İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Büro memurun adını değiştirip uzmanlık yapmışlar geçen sefer talep az olmuş heralde bu sefer büro memurunu,uzman yardimcisi yapmişlar,başvuru yapip yapmama arasinda kararsiz kaldim
-
@james-buchanan, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
bu 657 değil. maaşı da guy a göre çok düşük. bilginiz olsun. iş güvenceniz de yok.
Evet. Alternatifi de işsizlik
-
Görev yeri Ankara’nın neresinde Arkadaşlar bilen var mı
-
@herhangibiri Geçen sene büro memurları Genel Müdürlüğe alınmıştı diye hatırlıyorum. Yine Genel Müdürlükse Ankara Mamak tarafında Dikimevi Metrosuna 100 m mesafede flndır. Demirlibahçe denen yerde Atatürk Öğrenci Yurdu var hemen onun yanında
-
@herhangibiri, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Görev yeri Ankara’nın neresinde Arkadaşlar bilen var mı
Genel müdürlük mamakta başka yerde var mi bilmiyorum
-
Arkadaşlar diplomanın noter tasdikli fotokopisi mi gerekiyor ?
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Arkadaşlar diplomanın noter tasdikli fotokopisi mi gerekiyor ?
Öğrenim belgesi aslı veya onaylı örneği (Şahsen başvurularda Kurumdan aslı gibidir onayı verilmektedir. Posta yolu ile başvurularda ise sıralamaya girmeye hak kazanan adaylardan öğrenim belgesinin aslı istenecektir)
Galiba fotokopi ile basvirabiliyoruz,listeye girersek aslını istiyorlar ben oyle anladim gibi,iş tecrübesi varsa belgeleyen evrak edevletten alinan sgk hizmet dökümü mü oluyor ?
-
@asdfghjkl onaylı örneği yazdığı için emin olamadım hocam. Evet sanıyorum ki sgk dökümü ile ispatlanabilir yalnızca, daha önce çalışmadığım için net bilgi veremem ama yanlış hatırlamıyorsam başvuru formunun sonunda parantez içerisinde sgk kaydı gibi bir şey yazmışlardı tekrar bakın isterseniz.
-
Arkadaşlar Facebook tan mesaj atıp yanıt alanlar vardı rica etsem diploma konusu da sorar mısınız ?
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@asdfghjkl onaylı örneği yazdığı için emin olamadım hocam. Evet sanıyorum ki sgk dökümü ile ispatlanabilir yalnızca, daha önce çalışmadığım için net bilgi veremem ama yanlış hatırlamıyorsam başvuru formunun sonunda parantez içerisinde sgk kaydı gibi bir şey yazmışlardı tekrar bakın isterseniz.
Sgk yı E-devlet ten indirip gonderecem,allahtan diploma için kalkinma ajansi basvurulardan geri gelen onayli fotokopi var elimde,onu gonderecem.bu ara resim ile ilgili birşey ne istemişler ne söylemişler,iş talep formuna resim yapıştırcaz mı acaba ?
-
83.99 ile şansımızı deneyelim
-
@asdfghjkl hocam az önce kurumu aradım diplomanın normal fotokopisi yeterli dediler. Fotoğraf da başvuru formunda yeri var zaten oraya yapıştırılacak diye düşünüyorum henüz yapmadım ben de
-
Maaş göreve başlayana kadar 3500 olur heralde bu iş için
-
@herhangibiri inşallah hocama olursa çok iyi
-
Arkadaşlar kurumun facebook sayfası sürekli aktif merak ettiğiniz soruları ordan sorabilirsiniz en geç 1 saat içinde cevap alırsınız.
-
@maliyefs hocam 14 un kaç katı alınacak mülakata soruldu mu biliyor musunuz? Sistemden ilk başvuru almadıkları için mecbur göndereceğiz. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum önce girebilecek miyiz ona göre belgeleri hazırlayalım.
-
Sizce puan olarak 90 üstü kaç kişi atanmıştır
-
Şu numarayı aradım 444 1 943. Edevlet mezuniyet belgesi kabul etmiyorlarmis. Öğrenim belgesi olarak diploma fotokopisini koymanız yeterli, eğer işe alınırsaniz onaylabilirsiniz. Şimdilik onaylatmaya gerek yok dendi. Acaba kat katı alacaklar, puan kaça düşer??
-
@falanfilan 88 civarı olur heralde
-
@falanfilan geçen sene 3 katı çağırılmış hocam 88 ile kapatmış