2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
tamam haklısınız da kac kısının duyumu bosa cıkıyor burada neden lınc kulturu anlamıyorum duyumlarımızı soyluyoruz adı uzerınde duyum
-
@kaya87, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ladybug ne guzel iste tebessum ettirmis. Tebessum cok hizli yayilir insandan insana en hizli gecen etki eden guzel seylerden biridir
Hocam isin sakasi bir yana hala basvurumu bekletiyorum.Sabahtan beri bir tartisma ortami var.Basliga ileti geldi mesajini aldigimda bir gelisme mi oldu diye bakiyorum ama sadece insanlar birbirini yiyor.Bence bu haksizlik..Bizim birbirimize yaptigimiz en buyuk haksizlik.
-
@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
tamam haklısınız da kac kısının duyumu bosa cıkıyor burada neden lınc kulturu anlamıyorum duyumlarımızı soyluyoruz adı uzerınde duyum
Duyumsa amenna tabi ki..ama duyum gibi soylenmemis hocam..buraya dikkatinizi cekmek isterim.
Her neyse konuyu fazla dagittik.Insallah amcaniz sizinde dediginiz gibi yaniliyordur.Iyi aksamlar herkese... -
bu arada gecmıs olsun dıye basladıgımda kesınlıkle dalga gecmek gıbı nıyetım yoktu lutfen eger oyle anladıysanız özur dılerım
-
@ladybug küçükler ve kisitlilar kardeşim hukuk akmış
-
@ronin benim bekçi unvanım yok ama dikkat edin yarın dediğiniz olmazsa... grubum şarlatanı olursunuz, duyumum bu mu dediniz? nokta atışı şu bu olacak mı:)
-
@krdnl38, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ladybug küçükler ve kisitlilar kardeşim hukuk akmış
Hocam anlamadim afedersiniz.
-
@ronin hocam zaten ortam gergin biliyorsun bu işe aylarını yıllarını veren arkadaşlar var kolay değil sende öyle bir cümle kurunca olan oldu hakkını helal et inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@ladybug dikkat çekme gayesinde arkadaşlar konu olma istegi var prim vermeyelim kardeşim
-
@ladybug herkes ayni durumda anliyorum. Daha sakin olursak daha iyi olacak
-
@krdnl38, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ladybug dikkat çekme gayesinde arkadaşlar konu olma istegi var prim
Peki hocam..ama arkadas kotu niyetli olmadigini soylemis.Artik aninda malik olabilir
-
@ladybug tapuya şerh etmesi lazım yoksa sıkıntı
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@paretowilfredo Yav reis yok mu bu Ronnin arkadaşın IP’sinin uyuştuğu kimse.:)
aynen kim olduğunu bir öğrensek:)
-
@refik-soydam butun dertler sıkıntılar bıttı benım kım oldugum mu onemlı bu mu derdımız yani sınavın en olacagı bellı degıl gırebılecek mıyız gıremeyecek mıyız derdı sorunu var benle ugrasıyorsun. o zaman kimse rumuz kullanmasın. özür diledim hala konusuyorsunuz.
-
BU AKŞAM HEP BERABER SAAT 23.00'da AYNI ANDA AŞAĞIDAKİ METNİ CİMER'e YAZIYORUZ ARKADAŞLAR. Her yerde paylaşın destek isteyin. Birlikte hareket edersek yanlış bir açıklama yapılmadan güzel bir haber gelir.
ÜŞENMEYİN SİZİN GELECEĞİNİZ!!Sayın Cumhurbaşkanım; Tüm hayali kaymakam olmak ve vatana en iyi şekilde hizmet vermek isteyen binlerce Kaymakam adayından biriyim. 3 nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan "Kamuda en az beş yıl hizmeti bulunmak" ifadesinin müphem olması şu üç soruyu aklımıza getirerek bizleri endişeye sürüklüyor:
1- Kamuda 5 yıl hizmeti olamayan hiçbir yeni mezun için kaymakamlık sınavı açılmayacak mı?
2- Kaymakamlık staj süresi 5 yıla çıkarılarak kaymakam ataması 5 yıl sonra mı yapılacak?
3- Kaymakamlık sınavı tamamen kaldırılarak 5 yıl hizmet koşuluyla doğrudan mı atama yapılacak?Sayın Cumhurbaşkanım, genç nesillere ne kadar önem verdiğinizi farkında olarak vatanına ve milletine hizmet etmekten başka gayesi olmayan kaymakam adaylarının merak ve endişesinin giderilmesi için resmi bir açıklama yapılması yönünde gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
lütfen yollayın arkadaşlar. belki bir umut faydası olur.
-
Çok değerli arkadaşlar!
703 sayılı KHK’nın Geçici 1. maddesinin 18. fıkrasına göre sınav mevcut haliyle yapılacaktır, yapılmak zorundadır. 51 gün kaldı ders çalışmaya odaklanın, rahat olun
Saygılar...!
-
@fthgny gerçekten çok güzel bir tespit, tebrik ederim
-
@fthgny hocam kaymakam adayları şubesi çalışanları bizi sıkıntıya soktular. onlar sınav iptal edilecek dediler. hatta her arayana farklı farklı cümleler kurdular. haliyle bizler de tedirgin olduk
-
-
@fthgny benim okuduğumdan anladığım geçici 1. madde ile ilgili , kaldırılan veya birleşen bakanlıklarla ilgili bu söylediğin o bakanlıklar bünyesinde gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili tabi ki benimkisi yorum doğru da olmayabilir