yok yoluna bak hadi
-
Yetkili abine takmadım bunca insana saygısızlık yaptığını düşündüm sende istiyorsun o hor gördüğün insanda mülakatı istiyor herkes ters köşe oldu anlamıyormusun bilgisizlikten 65 69 yapmadı anlamsız sorular çıktı ben hiç görmedim öyle soru okadar soru cözdüm o soruları hiç görmedim yapabildiğimi yaptım ama hayırlısı
-
@gncfb hayırlısı dostum inşallah kalırsın mülakata
-
@ese03 evet dadaş farkı kardeş 1000 kere de olsa bu farkı göreceksin