İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Başta @KeynesinRuhu ve @yasaklı dostlarımız olmak üzere, kazananlara hayirli olsun . Allah yolunuzu acik etsin
-
@shady1
Teşekkürler kardeşim allah razı olsun -
Şaka gibi. Gerçekten şaka gibi !!
4. Sıradan mülakata giriyorum ve bir tek ben yokum ne asil ne yedek! Allahım sabır ver yarabbim. -
Vay be.bu da olmadı.hayırlısı ne diyelim
-
@luthor teşekkür ederim dostum sağolasın:)
-
@shady1 teşekkürler sayın denetçim
-
Kazanan arkadasları tebrik ederim hayırlı olsun.güzel birseydir herhalde...
-
@ayse_furkan allah emek veren herkese bu sevinci yaşatsın, üzülmeyin daha güzel yerler sizi bekliyordur inşallah
-
Ne liyakatindan bahsediyorsunuz arkadaşlar? 4.sıradakini almayıp 39. sıradakini 36. sıradakini almak mı Liyakat? Hiç bir olumsuz bir sebebim yok elenmek için. 3 yılım ve 3. 'ye üst üste mülakat kaybediyorum.. torpilin t sini yaptırmak aklıma bile gelmiyor. 91 puanım var ve sonuçlar açıklanıyor ilk 14 içinde kabul edilmeyen 2 kişiden biri benim..
Ben ilk 14 dışında olup birilerini yalayarak bir yerlere gelmeye çalışan arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum. Kul hakkı yemek affedilmiyor biliyorsunuz. Vallahi de billahi de o her aldiginiz kuruş haramdır ve o çok çetin geçecek gün geldiğinde iki elim on parmagimla yakanızdayım. Sizin de sizin torpilinizi kabul eden ilksan yöneticilerinin de..
Daha önce iki kez daha iyi kurumlardan elendim ama bu kadar koymamıştı. Puan ve sıram ortada. -
@KeynesinRuhu @yasaklı Dostlar hayırlı uğurlu olsun her ikinize de. Allah utandırmasın meslekte inşallah sizleri. Sizlerin başarısını gördükçe gururlanıyor ve sizler kadar seviniyorum inanın. Gönlünüze göre olsun meslek yaşamınız inşallah.
-
@davetsiz Güzel dostum öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten zor, o kadar çok hezimete müşahitlik ettim ki burada ve kendi yaşamımda da iniş ve çıkışlar yaşadım çok kez. Ama hiçbir vakit umudumu yitirmedim. Öfken, üzüntün seni daha da perçinlesin. Umudunu yitirmeyesin dostum. İnşallah hakettiğin yerlere geleceksin vakti geldiğinde. Referans ile en güçlü mücadele yılmamak, yıkılmamaktır. O düzeni alt üst etmek için, kavgaya devam etmek zorundayız. Allah yardımcın olsun dostum, en kısa sürede daha güçlü görmek istiyorum seni. Sen üst sıralardan girmeye devam edeceksin, bir vakit gelecek kimsenin müdahale gücü kalmayacak. O vakit senin vaktin olacak, inan buna.
-
Arkadaşlar telefonda kaçta orada olmamız gerektiğini söylemediler, haftaiçi aramama rağmen ulaşamadım bilgisi olan var mı bu konuda ?
-
@hayal9
Mesai 8.30 da başlıyormuş hocam. -
Arkadaşlar yedek olanlar ilksanı arayıp yedeklik hakkının uzatılmasıyla ilgili talepte bulunabilir mi aralık sonunda bitiyomuş yedeklik hakkı ve gelir uzmanlığını kazanan çok kişi var listede
-
Bu grupta yedek listede adı olup bekleyen yok mu arkadaşlar ?