Bana Göre En Kallavi Meslekler...
-
1- Hakimlik
2- Kaymakamlık
3- Sayıştay Denetçiliği
4- Akademisyenlik
5- Bakanlık Uzmanlıkları -
elini sallasan akademisyene çarpıyor o kadar çok üniversite açıldı ki bakanlık uzmanı olmak daha zor
-
Merkez Bankasını unutmamak lazım
-
saymüd mü gelmiş ne yapmış.
-
Hakimlik mi Kaymakamlık mı diye sorsam hangisini seçerdiniz?
-
@corleone hakimlik, en önce sayıştay denetçiliği en son kaymakamlık.
-
Sayıştay Denetçiliği, Kaymakamlık, İdari Hakimlik. Üç aşağı beş yukarı olay budur. Ama bazılarına Kaymakamlık hiç hitap etmiyor olabilir.
-
Bizim iki delikanlı çok çalıştılar, biri mülkiyeye girdi diğeri odtü makine mühendisliğine. Mülkiyeye giren çok çalıştı şimdi idari hakim; diğer delikanlı ise çok büyük bir şirkette ceo oldu aylık geliri 15bin lira.
Çalışan her zaman kazanır!
-
@genclerbirlikli büyük şirket ve CEO ve aylık gelir 15 bin lira
Ya şirket büyük değil ya da CEO değil -
Tabi bu konu çok su götürür. Burada bir tane şeker ihracatçısı ile tanıştım. Sanırım ilk veya orta okul mezunu. Benden daha siyasi ve bürokratik güce sahip. Nedir abi dedim yıllık maliyet - kazanç dengen. 2 milyon dolarlık şeker ihraç ediyormuş. Yıllık 750 bin dolar kar marjı var dedi. Taş atıp kolu yorulmuyor, baba tezgahını büyütmüş hespi bu. Şimdi başka pazarlar arıyorum diyor, helal olsun dedim bizim aklı başında çocukların kitap tanımı sandığı kelimenin faktörü olmayı başarmış.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Bana Göre En Kallavi Meslekler...
Bizim iki delikanlı çok çalıştılar, biri mülkiyeye girdi diğeri odtü makine mühendisliğine. Mülkiyeye giren çok çalıştı şimdi idari hakim; diğer delikanlı ise çok büyük bir şirkette ceo oldu aylık geliri 15bin lira.
Hahama
-
@shady1, içinde söyledi: Bana Göre En Kallavi Meslekler...
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Bana Göre En Kallavi Meslekler...
Hahama
*Hahaha
-
@sasvesas 150 olacaktı 0 ı yazmayı unutmuşum. Ama bu bizim delikanlının çek olduğu gerçeğini değiştirmez. Yalnızca çalışanlar kazanır!..
-
bana göre en kallavi meslekler kazandığın meslektir gelir uzmanlıgı komiser yrd.halkbankası mülakatından elenince il göç ile mhuy e 3 puanla mülakata kalamayınca böle oluyor
-
Arkadaşlar bakanlık uzmanlığı mı kallavi bakanlık müfettişliği mi??
-
bana göre en Kaddafi diye okudum gözümde bozulmuş herhalde doktora gitmek şart oldu.
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Bana Göre En Kallavi Meslekler...
???
-
@genclerbirlikli sayıştay denetçisi var kapı gibi adam boyu 1.90 herkes olamaz
-
@maxmin bizim mülkiyeli delikanlı önce sayıştaya geçmişti heyhat, binadaki odasını beğenmedi girdi idari hakimliğe... Şimdi il il geziyor... Keske kaymakam olsaydı, belki vali olurdu şimdiye...
-
???
Müfettişlik , uzmanliktan daha kallavidir