İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Arkadaslar ilksanla ilgili bilgi sahibi olan varsa maas durumu calısma sartlari calisma yeri vs...bilgi verebilir mi? P44 um iyi ama basvurmaya deger bir yer mi? Dogru duzgun bilgi bulamadim.
-
Direk sözlü mulakat mi anlamadim bisey:(
-
Böyle bir kurum işte arkadaşlar ne olduğu belli değil o aslında yeogg:))
-
@yigidooo :))))
-
657 ye tabi değil de iş kanuna tabi olmak avantaj mı dezavantaj mı ?
-
@iibfli_keynes kuruma bagli muvafakat konusunda sıkıntı falan çıkarıyor mu acaba..Eğer öyle değilse baska yere geçilebilir rahatlıkla.. avantajı da vardır muhakkak dezavantajı da..hic isi olmayan bi insan icin ankarada uzmanlık kadrosu elbette cezbedici
-
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba ? P19 ile başvurmayı düşünüyorum çok şükür puanımı kullanacak bi ilan geldi diye sevinirken meslekle ilgili net bilgi bulamamak biraz üzdü
-
Puan kac hocam?
-
@olursaolur 89 hocam
-
@olursaolur sizin kaç? Puan türlerinin çokluğu biraz umutsuzluğa sürükledi beni düşündükçe
-
ilanda askerliği yapmış olmak diyor ama başvuru formunda askerliği yaptınız mı diye soru var?saçma sapan bir ilan,eğer gerçekten askerliği yapmış olmak şartı arıyorsa bayanları alırlar hep
-
@madxd askerlik şarti olmasaydi yine bayanlari aliyolardi degisen pek de bi sey olmamis o halde
-
@shady1 bu kadrodan mı bahsediyorsun hocam?
-
@madxd genel konustum
Hocam. Genelde alinan bayan sayisi nereye basvursam daha cok oluyo. Demekki bayan adaylar daha nitelikli hep -
@shady1 bayanlar son yıllarda arttı kabulüm ama yine de çoğunluk değiller ya?
-
@hayal9 benim 83 hocam başvurmayacam buyuk ihtimal gelmez
-
@olursaolur şansınızı denemekle bi şey kaybetmezsiniz bence yine de siz bilirsiniz tabi
-
Şu kurum Hakkında bilgisi olan yok mu yahu paretowilfredo neredesin bir el at
-
@hayal9 sizin gelir cok yuksek ihtimalle.yerleşen arkadaslar oldu önünüzde pek kimse kalmamistir
-