Shady1 ‘e Tebrik !
-
@1903bjk, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Merhabaaaa @Shady1 müsaitsen forumdaşgillerlen çikiletamızı alıp tebriğe geldik biz
Ooooooo1-2-3@Shady1 bizi boğazda yemeğe götür@Shady1 bizi boğazda yemeğe götür
-
@Shady1 dostum hayırlı olsun
-
Hayırlısı olsun dostum. İşinde çok mutlu olmanı ve tez zamanda yükselebildiğin kadar yükselmeni dilerim
-
@fagam91 @Kai-Hitwatari teşekkür ederim dostlar
-
Allah bu foruma her zaman böyle forumdaşlar nasip etsin, @Shady1 seni tebrik ederim Allah gönlüne göre verdi sanırım ama ayrıca forumumuzdaki kardeşlerimizi de kutlarım gocunmadan senin sevincini paylaştıkları için, bu kadar bencilliğin yoğun, hep banacılığın zirvede olduğu, kimsenin kimseyle bir şey paylaşamadığı böyle bir zamanda bu başlığa insanların verdiği tepkiler çok güzel. Allah hepinizin gönlüne göre versin, yolunuz ve bahtınız açık olsun, her daim başkasının mutluluğunu paylaşmak nasip olsun
-
@agor, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Allah bu foruma her zaman böyle forumdaşlar nasip etsin, @Shady1 seni tebrik ederim Allah gönlüne göre verdi sanırım ama ayrıca forumumuzdaki kardeşlerimizi de kutlarım gocunmadan senin sevincini paylaştıkları için, bu kadar bencilliğin yoğun, hep banacılığın zirvede olduğu, kimsenin kimseyle bir şey paylaşamadığı böyle bir zamanda bu başlığa insanların verdiği tepkiler çok güzel. Allah hepinizin gönlüne göre versin, yolunuz ve bahtınız açık olsun, her daim başkasının mutluluğunu paylaşmak nasip olsun
Vallahi haklisin dostum. Arkadaşlarımiz bizi yanliz birakmadi hep yanimizda oldular. Hepsi de birbirinden iyi insanlae sevincimiz büyüdükçe büyüdü.
Iyi dileklerin icin teşekkür ederim hocam bilmukabele insallah. Allah emek verenlerin yolunu acik etsin, sizin gibi yardım severlerin de dualerini kabul etsin
-
@shady1 Bizim ünvanı şu an için kaldırdılar zaten kanundan En güzeli seninki gerçek çünkü
-
İLK İLETİSİ : 9 AY ÖNCE - HAYIR.
İLETİ SAYISI : 2,1 K.
İTİBAR : 2 K.
PROFİL GÖRÜNTÜLENME : 10.9 K.Yardımseverlik : 10,9 MİLYAR K.
İnsanlık : 21,8 MİLYAR DOLAR K.
Samimiyet : 52,876 MİLYAR EURO K.
Bizlere Katkısı : 676,333 MİLYAR STERLİN K.
İyi bir kurumu kazanmasını isteme oranımız : 6,754,998 MİLYAR KUVEYT DİNARI K.Hayır ile açtığın forum sayfasını hayırla tamamladın dostum. Allah sana çok güzel bir kariyer nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.
-
Hocam tebrik ederim. Çok sevindim Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin
-
@antimülakat, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
İLK İLETİSİ : 9 AY ÖNCE - HAYIR.
İLETİ SAYISI : 2,1 K.
İTİBAR : 2 K.
PROFİL GÖRÜNTÜLENME : 10.9 K.Yardımseverlik : 10,9 MİLYAR K.
İnsanlık : 21,8 MİLYAR DOLAR K.
Samimiyet : 52,876 MİLYAR EURO K.
Bizlere Katkısı : 676,333 MİLYAR STERLİN K.
İyi bir kurumu kazanmasını isteme oranımız : 6,754,998 MİLYAR KUVEYT DİNARI K.Hayır ile açtığın forum sayfasını hayırla tamamladın dostum. Allah sana çok güzel bir kariyer nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun.
En yaratici tebrik de üstat @Antimülakat'tan gelmis. Çok güldüm çok sevindim dostum. Senin yardimseverlik,insanlik samimiyet ve bizlere katkini rakamlarla ifade edemeyiz sağol varol
Sizlerin de insallah tüm istekleri kabul olur bir an önce.2 gündür cok mahcup olduk .
Rahatsizlık verdiklerimizden de özür diliyoruz . -
@ozlemm, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Hocam tebrik ederim. Çok sevindim Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin
Allah razi olsun , sizlerin de insallah yolunuz acik olsun hocam
-
Tebrikler dostum hayırlı olsun.Bize de ilham kaynağı olur da şu çilekeş yoldan kurtuluruz inş:)
-
Kardeşim başlığı yeni gördüm senin adına çok sevindim , Allah yolunu açık etsin
-
@fernando-reges, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Tebrikler dostum hayırlı olsun.Bize de ilham kaynağı olur da şu çilekeş yoldan kurtuluruz inş:)
Çilekeş kardeşler selam teşekkürler yol cok fena zorlu dostum allah yardimciniz olsun. Insallah en kisa surede atanirsiniz
@Hipokrat dostum seni konya da görmek istiyoruz vergi dairesinde
-
Tebrik ederim çok sevindim adına ️ Kazananları görmek umut ve mutluluk verici. Allah herkese gönlündeki işi nasip eder inşallah @Shady1
-
Tebrik ederim hocam ben pek alan grubuna bakmadigimdan tanimiyorum ama emek veren herkeslerin kazanmasi beni mutlu ediyor hayirli ugurlu olsun gorev yeriniz ankarami bilmiyorum alan kadrolarindan bihaberim
-
@calii, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Tebrik ederim hocam ben pek alan grubuna bakmadigimdan tanimiyorum ama emek veren herkeslerin kazanmasi beni mutlu ediyor hayirli ugurlu olsun gorev yeriniz ankarami bilmiyorum alan kadrolarindan bihaberim
istanbul hocam teşekkür ederim Alana başlarsaniz bağimlilik yapar benden demesi istediginiz kuruma atanmaniz dileğimle...
-
@tululusoy, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Tebrik ederim çok sevindim adına ️ Kazananları görmek umut ve mutluluk verici. Allah herkese gönlündeki işi nasip eder inşallah @Shady1
Teşekkür ederimm insallah hocam size de nasip olsun.
-
@Shady1 hocam çok sevindim Allah muvaffak eylesin, yolun bahtın açık olsun
-
@meçhulasker, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 hocam çok sevindim Allah muvaffak eylesin, yolun bahtın açık olsun
kimler gelmis sayin demetmenim hosgeldin
9.promosyondan cok fazla eski dost var
Teşekkür ederim senin de insallah hocam