2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sonery hocam o konuda net bir şey yok buradaki arkadaşlar aradığında son güne kadar bekleyin parayı yatırma konusunda diye bir şeylerden bahsettiler önceki sayfalarda
-
@sayıştay kardesim yanlis anlamissin beni. Soylemek istedigim artik kamuda ilk defa ise baslamak icin bir ön tecrube isteyecekleri dusuncesiydi. Yani universiteden mezun ol kpss den puani al atan donemi yerine universiteden mezun ol ozel sektore bir giris yap deneyim kazan ihtiyacimiz olursa degerlendiririz mantigi.
-
Arkadaşlar, anladığım kadarıyla şuan ki problem sınavın dayanağı olan kanundaki fakülteler ile ilgili hükmün kaldırılması, sanırım birkaç gün içinde bununla ilgili durum netleşir, oluşan durum başvuru şartlarında değişime neden oluyorsa ki (muhtemeldir) başvuru süresi uzatılabilir veya yeniden ilana çıkılabilir. 5 yıllık kamu tecrübesi yanlış yorumlanıyor olabilir, sınav mülakat vb. herşeyin işleyişi aynı olacak sadece Valilerde olduğu gibi Cumhurbaşkanı 5 yıllık kamu tecrübesi olan birini direkt kaymakam olarak atayabilecek, ama bu demek değil ki kaymakam alımı kalkacak sadece bu şekilde alım olacak, (Valilik istisnai memurluk normalde her meslek mensubu atanabiliyor, lakin uygulama %99 mülki amirler içindendir.) sözün özü enseyi çok karartmayın. Yazdıklarım yorum içeriyor ama yakında herşey belli olacaktır. Hakkınızda hayırlısı.
-
-
@lion şimdi oldu hocam bak yanlış anlamışım ben sizi. ama bu da bence doğru bir karar değil devlet için
-
Şiirler doğacak kıvamda yine
duygular yeniden yağacak kıvamda.
ve yürek,
imgelerin en ulaşılmaz doruğunda.
ey herşey bitti diyenler
korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler.
ne kırlarda direnen çiçekler
ne kentlerde devleşen öfkeler
henüz elveda demediler.
bitmedi daha sürüyor o kavga
ve sürecek
Hepimizi kaymakam olana dek -
BU AKŞAM HEP BERABER SAAT 23.00'da AYNI ANDA AŞAĞIDAKİ METNİ CİMER'e YAZIYORUZ ARKADAŞLAR. Her yerde paylaşın destek isteyin. Birlikte hareket edersek yanlış bir açıklama yapılmadan güzel bir haber gelir.
ÜŞENMEYİN SİZİN GELECEĞİNİZ!!Sayın Cumhurbaşkanım; Tüm hayali kaymakam olmak ve vatana en iyi şekilde hizmet vermek isteyen binlerce Kaymakam adayından biriyim. 3 nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan "Kamuda en az beş yıl hizmeti bulunmak" ifadesinin müphem olması şu üç soruyu aklımıza getirerek bizleri endişeye sürüklüyor:
1- Kamuda 5 yıl hizmeti olamayan hiçbir yeni mezun için kaymakamlık sınavı açılmayacak mı?
2- Kaymakamlık staj süresi 5 yıla çıkarılarak kaymakam ataması 5 yıl sonra mı yapılacak?
3- Kaymakamlık sınavı tamamen kaldırılarak 5 yıl hizmet koşuluyla doğrudan mı atama yapılacak?Sayın Cumhurbaşkanım, genç nesillere ne kadar önem verdiğinizi farkında olarak vatanına ve milletine hizmet etmekten başka gayesi olmayan kaymakam adaylarının merak ve endişesinin giderilmesi için resmi bir açıklama yapılması yönünde gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
-
@kaymakamadaylıgı dostum burayı sık sık ziyaret et bizleri ihmal etme senin bilgilerine ihtiyacımız var. 2 gündür kitap yuzu açmıyorum belirsizlikten
-
geçmiş olsun 5 yıl geldi kesin yarın 14.00 de acıklanacak sınav 1 ay sonra basvurular uzayacak 5 yıl kamuda calısma sartıl getırıldı sınava yaklaşık 3 bin kişi basvurabılıyor
-
@ronin nerden duydun bunu kim söyledi kardeşim kaynağın nedir?
-
-
10 saat önce üye olmuş @ronin adlı kişi gelmiş burada kesin konuşuyor amacınız nedir acaba
-
Deli kuyu ilişkisi arkadaşlar çok takılmayın rica ederim.
-
@ronin aferim olmayan resmi kararları da önceden bilmek yerinde:) lazımsın foruma....ama yarın 14 den sonra kaybolma... daha çok lazım olabilirsin foruma, 14 dediğin olmazsa eğlence kadrosuna tahsis isterim yöneticilerden:)
-
zaten gerginiz derse zorodaklanıyoruz bide böyleleri gelip sanki bakanmış gibi konuşuyorlar ya çok gülüyorum iyiki varlar:)
-
@sayıştay hocam benim bildiğim idari hakimlikte bize verilen %20 sınırı kalktı.Daha kötüsü mü oldu yoksa.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ronin aferim olmayan resmi kararları da önceden bilmek yerinde:) lazımsın foruma....ama yarın 14 den sonra kaybolma... daha çok lazım olabilirsin foruma, 14 dediğin olmazsa eğlence kadrosuna tahsis isterim yöneticilerden:)
ben yarın ıkı de burada olacagım merak etme o zaman gorusuruz bır sey duyup soylemek yasak mı hayırdır forumun bekcısı mısınız sansur mu yapıyorsunuz ıstedgımı yazarım konusurum yarın görüşürüz 5 yıl memur ol sonra gorusuruz
-
@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
ben yarın ıkı de burada olacagım merak etme o zaman gorusuruz bır sey duyup soylemek yasak mı hayırdır forumun bekcısı mısınız sansur mu yapıyorsunuz ıstedgımı yazarım konusurum yarın görüşürüz 5 yıl memur ol sonra gorusuruz
Senin gibileri çok gördük buralarda. Tarih saat kesinlik verip ortalıkta gezindiler. Senin gibi 10 saatlik değil burdakiler..
-
@ronin spekülasyon yapma git nefretini başka yere kus burda yalana yalancıya yer yok
-
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ronin spekülasyon yapma git nefretini başka yere kus burda yalana yalancıya yer yok
yav he he